Много са интересни за наблюдение, Русев направо ги побърква с всяко появяване по телевизора.
И да лъжата побърква,защото не можеш години да се възползваш от тях ,а когато са мъртви,да лееш помия?
Като е толкова смел ,защо си е мълчал през годините,това за нормално ли го намирате?
Кой от кого се е възползвал не е много ясно. Като гледам, по-скоро Калушев от русевите връзки и достъп до политици.
Как така мълчал - нали обвиненията са, че точно АР е подлъгал Валери да отиде в "компютърни престъпления" и да наклевети добрия човек Калушев, който преди 3 години е опитал да вземе 7-годишно дете.
Дали в Мексико е било така?
Ти кажи.
Минавам направо на финала - източването на информация от компютъра на ИК
От къде е тази информация за източването, кой е източникът?
Несериозен е източникът, ок?
ОК, ето ти и един сериозен идточник https://offnews.bg/razsledvane/atanas-rusev-e-chovekat-polzval-u … ivola-864388.html
Ако искате и Бивол, но той почти препечатва от Офнюз, а не опровергава. Ако и той не ви харесва остава Ралица...
Странно, никой не казва кой точно е хванал и обвинява Русев в кражба. Да не е бил Калушев, това ли е достоверният източник?
Това не е провокация, Емма - поставям въпроса са спазването на закона от участници в разследването, ти уж на моя пост отговаряш, но не засягаш именно поставените в него въпроси.
Кой участник в разследването не е спазил закона? Да започнем оттам в изясняването на това какво общо ни намерила между неспазването на закона и моя пост.
Кои от изброените от теб твърдят това?
Защо реши, че те питам за нещо, което не си написала?
1. В интервютата си Тодоров и Йорданов твърдят, че се позовават на данни от разследването;
За Русев: https://dnes.dir.bg/politika/ekologat-atanas-rusev-kalushev-e-po … -vodyat-kam-pp-db
Да не се връщам в началото, когато в много медии излизаха части от св. показания.
2. Постът ти е непосредствено след моя, в разговора ни бе намесен Русев, а не посочваш, че отговаряш на друг потребител, такъв не е и цитиран, за да е ясно. Ако въпросът ти не е бил към мен, приемам.
1. Не отговаряш на моя въпрос.
2. Смяташ ли, че този пост на потребителката е към мен, само защото се е паднал след моя:
Ако са искали да прикрият дейност с деца, нищо нямаше да остане ни от диванчета, ни от микрофони
1. Как не отговарям? Питаш кои лица са твърдели, че информацията им е от разследването и се позовават на нея - посочила съм ги поименно, поне тези, за които съм го прочела, може да има и други, не им водя списък. Какъв друг отговор очакваш?
2. Вече поясних за поста и изрично посочих, че приемам, че не е бил към мен въпросът ти.
Обичайно е, когато се отговаря на пост, непосредствено преди отговора (при което се получава своеобразен диалог в рамките на общата дискусия), да не се цитира, за да не се утежнява форматът - и без това става ясно, защото постовете следват един след друг и са свързани, особено ако и от съдържанието личи.
Когато се отговаря на друг пост, вече връзката се губи и е добре за яснота да се посочи поне на кого се отговаря, дори и без цитат, особено при поредица постове със сходно съдържание или такива, в които се споменават/обсъждат едни и същи факти или лица.
Ти и в отговор на предишния ми пост не писа нищо свързано конкретно с неговото съдържание, а се отклони в друга посока, та баш от това няма как да се разбере със сигурност, че въпросът ти не е към мен.
За постовете на Спенса не отговарям, но ако участвам в диалог с нея и не личи категорично от поста, че не е към мен, ще го приема по същия начин.