Слънчо пролетен изгрява, а бебчо ОКТОМВРИйски с ритничета ни дарява

• 18 479
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте, момичета.....толкова сте изписали за няколко часа, че не мога да насмогна да чета... Mr. Green

Ноооо...продължавайте в този дух!  Peace

Аз само да кажа, че днес с лекарката ми 45мин. пак разглеждахме бебка, абсолютно всичко и тя каза, че за нея е изключително здраво бебе и също така потвърди пола.  Joy

Вече ви писах, че утре от 10ч. съм при Томова и смятам да се откажа от ФМ при д-р Димитрова в МЦ Фемина. Часът ми е за 11 май от 19:30 - предлагам го на някоя от вас, ако  никой не се възползва ще се обадя да го отменя просто. Моля ви помислете и ми пишеше до утре, за да знам какво да правя.

# 121
Здравейте, момичета.....толкова сте изписали за няколко часа, че не мога да насмогна да чета... Mr. Green

Ноооо...продължавайте в този дух!  Peace

Аз само да кажа, че днес с лекарката ми 45мин. пак разглеждахме бебка, абсолютно всичко и тя каза, че за нея е изключително здраво бебе и също така потвърди пола.  Joy

Вече ви писах, че утре от 10ч. съм при Томова и смятам да се откажа от ФМ при д-р Димитрова в МЦ Фемина. Часът ми е за 11 май от 19:30 - предлагам го на някоя от вас, ако  никой не се възползва ще се обадя да го отменя просто. Моля ви помислете и ми пишеше до утре, за да знам какво да правя.

Хубаво е щом всичко е нормално - радвам се за вас   bouquet
Ми ако не са ме изпреварили може ли аз да взема часа, че ми стана любопитно и аз да ида на такъв преглед  Embarassed
Само да ми кажеш къде е това и ако трябва да смениш името или нещо такова ?! А и колко пари е  Peace

Резултатите споделяш ли ги и с другия доктор ? Нали това беше прегледа с 3Д  Laughing

# 122
И аз искам на ФМ при Димитрова.
Ивон, можеш ли да ми кажеш колко време се чака за час и въобще някакви коодринати, мерси.

# 123
Здравейте момичета!!!!

Леле леле леле колко сте изписали за тези почивни дни  #Crazy
Браво на вас!

Виждам , че има предложения за софийска срещичка Simple Smile, много ми се ще и аз да се включа и ако не обсъждате само уикендите и не е много нахално от моя страна на мен би ми било много удобно на 18, което е петък, а за мястото няма никакъв проблем

# 124
  • София
Зайче Мече - Часът е за Медицински център Фемина. http://www.mcfemina.com/contact.php - тук може да намериш адресът на центъра и карта. Прегледът е на 3Д. За съжаление за цената не съм много сигурна - между 50 и 80лв. мисля, че е. Може би някое друго момиче ще знае със сигурност.  Ако решиш със сигурност да ходиш аз мога да се обадя да презапиша часа и да попитам точно колко струва прегледа.

Иначе- по принцип няма нищо лошо да споделиш резултатите с лекаря си, особено ако ти кажат нещо тревожно. Ако ти кажат, че всичко е наред още по-добре. Мойта лекарка изпраща всичките си пациенти на Фетална морфология, днес на прегледа даже ми написа бележка - какво е видяла, какви са били размерите на бебка, пола и т.н. Ако тя не ме беше изпратила обаче пак щях да се запиша.  Peace

Моля те помосли си още веднъж и ми кажи със сигурност, ако не Карина да вземе часа, ако иска.  Simple Smile

Карина - за съжаление много се чака за тези часове. На мен за това ми беше толкова напрегнато. Sad Този час е записан на 26 април и то, защото мойта лекарка се обади и помоли за по-ранен час, заради резултатите от БХС. Иначе при доц. Марков ми предлагаха час за 1 юли.  #Crazy А с часа при доц. Томова пак извадих късмет - просто е позната на лекарката ми, също така и на свекърва ми и като лекарска услуга и заради лошите резултати по някакъв начин ме вмъкна в графика си. Защото и при нея поне 4-5 седмици се чака час. Просто специалистите за ФМ в София са малко и за това е такъв кошмар.

# 125
Здравейте пак Grinning Мирама за витамините и аз се чудя моята лекарка ми препоръча "Центрума" и затова взех него. С зругите си бременности съм пила само "Матерна" беше тогава, не на центрум и нямах никакви проблеми. В миналата тема четох доста отрицателни отзиви и затова питах някой знае ли нещо по конкретно отрицателно. Аз иначе съм си купила и още една опаковка и ще я изпия. Мисля този месец да пия о`мамито. За него чувам, че лекарите го препоръчват повече. А пък "Центрума ми действаше добре и през изминалия месец нямам оплаквания. Може би мненията са много защото и хапчетат са много, ако имаше само едни нямаше да се чудим ooooh! А други видове не съм чувала. И нямам мнение по въпроса.
За мамите, на които бебето ще е първо, мога само да споделя от собствен опит, че когато едно бебе свикне да го люлкат в кошче люлка, после му е трудно да заспива в нормално креватче, защото пак чака да го люлкаш.  Joy Зависи си и от самото бебе разбира се, дали има нужда от люлкане. Дъщерям по цяла нощ ревеше и съм я разнасяла на ръце, ане помагаше нито люлеене, нито друго. А пък синчето, като го накърмех, или си изпиеше млякото заспиваше веднага и го пренасях в легълцето. Споделям своя опит, но вие може да решите за вас разбира се. В началото ще е облекчение може би, но после да не се превърне в трудност. Heart Eyes
Целувки на всички!

