Отговори
# 52 065
Нещо друго, забелязахте ли в края на видеото стаята с микрофона сякаш за подкаст или излъчване? За какво ли е била.. Защо няма нито един запис от тази стая в пространството?
Щото са правили по-специални записи за едно друго пространство, до което не всеки има достъп.
Е все от някъде щеше да изтече нещо.

# 52 066
Ако смяташ източника за несериозен, не разбирам защо изтъкваш такава информация като аргумент.

Скрит текст:
Омраза е много меко казано даже.
Много са интересни за наблюдение, Русев направо ги побърква с всяко появяване по телевизора.
Щото Русев говори с любов за бившите си приятели.
И да лъжата побърква,защото не можеш години да се възползваш от тях ,а когато са мъртви,да лееш помия?
Като е толкова смел ,защо си е мълчал през годините,това за нормално ли го намирате?

Кой от кого се е възползвал не е много ясно. Като гледам, по-скоро Калушев от русевите връзки и достъп до политици.

Как така мълчал - нали обвиненията са, че точно АР е подлъгал Валери да отиде в "компютърни престъпления" и да наклевети добрия човек Калушев, който преди 3 години е опитал да вземе 7-годишно дете.

Дали в Мексико е било така?

Ти кажи.

Минавам направо на финала - източването на информация от компютъра на ИК

От къде е тази информация за източването, кой е източникът?

Несериозен е източникът, ок?

# 52 067
"Побърквате се от злорадство", а по-назад се питаше кой в темата е намирал за нормално/ е подкрепял оставянето на децата при Калушев. Повече какво да говорим?

# 52 068
Кубратова, това е общото с твоя пост:

Обаче пък законът трябвало да се спазва, да. Но не от всички.  Ако е така, законът е мъртъв, просто трябва някой да го обяви.

Вярвам, че много добре разбираш на какво отговарям.

Щом за теб случилото се с децата е отклоняване от темата... просто нямаме какво да си кажем и не разбирам този нов твой напън да търсиш диалог с мен, да ме цитираш за Русев и всичко останало. Приемам, че вече си изредила да провокираш половината тема - ла фарина, флоресита, магента и останалите, - и сега отново е дошъл моят ред да пробваш с провокации.

# 52 069
Нещо друго, забелязахте ли в края на видеото на офнюз в хижата стаята с микрофона сякаш за подкаст или излъчване? За какво ли е била.. Защо няма нито един запис от тази стая в пространството?
Нали са били радиолюбители.

# 52 070
  • в пералнята
Аз не знам какви са ви теориите с криптопортфейлите, но в момента биткойн е -46k YOY, което е -45%. Та защо сега, а не миналато лято Grinning

# 52 071
Нещо друго, забелязахте ли в края на видеото на офнюз в хижата стаята с микрофона сякаш за подкаст или излъчване? За какво ли е била.. Защо няма нито един запис от тази стая в пространството?
Нали са били радиолюбители.
Да, доста интересно, нали доста ютубъри и любители на паранормалното използват радиото за евентуална връзка с отвъдното.

# 52 072
  • София
Къде беше Русев когато Валери е бил при Калушев? С връзки на очите и с тази в ушите ли е бил? След прибирането си в България, защо нищо не е направил? Нима е нямало полиция, ГДБОп, ДАНС, и други знайни и незнайни институции за подаване на сигнали ?
Това изказване е гавра с жертва на сексуално посегателство и сексуална Експлоатация. Надявам се да се дължи единствено на липса на информираност и на липса на разбиране след колко дълго време проговарят жертви на такива посегателства - години и десетилетия дори.

# 52 073
Аз не знам какви са ви теориите с криптопортфейлите, но в момента биткойн е -46k YOY, което е -45%. Та защо сега, а не миналато лято Grinning

Държавната конструкция е научила тайни сведения, че бтк ще удари милион догодина, и е действала изпреварващо.

Сега ми хрумва, че само Ружа не са намесили в измислянето на сценарии за самоубийствата. Само давам идея на ИИ-писателите.

