Хайде,бебета,с термин ЮНИ,приготвяйте се за гушки и прегръдки от ухилени муцуни

• 23 409
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Мммда, резултатът от "Гледането" е две фанелки - с къс и с дълъг ръкав. НО - стават!

Момичета, с тия кореми сме само за ориенталски танци  Joy, ама щом природата го изисква... иначе ще трябва да се "рекламираме".  Laughing

# 136
  • Варна
Lilibon къде се намира този склад ?

# 137
  • Варна
Добрютро  smile3507 откакто съм в болнични много ми се спи, явно имам да наваксвам.
Да питам някоя от варненки дали е ходила на изложението в Спортна зала? Мисля да помиткосвам днес в търсене на български дрешки. В тази връзка виждали ли сте комплектите за изписване на Вис Виталис? Вчера видях няколко и ми харесаха, да не говорим, че големият излизаше 30 и няколко лева с 12 неща вътре. Ама нямаше хубави цветове. Затова мисля да се разтърся на "произведеното в България".
Упс, честит Гергьовден и имен ден на празнуващите  newsm51
Отивам да си направя кафенце, че ми залепват клепачите  kaffeetrmker_2

А, още нещо: Къде смятате да държите повивалника? Аз мисля да го слагам напречно върху кошарката, но се чудя да го монтирам ли за нея, каквато възможност дават с тези винтчета, или не. Нещо не ми харесва да дупча кошарката, ама иначе ми изглежда нестабилно  Thinking

# 138
  • welcome to the Jungle
Еличко, какво стана с дограмата ви? Излязохте ли на глава с управителя на фирмата  newsm78
Всъщност снощи се сетих за теб и се замислих какъв куриоз беше преди година и половина слагането на дограма у нас  Joy.
Пристигна един познат "прехвален" майстор на баща ми, мери каквото мери , изкъртиха старата дограма и сложиха новата.
Естествено, дограмата не уплътнена, ми направо захваната с пяната, а тук таме даже и дървени трупчета и дъсчици подпъхнати Shocked. ДОйде друг майстор да "обръща" прозорците, т.е. да прави нови первази и т.н Е, човекът падна като видя гледката! Вика - "Абе къв е бил тоя с дограмата бре! Как с дъски ще подпира дограма ooooh!, ми нали гният!"
ТА се мъчи, мъчи да маха пустите "клинове" и се справи де, но с много люти попръжни  hahaha.

Светли, повивалниците са доста стабилни - не се притеснявай!
НЕ се обръщат никак лесно  Whistling.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!

# 139
Лъвичке,

ранобудница си ти, ама и аз от 7.00 часа обикалям из къши и внимавам да не събудя мъжете.
Само да те питам - обменната карта с болничния ли трябва да ми я дадат утре като отида?
А за Васерман и другото на гладно ли трябва да отидеш или не?
И последен въпрос - на теб Русева взе ли ти секрет или не?
ПОнеже аз мисля да не ми взима, ще ми го изследва докторката при която ще раждам.
Поздрави на всички мами и празнуващи, между които е и моето малко 7-годишно мъжле и свекър ми  bouquet  bouquet  bouquet

# 140
Здравейте момичета!
Моят термин е 04.06 и вече съм в очакване!
Светли,вчера ходих на изложението в спортна зала,имаше един щанд с бебешки неща на много сносни цени,мисля че на фирма "Стеда"/ако не бъркам името/, а иначе много сладки комплекти за изписване има в магазин "Щъркел"
Мама Ана, а ти в Окр.болница избрала ли си лекър,защото и аз натам съм се насочила?

# 141
Добро утро и честит имен ден на всички празнуващи  bouquet
Има ли мами от Пловдив които могат да ми кажат къде има магазин или склад на Вис Виталис?Мислим с моята половинка да отидем хем на разходка хем да поразгледаме.Благодаря предварително.

# 142
  • Варна
Поздрави на всички именници днес! Да са живи и здрави и да надвиват всички змейове,  с които животът се опитва да ги сплаши!

Вчера бях на "Произведено в България" във Варна. Имаше само един щанд за бебешки неща - този на Стеда. Ами имаше приятни неща за момиченца, аз си купих само пелена. До него беше щандът на една пловдивска фирма, дето шие на ишлеме за Америка. Като марки дрешките са "Osh kosh" и разни други, много добро качество, и почти нищо бебешко. Имаше само някаква пижамка и лятно боди. Нооо, само да пораснем малко, какви сладки нещица ще можем да пазаруваме от там!

Складът с по-евтините козметики и памперси се намира
тук
От ъгъла на ул."Ген.Колев" и бул."Чаталджа" се тръгва надолу по "Чаталджа" и в първата пресечка вдясно, в един гараж е складът. За сведение - там памперси на Хъгис 48 бр. са 14.44 лв., измиващият гел на Бюбхен (този с помпичката) е 10 лв, на другите места цените като че ли са малко по-високи.

