И пак не става ясно защо си решила, че те питам нещо, за което не си писала?
Като цяло имаш много странен маниер за общуване с останалите потребители, забелязах го и при диалозите ти с Баба Дали, с Ла фарина, с Магента и останалите, които провокираше в седмиците назад.
Отговорила съм ти кои лица (това ти беше въпросът, прочети го пак, както и целия диалог на темата) твърдят, че черпят данни и оповестяват факти от разследването.
Така де. Какъв е споменатият от теб Русев в това разследване, та заради него законът е мъртъв?
Върни се сега да прочетеш, ако пожелаеш, разбира се, къде съм писала, че точно заради Русев законът е мъртъв?
Писала съм, че е сред лицата, които твърдят да са запознати с разследването и че фактите, които твърдят, се основават на него именно. Е, тъкмо защото е никой в разследването, се питам кой, как и с каква цел неправомерно предоставя на трети външни лица информация, за да я коментират?
По-ясно от това не знам как да го кажа. Ако иска самият Русев, да си каже как, по какъв повод и кой му е предоставил данни от разследването и в какво му качество.
А да изясни кой, как и защо е работа на прокуратурата, не моя. И ако е на мястото си, за тези месеци вече щеше да го е установила.
Добре, сега Русев е никой. Става и така.
А защо мислиш, че някой от изброените от теб му е предоставил такава информация?