Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 008 375
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 3 945
  • Leeds, UK
На работата имаме чистачка-ромка. Много готина и чиста жена, дъщеря й завърши висше образование - компютърни технологии. Майка й обаче заваля много българския. Един ден я питам: Как сте вкъщи? Дъщеря ти как е? Тя ми отговаря: Добре сме, дъщерята завърши, работа има, сега хвана са и на магистралата да ходи. Аз така  ShockedКаква магистрала, бе жена, дъщеря ти е компютърен специалист?! Да не учи магистратура? Тя: Да де, такова!

# 3 946
"Детство мое, наръсено и важно"  bowuu

# 3 947
Пилешки картофки.................

# 3 948
На работата имаме чистачка-ромка. Много готина и чиста жена, дъщеря й завърши висше образование - компютърни технологии. Майка й обаче заваля много българския. Един ден я питам: Как сте вкъщи? Дъщеря ти как е? Тя ми отговаря: Добре сме, дъщерята завърши, работа има, сега хвана са и на магистралата да ходи. Аз така  ShockedКаква магистрала, бе жена, дъщеря ти е компютърен специалист?! Да не учи магистратура? Тя: Да де, такова!
Crazy Joy Joy Joy Добре, че си я знаеш,иначе...  Laughing

# 3 949
  • София/Горна Оряховица
И донесоха ли ти  Mr. Green ?
По същия начин днес обясних как съм писала темата си на малък тетрад форматка!

# 3 950
  • Варна

Еееее, не се сдържах! Разказах го на повечето колежки които се занимават с магистърски програми   Joy Вече мога да им казвам магистрални труженички  Joy

# 3 951
  • София

Joy Тотално се отнесох, помислих, че съм в Готварския и тъкмо да ти поискам рецептата на този деликатес и се усетих коя е темата. Joy

# 3 952
Явно съм била много гладна  Embarassed. Но жената (рускиня при това) разбра за какво иде реч и попита пилешките хапки пикантни ли да бъдат и картофките със сирене или без  Crazy. Заведението е на пътя  за Бургас малко след Сливен,ако не се лъжа.Следващия път ще взема да видя дали не е включено в менюто вече  Mr. Green

# 3 953
  • ГО
Съученик или съученичка на сестра ми (не помня вече,беше отдавна),беше написал Неон Витрилски,вместо Неофит Рилски.То бива да не си чувал Неофит Рилски,ама чак толкова...

Като малка Виктор Юго го мислех, че е Викторио Го. А Трендафилка Немска и сега си я чувам като Трендафил Канемска  Embarassed

Ох,на фона на това ,аз направо съм си била супер проста... Blush
Като ни караха в първи клас да учим Аз съм българче" ,в куплета където се казва
"Всичко българско и родно
любя,тача и милея!"
Та точно там всеки път се чудех кои аджеба са тези трите-Любя,Тача и Милея,и кой ги е кръстил с тези тъпи имена... Mr. Green Crazy
Мнооого се смях. Браво!!!! hahaha hahaha hahaha

# 3 954
  • София
Това не съм го казала, но всеки път се радвам като го видя  Simple Smile
Имаме един бебешки магазин в квартала. И в зависимост от това, колко надолу са пуснали тентата (която закрива част от надписа), се чете следното (със и без скрития текст):

Скрит текст:
Всичко за

вашето бебе
на кредит

# 3 955
"Hey! Teacher! Leave them kids alone!"- Да сте чували да я пеят :"Хей чичо, имаш ли салаам! Sick

"Felicita" да се пее - селЯнчита!! Разцепих се от смях!  Sick

# 3 956
  • Lost in a fairytale ...
"Hey! Teacher! Leave them kids alone!"- Да сте чували да я пеят :"Хей чичо, имаш ли салаам! Sick

"Felicita" да се пее - селЯнчита!! Разцепих се от смях!  Sick

Е манго, манго италиано  Joy

# 3 957
По повод "Любя, тача и милея", което между другото и аз го мислих, че са имена, се сетих за нещо друго. В първи клас или там, когато са ни учили, имаше една песен "Високи сини планини". И в нея се пееше "тук мила ми е всяка птичка", а аз чувах и по- скоро разбирах "тук Мила мие всяка птичка и всяка мъничка тревичка".  Laughing

# 3 958
Оооо, аз от както завърших преди 150 години, си разправям на ляво и на дясно, че съм магистралка  Mr. Green

# 3 959
и понеже мисля, че знам кои е този магазин- да допълня, че като беше провиснал сеника в единия край от горния надпис се четеше друго ......*бе на кредит Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт