Мъжът критик!

• 2 823
  • 89
  •   2
Отговори
# 75
Здравейте, виждам ,че има доста включвания . Искам да уточня няколко неща
Не съм от онзи тип хора ,които живеят ,за да ходят по кръчмите и баровете (не съм ходила от над година по такива места), нито пък съм от онзи тип празноглави кифли.  Уча и работя едновременно и както се казва се боря с живота . С господина бяхме година и 1 месец заедно ако има значение . Съобразявала съм се с него максимално за моите възможности ,и когато е нямал пари и когато е имал ,и когато е нямал кола и когато е имал , и когато е нямало къде да сме интимни и когато е имало . Винаги съм гледала да се съобразявам до колкото ми позволява характера и темперамента .  За него аз съм неговата карма за бурното му минало не много отдавна 😃. Щом съм карма представяте ли си колко съм лоша .

# 76
ОМГ
Айде, да черпиш дето си се отървала от тоя.
Ми той с 1 мозъчна клетка.

# 77
Абсолютно си е за черпене! Горкият той , жертва на кармата, която го наказала с теб! Лошо, лошо момиче!

# 78
Хм, след последното мнение как мъжът и имал, и нямал пари за едната година връзка, май Нарциса ще излезне права, че най-вероятно мъжът се е изплашил от цените на процедурите и си е бил камшика.
Нищо не губиш. Щом мъжът е решил, че не е за теб и за този стил на живот, това е най-добрият вариант.

# 79
Здравейте, виждам ,че има доста включвания . Искам да уточня няколко неща
Не съм от онзи тип хора ,които живеят ,за да ходят по кръчмите и баровете (не съм ходила от над година по такива места), нито пък съм от онзи тип празноглави кифли.  Уча и работя едновременно и както се казва се боря с живота . С господина бяхме година и 1 месец заедно ако има значение . Съобразявала съм се с него максимално за моите възможности ,и когато е нямал пари и когато е имал ,и когато е нямал кола и когато е имал , и когато е нямало къде да сме интимни и когато е имало . Винаги съм гледала да се съобразявам до колкото ми позволява характера и темперамента .  За него аз съм неговата карма за бурното му минало не много отдавна 😃. Щом съм карма представяте ли си колко съм лоша .

Ако някой каже, че си неговата карма, следва да му кажеш, че кармата му е изплатена и го разкарваш.
И на това също

Цитат
Защо обичам толкова това същество?
Още тогава е трябвало да го чупиш, но си комплексирана отвсякъде.

# 80
Чета тук, че бившия на авторката нямал пари да дава за процедури и затова мърморел, че гроздето е кисело.
Пък аз разбрах от написаното, че той явно не харесва такива видове процедури и най-важното, не харесва и не може да приеме крайния резултат от тях.
Да кажем, че е харесал в началото момата и е бил склонен да приеме патешките джуки, ама после промените са му дошли в повече.
Накрая просно е бил честен с нея, казал й е, че не я харесва с тези промени и иска раздяла.
Пък бг мамите в този форум го обявиха за психопат, нарцисист и манипулатор.
Аз не виждам манипулация в заявяване на невъзможността и нежеланието на някой да съжителства с обект на непрекъснати корекции. Ми то дет се вика, някой ден ще се прибере и няма да може да я разпознае въобще.

# 81
  • Далечният изток
Права си, ако критиките се свеждаха само до външния вид, но не са.

# 82
Чувала съм за мъже, които след като са присъствали на раждането на първото си дете са развили страх или отвращение от интимност с майката. Може и този да е така, след като те е видял със синини около устните и шевове и превръзки по гърдите. И аз да бях мъж, щях да се уплаша.
Явно не сте един за друг, той не те харесва и също подозирам, че в момента те е оставил на стендбай да страдаш Joy,  мисля, че скоро ще те потърси да види дали ще започнеш да слушкаш.

# 83
Това звучи като класически случай на емоционална зависимост и страх от самота. Когато човек е комплексиран на тема мъжко внимание, той спира да вижда реалния човек отсреща и започва да преследва самата идея за връзка. Истината е, че насила хубост не става. За мен е чисто унижение да тичаш след някой, който ясно е показал, че не те иска. Любовта не е в това да се молиш, а в това да знаеш кога да си тръгнеш с вдигната глава.

# 84
Аз лично не преследвам никого . Пуснала съм го да намери перфектната жена и тази която заслужава по негови думи. Гадно ли ми е -да, тъпо ли ми е-да , но животът продължава . Аз пред себе си съм чиста, защото знам какво съм дала на този човек,колкото и да го отрича.

# 85
Тегли му една и продължавай!

# 86
Права си, ако критиките се свеждаха само до външния вид, но не са.
Да, май се пропуска “аз съм по-голям от теб с 5 години, имам повече опит и знам по-добре”…  и това се повтаря за връзката, за поведението, за дрехите, прическата, чувството за хумор и как да си прекарва свободното време.

# 87
Мда, точно. Това е било регулярно, а не накрая един отчаян зов на горкия влюбен.
Аз пък се чудя, ако толкова пречат някому интервенциите, та чак да се разделя с приносителя, за каква точно любов говорим. Чак и жалим горкия човек. Авторката може да е кифла, но такива се разпознават за 2-3 срещи, не 2-3 месеца

# 88
Реално той е критикувал в мен всичко общо взето . Ако нещата се свеждаха само до външен вид щеше да е добре . За зелените ми очи даже казваше ,че има нещо ,което не му харесва в тях ,нещо лукаво 😈😀. Образът, който ми създаде бе на много хитра ,много обиграна госпожица ,която умело може да манипулира и лъже .... Имаше ме за някаква много обиграна хитруша ,което уви не е така . Опитваше се даже да ми вмени и че съм меркантилна ,което е далеч от истината . В един момент ми се прииска да съм всичко това междудругото, та той толкова ме убеждаваше в това .

# 89
И така да е.
Всеки е свободен като не му харесва "да напусне".
Няма какво да досажда и да констатира, за да си проветрява устата и валидира мъжествеността. По-скоро липсата на такава.

Общи условия

Активация на акаунт