Мъжът критик!

• 4 972
  • 184
  •   2
Отговори
# 120
Ще дам малко по-друг ракурс – мисля, че пак ще се съберат. Защото и двамата имат нужда от токсичността си – тя понеже иска да се подобрява (с постоянни корекции) има нужда от неговото мрънкане, че не е достатъчно добра в нищо. А той си е класически дуднещ самоходко – как той ги разбира всичките неща на света – и как се живее, и как се обича, облича/съблича, абе изобщо – разбирач. И той има нужда да си дудне на една такава кукла, за да си доказва разбирачеството. Та – ще има продължение.

# 121
Имаше една темичка наскоро за това как и мъжете искат да променят жените.
Много твърдяха, че не било вярно, не били такива мъжете.
Ама има много такива. А те като цяло се лепят точно на такива като авторката.
Това че на някой не му се е случвало, не значи, че не съществуват.
Чак и не вярват.

# 122
Да, на много двойки нормална връзка дори няма да им е интересна, ако ще и светът да е в краката им. Някои хора имат нужда от драма, имат нужда от вълнение, адреналин, емоция, пък било то и с отрицателен заряд.

# 123
Някак успя да ми вмени ,че може би наистина има нещо в мен . По-лошото е ,че начина по който прекрати отношенията ни беше неприятен ими остави едно усещане сякаш съм виновна за нещо ,сякаш съм наказана за нещо ,а той до преди дни се държеше покъртително и се извиняваше после за поведението си . Луда работа 🫠
Извинявам се, че го казвам за н-ти път, но ако някой те кара да чувстваш вина, срам, дефицити и други удари по нормалното самочувствие, проблемът не е в теб, а в него и тоя човек те работи здраво.

Нормалният начин по който освен съвестта и хората около нас ни дават обратна връзка, че сме направили нещо лошо, изключват вменяването на срам.

# 124
  • Somewhere far away
Аз не знам да има приятен начин за прекратяване на отношения.

# 125
Корекциите са последното нещо, което й пречи,проблемът е в модела на мислене. Авторката упорито избира един и същи тип мъже, а когато нещата неизбежно приключат, вместо да си тръгне с достойнство, започва едно молене за "баланс". Така в техните очи става просто досадна. Не разбирам какъв е смисълът да продължава да ги разнася по форумите и да чопли в неща, които отдавна са приключили.

# 126
Когато хората не са пълни изтрещялници, се разделят по нормален начин. Аз не съм в лоши  отношения с  мъже, с които съм имала каквито и да било взаимоотношения още от пубертетските ми години до ден днешен. Е, не съм имала отношения с мутри, пияници, затворници,  насилници, нестабилни комплексари и комарджии. Просто не ме приличат типове, което ме карат да се чувствам зле.

# 127
Аз не се моля на никого за нищо. Предложих му баланс и златна среда по отношние на дрехите, защото държа на него и имам чувства, той категорично отказа ,аз също не се съгласих и така нататек. От тогава нито съм  го търсила, нито ще го потърся. Тук просто си споделям мисли и чувства , защото имам функцията анонимност, която ми дава свобода .

# 128
  • София
Ооо, има много такива мъже разбирачи, които искат да променят жените. За съжаление, аз съм от този тип и бях прекалено склонна на промени. Напоследък си сложих малко повече граници.
Но на тема външен вид никога не съм търпяла забележки.

# 129
Аз винаги съм си имала собствен стил. Нося много поли и рокли и то къси. И никой не ми е направил дори намек.  Но имам познати с такива мъже. Обаче има и много мъже, на които жените им купуват от - до. От гащите до панталони, ризи, всичко и когато ходят на почивка им гласят и багажа. Joy

# 130
  • Обран бостан ;)
Аз винаги съм си имала собствен стил. Нося много поли и рокли и то къси. И никой не ми е направил дори намек.  Но имам познати с такива мъже. Обаче има и много мъже, на които жените им купуват от - до. От гащите до панталони, ризи, всичко и когато ходят на почивка им гласят и багажа. Joy

Това, според тях, е нормално, както и десетките инструкции в нета какво трябва да прави и как да се държи истинския мъж, писани от жени.

# 131
Истинският мъж не държи сметка.

# 132
Проблемът е, че ти предлагаш "баланс" на хора, които не искат и грам компромис с теб. Това не е диалог, а опит за спасяване на нещо мъртво. Анонимността във форума е супер, но не помага да излезеш от омагьосания кръг, в който влизаш с всеки следващ. Вместо да анализираш неговия отказ, анализирай защо изобщо се поставяш в позиция да "предлагаш", след като ти е показано, че не си желана такава, каквато си.

# 133
Прав си ,чудя се защо при първите подобни изцепки от негова страна не си тръгнах . Може би се заблудих от думите му ,че ме обича,че иска дом ,деца дрън дрън ,сещате се. Тези думички до последно се изговаряха, но явно толкова им е стойността

# 134
  • Обран бостан ;)
Истинският мъж не държи сметка.

Joy

Иска ти се.

Общи условия

Активация на акаунт