Мартчета 2026 (Тема 4)

• 911
  • 42
  •   1
Отговори
# 30
Аз ползвах и съм си взела пак от еднократните. Хвърлях ги при смяна на превръзката. Но и те са тънки и мрежести и може да не допаднат на всеки. Тези ми изхлеждат по-удобни, заради ластиците. Бих си взела такива, ако ги бях видяла. За изписването и вече вкъщи си бях с нормалното си бельо за периода на менструация и по-попиващи превръзки. И двата пъти лохиите ми вървяха по много време. Над 50 дни.

# 31
Може би са тези?

Аз издирвам едни като памперси, които даваха в болницата първия път. Имаш ли спомен дали в Надежда осигуряват такива? В сайта пише да си носиш 4 пакета превръзки.

# 32
Здравейте, момичета! Минавам да открия темата с родените бебчета 😁 На 12.02 на бял свят се появи нашата дълго чакана дъщеря! Имах планова дата за секцио за 20.02, но тя избърза и сама си избра датата. Малко подрани, но всичко е наред и чакаме да се приберем у дома. Родих в Надежда и понеже видях, че има въпроси - от отговоря от първа ръка 😁 еднократни памперси не се осигуряват, на мен ми дадоха само първия ден, докато бях в реанимация, след това си ползваш каквото си носиш ти. Аз си взех точно тези от първата картинка, които са 2в1, но трябваше да взема по-големия размер, че тези ме стягат точно на шева. Ако имате други въпроси съм на среща.

# 33
Честито първо бебе на темата! Много здрави, бързо възстановяване и скорошно прибиране у дома!

# 34
Йеее, започна се, честита дъщеричка, бъдете много здрави, бързо възстановяване! 🩷🩷🩷 Колко хубаво, че сама си е избрала датата! Благодаря за информацията!

# 35
Честито, да бъде жива и здрава☺☺🥰
Seaglass, да точно такива са моите.

# 36
Леле, честито WitherWings! Бързо възстановяване и най-вече здраве  Heart !

# 37
Честито, WitherWings! Да е много здрава и щастлива! Бързо възстановяване!

# 38
Леле, не мога да повярвам, първо бебе в групата! Честита рожба, да е здрава, да хапва и спинка добре, а на мама бързо възстановяване! В коя седмица се роди? Като имаш време разкажи. ☺

# 39
  • София
Браво!!! Честито бебче, да е живо и здраво! ❤❤❤

За гащите да кажа, че поне на мен ми бяха супер тесни предния път (явно не избрах правилно размер) и си откарах с огромните превръзки от магазинчето до кафето в Майчин дом, за които писах някъде. Та гледайте внимателно какви взимате.

# 40
Браво!!! Честито бебче, да е живо и здраво! ❤❤❤

За гащите да кажа, че поне на мен ми бяха супер тесни предния път (явно не избрах правилно размер) и си откарах с огромните превръзки от магазинчето до кафето в Майчин дом, за които писах някъде. Та гледайте внимателно какви взимате.
Тези, които имам аз се разстягат много, размер S/M се водят. Но вече сигурно зависи и от килцата😅 Аз съм около 63-64 в момента и са ми идеални, но може би за жена 80+ кг примерно няма да е много удачен този размер.

# 41
Леле, не мога да повярвам, първо бебе в групата! Честита рожба, да е здрава, да хапва и спинка добре, а на мама бързо възстановяване! В коя седмица се роди? Като имаш време разкажи. ☺

Терминът ми беше за 04.03, плановото секцио беше насрочено за 38+2, но в крайна сметка родих в 37+1. Тръгнаха контракции и ми изтекоха водите и нямаше какво повече да се направи. Цяла бременност бебето беше с косо предлежение, а пък аз имах серклаж и песар, заради проблеми със шийката и не съм правила каквито и да е опити да и помогна да се обърне. Всичко стана много бързо, изобщо не разбрах кога мина времето от първата контракция до изплакването на бебето, всичко беше като в сън. Е с много силни и бързо прогресиращи контракции 😁 Обясниха ми, че заради серклажа и песара са се усещали толкова силни. Успех на всички чакащи! И дано имате леки раждания и прекрасни и здрави бебета! ❤

# 42
Честито бебче! Нека е здраво и носи винаги толкова радост в живота ви ❤

Общи условия

Активация на акаунт