Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 23

• 27 188
  • 696
  •   1
Отговори
# 210
Щом е със статут кабинет, може да означава че е изложение север/СИ и че няма паркомясто към него. Не може да се регистрира като живеещ и да се ползва синя зона. Само за един строеж се сещам в района. Не съм го оглеждала
Щом апартаментите не излизат от строителя, най вероятно брокер ги е "резервирал" т.е е дал някаква сума 10-20%
Скрит текст:
В момента с нестабилността въобще не бих заключила пари за нещо което няма акт16, но аз съм си страхлива Sad

# 211
  • 2860 км северно от Екватора
В защита на Пенко да кажа, че и аз 2022ра не вярвах, че в този изтърбушен и затънал в корупция град, квадрата тухла ще стигне 3000~4000 евра, ама ей го на.
Даже и се купува на тези цени.
Заплатите си стоят около 1000 евра, за честен труд.

# 212
Благодаря на всички за коментарите, сградата не е стартирана и за момента се продават няколко кабинета и няколко апартамента, брокерите ги предлагат всички за апартаменти. Две агенции предлагат имотите Холдинг Груп и Нов Дом 1. Сградата е на оживена улица с градски транспорт и ще е до 9 етажа, смесено предназначение. Обикновено строителите работят с кредитни линии и затова се учудвам на тази така наречена инвестиционна сделка на зелено със 100% предплащане, предлагат и други схеми на плащане на други цени. Не останах с впечатление, че брокерите имат някакви ексклузивни права. https://www.imot.bg/obiava-1c175914470019000-prodava-tristaen-ap … na-gratska-mahala
https://www.imot.bg/obiava-1b174229040910419-prodava-dvustaen-ap … na-gratska-mahala

# 213
Благодаря на всички за коментарите, сградата не е стартирана и за момента се продават няколко кабинета и няколко апартамента, брокерите ги предлагат всички за апартаменти. Две агенции предлагат имотите Холдинг Груп и Нов Дом 1. ....

Да почна от там, че това не е Гръцката махала ( пуснете гъгъл търсене гръцка махала варна карта и ще видите ) Това е район ЖП гара ул. Дунав 2. Затова и цените са такива.
Виждам че са опънати транспаранти на VSK - ммм някой ако има друга информация за тази фирма да сподели, аз бях приятелски предупредена да не инвестирам пари при тях преди 2-3 години ( отнасяше се за друга сграда до Винса и мисля че още не е пусната в експлоатация ) Същите са и с големият проект за 40 ет сграда, които не взеха разрешение.

В защита на Пенко да кажа, че и аз 2022ра не вярвах, че в този изтърбушен и затънал в корупция град, квадрата тухла ще стигне 3000~4000 евра, ама ей го на.  Даже и се купува на тези цени.
Заплатите си стоят около 1000 евра, за честен труд.
+1
2019 ми беше смешно на 800 лв. чисто заплата , че 5тия елемент и Комфорт искаха 1500 е/кв.м за Чайка Laughing
добре, че сме купували преди това, и не е да съм в нужда

# 214
Благодаря ви много, вашият коментар ми беше изключително полезен, защото подозирах, че адресът не е в Гръцката Махала изрично попитах и отговорът, които получих от двамата брокера е очевидно лъжа.

# 215
  • Варна
Всъщност, това че съм се възмутил от цената не значи, че не съм допускал увеличение. И в крайна сметка тук е поле за дискусия, не е доклад за пред нацията, пък и не съм безгрешен. Колкото и нескромно да звучи сами прочетохте мнението на a.nik за мен когато става въпрос за истински сериозни казуси, а не за махленски приказки. Аз и в момента съм възмутен, защото обикалям целият пробит град и не знам хората как може да понасят такива съществуване, но прогнозата ми са следващите 20 месеца е ново покачване. Сега ще има малко шаш и фанфари с намаляването на сделките, леко надолу 2-3-4-5 месеца и после с общата инфлация в ЕС всичко ще върви нагоре.

Що не изкарате какво съм писал за Пчелина и Изгрев преди 3-4 години ако ще я караме така с разследванията Simple Smile ?