# 126
Зайче Мече - Часът е за Медицински център Фемина. http://www.mcfemina.com/contact.php - тук може да намериш адресът на центъра и карта. Прегледът е на 3Д. За съжаление за цената не съм много сигурна - между 50 и 80лв. мисля, че е. Може би някое друго момиче ще знае със сигурност.  Ако решиш със сигурност да ходиш аз мога да се обадя да презапиша часа и да попитам точно колко струва прегледа.

Иначе- по принцип няма нищо лошо да споделиш резултатите с лекаря си, особено ако ти кажат нещо тревожно. Ако ти кажат, че всичко е наред още по-добре. Мойта лекарка изпраща всичките си пациенти на Фетална морфология, днес на прегледа даже ми написа бележка - какво е видяла, какви са били размерите на бебка, пола и т.н. Ако тя не ме беше изпратила обаче пак щях да се запиша.  Peace

Моля те помосли си още веднъж и ми кажи със сигурност, ако не Карина да вземе часа, ако иска.  Simple Smile

Карина - за съжаление много се чака за тези часове. На мен за това ми беше толкова напрегнато. Sad Този час е записан на 26 април и то, защото мойта лекарка се обади и помоли за по-ранен час, заради резултатите от БХС. Иначе при доц. Марков ми предлагаха час за 1 юли.  #Crazy А с часа при доц. Томова пак извадих късмет - просто е позната на лекарката ми, също така и на свекърва ми и като лекарска услуга и заради лошите резултати по някакъв начин ме вмъкна в графика си. Защото и при нея поне 4-5 седмици се чака час. Просто специалистите за ФМ в София са малко и за това е такъв кошмар.

Благодаря ти сърдечно !!!  smile3525

приемам на 100% часа, даже може да ме презапишеш....

# 127
Зайче Мече,  когато си записвах часа за Фемина попитах за цената и ми казаха 50 лв. за прегледа и 10 лв. за запис на сесията Simple Smile) на бебо, ако е на техен носител, ако си имаш твое СД прибавяш още 5 лв. това е за д-р Марков, защото аз съм при него на преглед, но предполагам че такава е цената за ФМ в клиниката.

Искам да честитя на гуспужа Галентинас  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, прекрасна сватба!!!! Желая ти дълъг и щастлив семеен живот, изпълнен с обич и радост и весели детски гласчета!

Ивон, честита бебка, много е фотогеничка и миличка, ти с тези прегледи още от майчината утроба ще я превърнеш във фотомодел  Simple Smile Heart Eyes

# 128
Зайче Мече,  когато си записвах часа за Фемина попитах за цената и ми казаха 50 лв. за прегледа и 10 лв. за запис на сесията Simple Smile) на бебо, ако е на техен носител, ако си имаш твое СД прибавяш още 5 лв. това е за д-р Марков, защото аз съм при него на преглед, но предполагам че такава е цената за ФМ в клиниката.

Искам да честитя на гуспужа Галентинас  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, прекрасна сватба!!!! Желая ти дълъг и щастлив семеен живот, изпълнен с обич и радост и весели детски гласчета!

Ивон, честита бебка, много е фотогеничка и миличка, ти с тези прегледи още от майчината утроба ще я превърнеш във фотомодел  Simple Smile Heart Eyes

Еми значи нормални цени за тази услуга. А Диска може ли да се отваря нормално на компютъра и да се гледа или неможе ???

# 129
  • София
Зайче Мече - ще се обадя да те презапиша . Grinning Моля те само на лични ми изпрати - двете си имена и мобилен телефон за връзка, защото ги искат от клиниката.

маграт чеснова - наистина с бебка толкова често се гледаме, че вече чак искам да я оставя на спокойствие малко.  Joy Особено след като прегледите са идеални, и на 3Д вече ходих - просто е повече от достатъчно. Знам си, че расте и се развива, вече само да ме ритка и съм спокойна.  baby_neutral

А за витаминките - да споделя, че аз пия Хип Натал Актив. Тези, които са като сокче. На мен много ми харесват и съм доволна от тях. Simple Smile

# 130
  • Пловдив
Здравейте момичета,
аз се появявам за малко само за да споделя резултатите си от БХС. Личният ми изчислен риск е 1:2629 при очакван риск за възрастта 1:1208. Успокоих се за момента, но така или иначе мисля към 20-та седмица да си отида отново на ФМ.

