Име за бебе между Българин и чужденка

• 1 617
  • 69
  •   1
Отговори
# 60
  • SF
Ms.Gorgeous, щом пуска темата, значи го интересува какво мислят лели гинчета и мишовците. То ще се среща и с други хора, даже по-често от Мишо от площадката, който ще е временно явление в неговия живот. Ако наистина не го интересува, да го кръщават Ромен Ролан.

# 61
Предлагам Емил, Емануел. Ако се търси име с Е.
Международни имена са, а леля гичка на площадката няма да се затрудни.

# 62
..На края, нашата дилема - има ли смисъл в това което съм написал, за едното или другото име? Въобразявам ли си с Енеас? Рилан много ли ще е странно?...
Това пита автора и ние отоговорихме, че:
1. Енеас е неразбираемо и неестествено за българския и ще прави асоциации не само с Е не аз...
2. Да, Рилан е странно име и повечето не са го чували.
Те, ако искат, може и двойно име да му дадат, Рилан-Енеас,  но все пак не са сигурни в избора, затова е темата.

# 63
Автора отдавна го няма, няма и да го има, събрал си е точки и е приключил, а вие тук се напъвате дали Енеас звучи като гъз или като анус.

# 64
Не мисля, че се напъваме. Само затвърждаваме една от теориите на Айншайн.

# 65
Е що Рилан - кръсти го Рилчо. И отново имаме дълбока секретност в коя държава живеят. Сигурно има 5 жители и веднага ще разберем кои сте. Много го обичам това "живея в чужбина". Като го видя веднага си мисля (не в случая) - тоя дали е в Турция или в Румъния и го е срам да уточни да не му се смеят на "чужбината".

# 66
Авторът написа, че живеят в Централна Европа.

# 67
Авторът написа, че живеят в Централна Европа.
Ееее, това е съвсем друга работа. Ориентирах се. Все пак да беше уточнил коя точно държава или са един дол дренки?

Ако имаш предвид Турция и Румъния, които споменавам, обърни внимание на скобите.

# 68
Всъщност няма никакво значение къде живее автора.

# 69
  • SF
И мене не ме интересува. Аз за името се притеснявам повече.

Общи условия

Активация на акаунт