# 216
Victory Коментирали сме , че този район ще се промени близките години, защото все пак е централен, близко до Морската градина и градските плажове. И има асфалтирани улици Wink  И започва с бързи темпове да се строи и придобива различен облик. Но ... сега не е ... привлекателен.
Брокерите, а и не само или не знаят или лъжат, че е Гръцката махала. Когато ми предлагаха имот до Ритуална зала ( малко по нагоре от посочения ) и собственика - обещетен наследник също ми твърдеше ,че е този квартал.
По бих се притеснила от фирмата инвеститор както казах.

# 217
  • Варна
Не знам дали ще се развие. Принципно из Европа гаровите райони са пълни с утрепки, дори в София въпреки, че е центъра от Халите към гарата района е зле.

# 218
  • Варна

...Да почна от там, че това не е Гръцката махала ( пуснете гъгъл търсене гръцка махала варна карта и ще видите ) Това е район ЖП гара ул. Дунав 2. Затова и цените са такива.
Виждам че са опънати транспаранти на VSK - ммм някой ако има друга информация за тази фирма да сподели...

...2019 ми беше смешно на 800 лв. чисто заплата , че 5тия елемент и Комфорт искаха 1500 е/кв.м за Чайка ...

Този парцел седи така ограден без нищо да се случва от поне 4 години. Нещо не е наред там. Не знам какво, но няма значение всъщност. Иначе локацията не е лоша. Реално е гранична с Гръцката махала. +/- 2 улици не е фрапираща разлика. Районът доста се облагороди последните години. Много стари сгради паметници на културата се реставрираха, работи се по други в момента, оправиха някои тротоари и пешеходни площадчета. Разхождам си кучето по късните часове и е спокойно.

Еее какви са тия сметки? Хора с минимални заплати не си купупват жилища в най-престижните райони!

...Що не изкарате какво съм писал за Пчелина и Изгрев преди 3-4 години ако ще я караме така с разследванията Simple Smile ?
Е що ние да изкарваме? Изкарай ти! Какво толкова интересно си предрекъл, не се сещам. Моля, припомни.

# 219
Само като чуя VSK и Нов дом 1 и почвам да бЕгам .. Преди 4г искаха да ми продадат имот, който и до д3н дн3шен няма разрешително за строеж Simple Smile

# 220
  • 2860 км северно от Екватора
Само да кажа, че 1000 евро не е минимална заплата, толкова си плащат във Варна масово.  И Жп гара е далеч от престижен район, ако въобще можем да използваме този епитет. Само вижте казана за боклук и бездомните песове и пак кажете престижен ли е...

И кой трябва да може да купува на тези цени. Моряците вече накупиха на евтиното.

# 221
Има планове за района на ЖП Гара, да се строи някакъв грандиозен комплекс, висок и многочислен, но не съм се интересувала скоро докъде са стигнали там с планове, резрешителни и т.н. Тази ми информация е стара, на около година и нещо вече. Мога да попитам за “ъпдейт”, но предпочитам точно този човек да не го занимавам, че малко трудно после ще се отърва от тъпи оферти.
Аз не бих сравнявала ЖП гара Варна с коя да е ЖП гара, дали Софийска или Европейска, Варненската е на брега на морето все пак. Мнооого неща могат да се развият там.

# 222
Узунов планува да строи на мястото на магазина и складовете му.
Пенко е как няма да се развие, то вече е в ход. Между Козлодуй и Дякович що нови кооперации никнат. По добре този район отколкото около КраКра в близост до Максуда.

# 223
  • Варна
Само да кажа, че 1000 евро не е минимална заплата, толкова си плащат във Варна масово.  И Жп гара е далеч от престижен район
Лъки, ти четеш ли изобщо дискусията?? Коментарът ми беше в отговор на Casual, за 800 лева заплата и жк Чайка - Петия елемент...

Има планове за района на ЖП Гара, да се строи някакъв грандиозен комплекс, висок и многочислен...
Това пък къде? Rolling Eyes Къде има голям празен парцел в тоя район?

Casual, кое е това място?

# 224
Това пък къде? Rolling Eyes Къде има голям празен парцел в тоя район?
Casual, кое е това място?
Едното е на узунов магазините са точно след хотел Аква по посока към крайезерния път
А другото е точно м/у Шел и Кауфланд - има паркинг в момента мисля

Общи условия

Активация на акаунт