# 143
  • welcome to the Jungle

Само да те питам - обменната карта с болничния ли трябва да ми я дадат утре като отида?
А за Васерман и другото на гладно ли трябва да отидеш или не?
И последен въпрос - на теб Русева взе ли ти секрет или не?
ПОнеже аз мисля да не ми взима, ще ми го изследва докторката при която ще раждам.
Поздрави на всички мами и празнуващи, между които е и моето малко 7-годишно мъжле и свекър ми  bouquet  bouquet  bouquet

ОООп, Лаленце! ДА са ти живии здрави синкото и свекъра!!
ДА им е живо и здраво и името и те!   bouquet
1. ДА, трябва и двете да ти ги дадат - ДА СИ ГИ ИСКАШ! От тук насетне ще си седят в теб, но ще ги носиш на всеки преглед   bouquet. Непременно трябва да ти впишат ВАСЕРМАНА И АА резултатите в Обменната карта  Crossing Arms
2. ВАсерман и АА не са на гладно -когато те боднат - все резултатът е един и същ. Отиди с направлението в МЕД-ДИЯ лабораторията, намираща се на ул. Солунска 36. Там се правят безплатно, иначе плащаш 40 лв общо на другите места  Peace
3. Секрет ме пита искам ли да ми взема, но моят доктор Стаменов категорично забранява други доктори да ми взимат секрети и т.н. Каза, че само той ще го прави. Та и аз й отказах тактично  Mr. Green.

# 144
  • Варна
Здрасти, мамчета!

Мен ме е пипнала една ангина, та за това не пиша тези дни. Но се държа, надявам се да се размина без антибиотик. Иначе съм много сербез и отидох до спортна зала да видя изложението, но очаквах много повече. Както казаха и другите имаше само щанд на Стеда, аз определено съм се ориентирала към Вис Виталис или Сали. Купих си само една нощница. После в морската малката да кара колело и резултатът е... днес пак ме боли гърлото повечко. Абе, акъл на буци  Sad.

Анира, аз съм при д-р Уалид. И миналата си бременност изкарах при него. Доволна съм, но и нямах никакви проблеми. Не го виках за раждането, но на смяна беше акушерката, която работи в медицинския му център, където ходя на ЖК. Тя се погрижи за мен. Много съм и благодарна на тази жена. Т.е. първия път не давах пари за раждането, но естествено мъжът ми напълни две торби почерпки за акушерките и дежурния лекар. Сега още не знам какво ще правя. Надявам се   този път да мине по-бързо както казват вече раждалите мами.  Не, че предния път съм се мъчила дълго. 2 часа и малко от както отидох в болницата, но ме сложиха на система окситоцин. Доста е болезнено, но пък за сметка на това минава бързо.

Хайде, че се поолях. Много усмивки  Sunglasses.

# 145
  • Варна
Лилибон, този склад е доста известен, чувала съм отдавна, че продават евтино. Навремето работех на 10 м оттам и вечно пазаряха мами.
Аз ходих на Произведеното. Видях щанда на Стеда, но не мисля, че е много евтино. Гледах една обикновена бяла жилетка с копчета, струваше 5 лв. За същите пари си купих такава от Слънце. Обаче ударих кьоравото с лигавничета - намерих обикновени от памучен плат по 50 ст. Купих си 8 различни разцветки и ми подариха едно отгоре  Mr. Green Така имам 9 бр. за 4 лв.
Харесах си и нощници с къс ръкав и много копчета, по 10 лв., ама първо ще огледам какво имам вкъщи. Следобед може пак да мина оттам.

# 146
qadje аз съм от Пловдив и м-на на Вис-Виталис е до тексима(кока-кола) в квартал "Изгрев" ,но аз лично не съм ходила до там ,пазарих си за беба от друго м-че близо до нас също неща на Вис-Виталис,и наистина са много сладки и на прилични цени. Всяка дреха от тази марка има етикетче и едно мече,залепено на дрешката ,така ще знаеш ,че няма грешка.Така ,че ако е за дрешки можеш да провериш и в други м-ни все пак Вис -Виталис е и като складова база(  за този до тексима )  Peace

# 147
Благодаря за информацията от lusia.Дрешки и аз видях по магазините,много ми харесаха и купих.обаче не видях комплекти за изписване,а като гледам колко са сладки дрешките сигурно и те ще а много хубави.

# 148
Здравейте мами. Как сте? Някой знаели нещо за Биляна на Зоя-Алек? с

# 149
  • временно във Пицеландия
здравейте,да почерпим и ние от името на бъдещата как Гергана  newsm24 beer2 Wine Glass cheers празнувахме така подобаващо,че още в 7.30 вече всички бяха в хоризонтално положение,усещам как в 5 сутринта ще са наспани и ще има тупаници за ранобудните.
аз съм с гадна кашлица,направо ми раздира гърдите,пия хомеопатично сиропче,но то май само за деца,че ще трябва да забъркам от екстра гадните билкови чайове за бързо стабилизиране  yu5 Coffee и утре съм на дофторица,да видим какво ще ми каже,как се развиваме.лека на всички  55

Общи условия

Активация на акаунт