Честито на булката Галентинас. Пожелавам ти много дълъг и щастлив семеен живот!
Ивон, радвам се за добрите новини. Бебката ти наистина е много сладка.

Аз засега си пия все още фолиевата киселина, витамини не съм започнала да взимам.
Чао засега от мен!   bouquet

# 131
 smile3512  хехе да ви разправям, че д асе посмееете ..Отиваме с моя мъж да си вадим свидетелство за семейно положение хехехе smile3534 и познайте на моето пише НЕОМЪЖЕНА а на неговото НЕЖЕНЕН .Малее smile3508 мен ми стана смешно а МЪЖО  smile3515 smile3513 извади брачното свидетелство и го просна на бюрото на каката от общината..Аз му го бъзикам, че  пак ще се женим  Crazy А каката отсреща най-нахално пита"АМА СПЕШНО ЛИ ВИ ТРЯБВА?" хехехе а мъжо"МИ СЛЕД КАТО СЪМ ПУСНАЛ ЕКСПРЕСНА ПОРЪЧКА КАК МИСЛИТЕ?"  smile3512 smile3512 Уж съм младоженка а вече ме разведоха ....добре , че навреме опрайха кашата  Flutter на мен пък през цялото време ми беше смешно иначе и 2 та с халки на пръстите, с брачно свидетелство в ръка а НЕ ЖЕНЕНИ хехехех smile3532 smile3532 smile3532

# 132
meggyv  е ако ти  се оплакваш от лош външен вид.........  Shockedако заформим срещичка тогава ще видим кой е трябвало да се скрие!За дупето си права ама аз да не ставам цинична  newsm62 Аз съм пред дилема защото утре съм на консултация в болницата а доколкото разбрах миналия път доктора иска да ми взима влагалищен секрет! Дали е редно да ме бърка точно сега! На някоя от вас взимаха ли и такъв секрет? silverarrow аз лично предпочитам 13 май.И къде да си направим срещичката трябва да измислим  newsm78

smile3518 на мен ми взеха такъв в 20 г.с. в болничното легло веднага след амниоцентезата, като по това време имах и контракции. Направо ми разбиха предницата.
В приложение №7 към националния рамков договор пише, че този секрет се взема при първото посещение на ЖК. На мен не ми беше взет тогава.  newsm78 Мисля, че е добре да се взема на по-ранен етап.

# 133
Софийска Среща:

Място: Пицария Виктория - кино Арена
Други предложения?

13ти  - 15 часа?              20ти - 15 часа?              18ти (Петък)
1. Преслава                             1. Преслава (предпочита)        1. Маграт
2. MeggyV                                2. MeggyV                                   2. silverarrow
3. NDincheva (предпочита)     3. NDincheva
4. silverarrow                           4. silverarrow
                                                 5. Jolly24
                                                 6. Ивон
                                                 7. Svetla19
                                                 8. Polly1234

Гледам мами тумбалани са най-много за 20ти, но продължавам с бройката. За час предлагам 15 часа, но на мене ми е все тази, затова оставям да кажете ако нещо не е удобно за някоя мама?

Маграт, аз мога всеки ден по всяко време от 13ти до 22ри, освен съботите и 15ти.

Ирен, мила, не се разстройвай, аз не си спомням за 8-9 години с моя мъж, кога сме празнували рожденни дни заедно. Все сме разделени по една или друга причина. Май че от три години не сме карали рожденни дни. Е, поне да знаеш, че не си самичка  Blush

За покупките,  аз да кажа, че нищо не съм купувала, тези неща които ги показах, само ги гледам и си ги прибавям в списък за по-нататък, а не че пазарувам. Много съм суеверна към тази бременност и 9тия не мисля нищо да вземам (освен количка и столче за кола).
Чико Трио S3 е една от трите дето гледам, а за тези които гледат Stokke искам да кажа, да не се подългват от "модата". Моето лично мнение е (базирано на проба в магазин), че количката е изключително неудобна (заради дръжката) за маневриране и имам наблюдения като съм гледала в парка, как се зорят майките.
Stokke имат обаче много симпатично столче за хранене, на което съм хвърлила око и като му дойде времето ще купим. 

Последна редакция: чт, 03 май 2007, 19:21 от silverarrow

# 134
Мацки пишете ме и мене за срещата на 20-ти, само ако е след 15:00 обаче. Защото преди това имам работа.

Лелееее аз май съм единствена, която нищо не гледам за бебока. Така де, хвърлих едно око на количките и на кошарките, но на нищо не съм се спряла още. И мене ме преследват разни суеверия, затова си трайкам... Така де и като бивша блондинка съм пристрастена към розовото и някак си очите ми са все в този цвят. ЩЕ взема накрая да си направя момчето гейче Grinning . AМа розовото нали е модерно сега за мъже? Ей го, откакто се нанесохме с таткото в новия апартамент, така се забелязва една тенденция към розово. 1-во щорите, после меката мебел, едната баня, сега крънкам за розова трапезария, ама май прекалих, та едва ли ще ме огрее тоя път.....

Та такааааа мили мами.... Айде милички, пазете се..

Общи условия

Активация на акаунт