# 52 074
Нещо друго, забелязахте ли в края на видеото стаята с микрофона сякаш за подкаст или излъчване? За какво ли е била.. Защо няма нито един запис от тази стая в пространството?
Щото са правили по-специални записи за едно друго пространство, до което не всеки има достъп.
С розово диванче, розово фотьойлче и бутилка вино на бюрото до клавиатурата. Може Иво да е водил радиопредаване с определена тематика (не казвам еротична), насочено към специфична група слушатели/зрители, ползвайки криптирана радиочестота или видеовръзка.

# 52 075
Къде беше Русев когато Валери е бил при Калушев? С връзки на очите и с тази в ушите ли е бил? След прибирането си в България, защо нищо не е направил? Нима е нямало полиция, ГДБОп, ДАНС, и други знайни и незнайни институции за подаване на сигнали ?
Това изказване е гавра с жертва на сексуално посегателство и сексуална Експлоатация. Надявам се да се дължи единствено на липса на информираност и на липса на разбиране след колко дълго време проговарят жертви на такива посегателства - години и десетилетия дори.
Чакай, чакай...Русев е бил експлоатиран ли?

# 52 076
Кубратова, това е общото с твоя пост:

Обаче пък законът трябвало да се спазва, да. Но не от всички.  Ако е така, законът е мъртъв, просто трябва някой да го обяви.

Вярвам, че много добре разбираш на какво отговарям.

Щом за теб случилото се с децата е отклоняване от темата... просто нямаме какво да си кажем и не разбирам този нов твой напън да търсиш диалог с мен, да ме цитираш за Русев и всичко останало. Приемам, че вече си изредила да провокираш половината тема - ла фарина, флоресита, магента и останалите, - и сега отново е дошъл моят ред да пробваш с провокации.
Това не е провокация, Емма -  поставям въпроса са спазването на закона от участници в разследването, ти уж на моя пост отговаряш, но не засягаш именно поставените в него въпроси. А поста ти с апела някой си да изнася информация уж от разследването на две седмици (ако това е така, е именно нарушение на закона и от служебни лица или участници в производството, независимо в какво качество, и от въпросния Русев), за да "взривява жълтите" говори сам за себе си - и да го коментирам, и да не го коментирам, все тая. Но не моят пост е провокацията в случая. 
Като цяло не са странична тема децата и родителите, разбира се, но не виждам защо ги свързваш с конкретен мой пост. Така се получава, че аз говоря за едно, ти уж ми отговаряш, но не по съдържанието на поста ми, а съвсем друго. Нещо за съдържанието в самия пост ще кажеш ли? Приемаш ли, че е нормално законът да се спазва избирателно?
Пиши си за децата и родителите, респ. спазването на закона от последните, никой не пречи на това, но връзката с моя пост я няма - това казвам. Едно време ни учеха при обсъждане на конкретен аспект от тема или отговор на даден въпрос да се придържаме към аспекта/въпроса, не да ги отместваме в друга посока поради всякакви причини. Сега не знам как е.
И да, темата е "Шокиращо масово самоубийство или убийство в Петрохан - какво знаем и какво липсва", поради което поредното повтаряне на родителските решения, грешки или безотговорност (за които не мисля, че съм срещала в темата мнения, одобряващи това - обяснение за тях е търсено, да, но това не означава одобрение) в отговор на съвсем различен по съдържание пост не е пряко свързано с нея, за разлика от действията на разследващи и участници в производството и резултатите от тях, а именно тях обсъждам в поста си. Не случайно имаше отделена тема, не знам има ли я още.

# 52 077

Това не е провокация, Емма -  поставям въпроса са спазването на закона от участници в разследването, ти уж на моя пост отговаряш, но не засягаш именно поставените в него въпроси.

Кой участник в разследването не е спазил закона? Да започнем оттам в изясняването на това какво общо ни намерила между неспазването на закона и моя пост.

# 52 078
  • София
Чакай, чакай...Русев е бил експлоатиран ли?
Чакай, чакай ти. Валери е ходил наляво и надясно да разправя на всеки посетител в Мексико, какви ги върши Калушев, който го отглежда, с него, така ли?

# 52 079
Поне е стоял достатъчно дълго, за да види, че децата са малолетни, отделени от семейството, не ходят на училище, а и има и познанията, за да разбере, че това, което правят децата, e опасно. Обаче е мълчал. Досега.

Общи условия

Активация на акаунт