Мъжът критик!

• 5 454
  • 213
  •   2
Отговори
# 195
Басила ми е взела думите от клавиатурата - моля пишете по-разбрано.
Дори не дочетох чаршафа с това ужасно писане.

Басила ми е взела думите от клавиатурата - моля пишете по-разбрано.
Дори не дочетох чаршафа с това ужасно писане. Безмислено е да Ви се обяснява.Така по-добре ли е написано?Simple Smile

# 196
Не, пак сте омотали нещата.
Ама, вие си знаете.

# 197
Или някой има проблем с концентрацията.Умората също пречи.Намират се и хора,които изпитват апатия и няма как да се разбере.Освен да се подиграват,друго не умеят.За сметка на това не могат да пропуснат да се изкажат неподготвени.Приятен ден.

# 198
Тю и тая тема се потурчи.
Та Дарк Персон искаше вероятно да каже нещо, но така и не каза нищо.
Вероятно искаше да даде някакви кваликации, ама се отказа.

Та да си продължим ние - хората, които ни критикуват защото не оправдаваме очакванията им - до колко сме склонни да се променим и защо? Зема да пусна една тема, а?

# 199
Тю и тая тема се потурчи.
Та Дарк Персон искаше вероятно да каже нещо, но така и не каза нищо.
Вероятно искаше да даде някакви кваликации, ама се отказа.

Та да си продължим ние - хората, които ни критикуват защото не оправдаваме очакванията им - до колко сме склонни да се променим и защо? Зема да пусна една тема, а?
    На педантични личносни,които четат и не вникват,няма какво да се обяснява.

# 200
Дарк разбрахме - не искаш да обясниш, нито да пишеш грамотно и четимо.
Няма нужда да го повтаряш.

# 201
Дарк разбрахме - не искаш да обясниш, нито да пишеш грамотно и четимо.
Няма нужда да го повтаряш.
Разбрах,нямате достатъчно умствен капацитет.

# 202
Абе ти мани умственият капацитет - болят ме очите като чета такива омотани, неграмотни, зле съставени писания.
Та следващият път моля вложи повече старание, има помагала по български език за трети клас и добре ще ти дойдат.

# 203
Тук не говорим за "хората по принцип", а за партньора. Когато човек влиза във връзка, той доброволно трябва да приема определени ограничения и без някой да го подсеща. Ако искаш да ти е широко около врата и да правиш каквото ти е кеф, просто не влизаш във връзка.

# 204
  • Далечният изток
Тя до трети клас, че и по-нагоре го е усвоила, но компютърната грамотност ѝ куца.
Подсказвам - след препинателен знак се слага интервал! По начина, по който пишеш, не очаквай някой да те чете.
И още нещо - пиши кратко. Ако все пак искаш да те четат де, а не просто да си споделяш мислите като Юрий Ритхеу.

# 205
Интересно - защо влизането във връзка се приема като:
- ограничаване
- ярем на шията
Трети какви точно ограничения трябва да има и как да ги разберем без никой да ни подсеща?

Изобщо не разбирам горната теза.

Моето мнение е тотално различно.
Хората, трябва да влизат във връзка защото тя ги обогатява, радва, прави ги щастливи. Човекът до тях е като тяхно лично слънце.
Стопля им сърцата, грее им душите.
Айде, че днес е празника на любовта, та да поговорим малко и за нея.
Не влизам във връзка с мисли за ограничения и лишаване от свободи и мнения и интересно, как съм попадала на мъже, дето все са ме карали да се чувствам щастлива, а не ограничена и притисната.

# 206
Абе ти мани умственият капацитет - болят ме очите като чета такива омотани, неграмотни, зле съставени писания.
Та следващият път моля вложи повече старание, има помагала по български език за трети клас и добре ще ти дойдат. Решете си проблема с очите,има очни прегледи,диоптри,капки,очила,лещи и не е лоша идея да си припомните първите седем години възпитание и да си намалите малко егото,научете се да мислите и да влагате малко сърце.Мерси за съветите.

# 207
Като например да спреш да флиртуваш с други и да се съобразяваш с партньора - това е ограничение.

# 208
Тя до трети клас, че и по-нагоре го е усвоила, но компютърната грамотност ѝ куца.
Подсказвам - след препинателен знак се слага интервал! По начина, по който пишеш, не очаквай някой да те чете.
И още нещо - пиши кратко. Ако все пак искаш да те четат де, а не просто да си споделяш мислите като Юрий Ритхеу.
  Не задължавам никой да ме чете.Пиша от телефон,лаптопа ми е в ремонт.Причината за допуснатите грешки се дължи на неоудобната клавиатура в телефона.Само исках да дам кураж на момичето.Моля да бъда извинена за дългото писане.Опитах се да преразкажа десет години.Няма как да ги вместя в пет изречения.Приятен следобед!Ще се разкарам оттук и така няма да преча.Темата е за мъж критикар,а не за грамотност.

# 209
Като например да спреш да флиртуваш с други и да се съобразяваш с партньора - това е ограничение.

Що да е ограничение? То по тази логика и да спиш само с него си е ограничение.
Не приемам това за ограничение, когато искаш един човек - искаш само него. Нито искаш други, нито те интересуват. Това не го приемам за ограничение изобщо.
Айде ако приемем, че обича човек да флиртува, но пък неговият човек изобщо не се дразни от това, тогава пак нямаме ограничение.

В любовта човек намира себе си най-добре, но това е когато има любов наистина.

Общи условия

Активация на акаунт