А ще покаЖЕТе ли СВОите куХНИ - втоРА часТ

• 94 652
  • 583
  •   1
Отговори
# 255

А за маса в трапезарията съм сложила сгъваема, овална  маса. Когато не ми трябва е сгъната като шкаф, когато се храним тримата отварям едната страна, а когато имам гости я разпъвам цялата, побира 8-10 човека. Надявам се ги има и в България.

В България със сигурност продават такива маси. В Метро комплект маса с 4те стола , цвят бук, струваше около 220 лв преди година и половина.

# 256

А за маса в трапезарията съм сложила сгъваема, овална  маса. Когато не ми трябва е сгъната като шкаф, когато се храним тримата отварям едната страна, а когато имам гости я разпъвам цялата, побира 8-10 човека. Надявам се ги има и в България.

В България със сигурност продават такива маси. В Метро комплект
маса с 4те стола , цвят бук, струваше около 220 лв преди година и половина.

а сега колко струват??

# 257
ОП, не видях че си сложила снимка,но не ми стана много ясно какво представлява newsm78
Eто моите контейнери.Имам 2 големи и 2 малки.Могат да се използват според нуждите и удобставото.

Последна редакция: вт, 22 май 2007, 12:27 от ДесиХ2

# 258
ОП, не видях че си сложила снимка,но не ми стана много ясно какво представлява newsm78
Eто моите контейнери.Имам 2 големи и 2 малки.Могат да се използват според нуждите и удобставото.

[imghttp://images17.snimka.bg/002925434.jpg][/img]
Я пак Simple Smile

# 259
Разбрах

Последна редакция: вт, 22 май 2007, 11:58 от desi7674

# 260
Момичета,имам нуда от съвет.Поръчахме си кухня-цвят венге и докато я правят трябва да боядисаме стените.На мен ми се искаше да са много наситено жълти,ама нещо не се връзва.Може би трябва да е нещо по-бледо?

# 261
Момичета,имам нуда от съвет.Поръчахме си кухня-цвят венге и докато я правят трябва да боядисаме стените.На мен ми се искаше да са много наситено жълти,ама нещо не се връзва.Може би трябва да е нещо по-бледо?

Според мен, доста по-светло.  Peace  Дори светло бежово повече ще се връзва или цвета на избеления дъб.

# 262
Много добре се връзва венгето с всякакво жълто и по-наситено и по-бледо. Венгето се връзва с всички цветове. Казвам го отличен опит - зелено, жълто, бананово, лилаво, розовинкаво. Може би само със синьото ми се губи...

# 263

Според мен, доста по-светло.  Peace  Дори светло бежово повече ще се връзва или цвета на избеления дъб.
Peace така е,но да не рискува с дъба,защото поставен на различна основа стои по различен начин! Grinning
иначе задълж.тр.да е светло-почти бяло,но може леко пастелен тон до естествениея/бежав/цвят!
успех!  bouquet

# 264
Мисля,че цвят шампанско ще стои чудесно на венгето Peace

# 265
  • На небето
Момичета помогнете ми за идеи за цвят. По принцип исках бокса и кухнята да бъде част от него в млечно зелено, а другото в млечно лилаво. Но печката ми е черна и не знам как да вържа този студен цвят с останалите два, ако беше в цвят инокс щеше да е различно но уви. Така или иначе кухнята ще е в черно и нещо си но не знам в какъв цвят да е. Мислех в червено ярко, но пък ми се ограничава бокса... и не знам какво да измисля, ако е в металик зелено също не знам какъв да е бокса.  newsm78 Дайте идеи това тъпото черно с какъв нежен цвят да го вържа?

# 266
Момичета помогнете ми за идеи за цвят. По принцип исках бокса и кухнята да бъде част от него в млечно зелено, а другото в млечно лилаво. Но печката ми е черна и не знам как да вържа този студен цвят с останалите два, ако беше в цвят инокс щеше да е различно но уви. Така или иначе кухнята ще е в черно и нещо си но не знам в какъв цвят да е. Мислех в червено ярко, но пък ми се ограничава бокса... и не знам какво да измисля, ако е в металик зелено също не знам какъв да е бокса.  newsm78 Дайте идеи това тъпото черно с какъв нежен цвят да го вържа?

Можеш да я направиш в червено, но не цялата, за да не стане прекалено крещяшо + още един по-светъл и неутрален цват, в който да боядисаш и бокса (например много светло сиво или цвят "египетски памук" - това е мръсно бяло, но по-сивеещо) или пък като втория цват на кухнята.

# 267

# 268
Четно ,бяло и тъмен орех.Много ми харесва.

# 269
  • Плевен
така харесва ли ти? цветът е почти същия като този, който десиХ2 е показала.

Общи условия

Активация на акаунт