Разделно Хранене- част 9

• 12 012
  • 304
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Привет момичета!!!

Болна, не болна
бачкам,
кат оптичка "волна"  Wink

Започвам да се адаптирам и да си припомням
РХ - време беше  Wink

ВСИЧКИ имате СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ от АЛЕКС!!!
Много си ви обичка и много и липсвате!!!!
Цунка ви ВСИЧКИ
  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А от посредника  Hug Hug Hug

# 31
И аз Миминце обичам лютеничка, но само с месця , кашкавалче, сиренце, яйца.С хляб и картофи/скорбялни зеленчуци, ориз/ не е разделна комбинация заради доматите, но ако намериш само пиперково пюре може.Сега не кърмиш ли?

# 32
  • София
Здравейте,момичета Hug
Нещо напоследък хич нямам настроение за форума Sad
Много грижи ми се струпаха.Имах проблем с отпуските след майчинството/оправих го,слава богу Praynig/,с яслата на Калоян/да не изпадам в подробности,че ще се ядосам пак Close/.Пък и РД организизрам,че съвсем наближи.Направо ще лудна #Crazy

Иначе,РХ си върви.Няма проблем.Хубаво е,че лесно влизаме в релси след големите нарушения Mr. Green
Напоследък готвя все лесни неща.Не ми се готви даже,но няма как.Затова и не се отчитам с нови рецепти в Готварския Embarassed

А-ааааа,виждам,че си имаме и кавалер вече.Поци,дай някоя идея насам.Виждам,че си доста просветен в тайните на РХ Laughing

# 33
  • Варна
Здравейте мили момичета,
Анита 7 добре дошла при нас, поздравления за 2-та кг. Рецептите в готварския са супер, да, а съм сигурна, че в тази тема ще се чувстваш добре bouquet
Реге много са ми килограмите за съжаление. Недоспиването и разходките в началото си казаха своето, до края на първия месец на Ива вече бях смъкнала всичко от бременността, но до там, а аз си стартирах с наднормено тегло и то доста. По принцип и аз много отдавна съм си прецакала метаболизма, още от тийнеджърските години, когато вечно бях на едни безумни гладувания. После и хормоналните ми проблеми, абе сложна работа, затова и реших, че РХ е моя режим, просто защото той не свършва и няма как да има йо-йо ефект, но нещата се случват бавно.А иначе за 8 месеца недоспиване, ставане на нощ поне по 5-6 пъти я за биба, я за хранене, я за нещо друго, ставане в 4-5 часа сутрин и няколкочасови разходки по принципп трябваше вече да съм се загубила, но уви тялото ми не мисли така. #Cussing out Ама нищо аз пък съм непоправим оптимист и вярвам, че ще се преборя някой ден.
Миминце лютеница по принцип обичам, но не ям защото не се сещам с какво да я комбинирам, със сирене и кашкавал е добре наистина, както е писала lst.
Мина да оздравяваш бързо, благодаря за поздравите от Алекс и тя ни липсва Hug
За РХ, вчера естествено агнешко, сготвено със зелен лук и салата с краставички. Разделно беше докато не се сетих, че агнешкото го сгъстих по рецепта с 1 лъжица брашно, но здраве да е, не би трябвало да е голям проблем. Днес на обед хапнах салата и още не съм измислила вечерята, та сега отивам в готварския да търся вдъхновение.
Хайде чао, хубав и усмихнат следобед от мен Hug

# 34
Шарли - разбирасе че ще вярваш,че ще се справиш с  кг .То ако не вярваме нищо няма да постигнем.Аз днес до обяд бях на плодове - 1 яблка + 1 портокал;за обяд - зеле с домати на фурна + месо на скара;следобедна закуска - кисело мляко.
Ками,Реге -  Hug

# 35
Здравейте на всички момичета, чак сега ми остана време да се отчета в новата темичка. Днес ми е първия ден от РХ и засега върви добре - до обяд само кафе, на обяд 3 яйца с лук и два домата, а сега мисля да хапна малко ананас и портокал, че нещо много ми прегладня Wink КАЛИДА, благодаря ти за посрещането Hug. Хайде, оставям ви, че малката надава вой Grinning, надявам се утре да намеря повече време за писане, че имам няколко въпросчета Simple Smile

# 36
АААААААА,идеи мноооого, #Crazy
почвам да забравям newsm78
Аз съм само на белтъци, Sick
но РХ го Peace

# 37
Здравейте и от мен,

Докато се разхождам аз по Петрич, вие и нова темичка сте отворили, и нови попълнения са дошли welcome

Ние си изкарахме страхотно, само дето малко си понарушихме рх, но от днес сме отново стриктни.
Калида, Джони си остана в къщи с майка ми. Все още не сме го взимали с нас по пътуванията ни.

Целувки и спокойна нощ

# 38
Анита, добре дошла сред нас, фитнес маниачке. Радвам се че инструкторите вече препоръчват РХ, има логика. Успех с останалите няколко кг.
...за 8 месеца недоспиване, ставане на нощ поне по 5-6 пъти я за биба, я за хранене, я за нещо друго, ставане в 4-5 часа сутрин и няколкочасови разходки по принципп трябваше вече да съм се загубила, но уви тялото ми не мисли така...
О, съвсем не очаквай такива неща от измореното си и стресирано тяло, то Ти отговаря по най- правилният път. Сега то е в със- е на самозащита, така че в момента в който стреса намалее или просто Ти откриеш пътя за неговото редуциране и резултатите ще се появат. Нали знаеш че загубата на нежеланите мазнинки няма нищо общо с диетуването, а по скоро с пълноценното и здравословно дългогодишно хранене. Шарли, честит РД на бабчето Ти, макар и с леко закъснение. Да Ти е жива и здрава и горда с амбициозната Си внучка.
...При някои хора проблемът е във волята...
РеГе, при някой наистина е волята, но при Теб е липсата на радостта от живота и постигнатото, високите критерий и голямата амбицията. А за излишните кг, наистина при повечето жени са винаги там- на ханша, дупето и талията, но затова е виновна женската ни природа и най- вече естрогена, но те се поддават на зеленият чай, I3C/ в зелето, броколите, брюкселското зеле/. Успех с плодолечението, но нали ще наминаваш и при нас?
...трябва да се държат мастните клетки "гладни"...
Миминце, за лютеницата, обикновено в комбинация със зелени зеленчуци върви при мен, а по второто Ти питане. Не ми се струва много уместна таз неприятна дума "гладни", може би по скоро с намален размер, което е много по- добър вариант. И който се постига с приемане на правилна и здравословна храна, изключване на всичко вредно, и спорт. Успех с борбата със задъхването и болните колена, всичко е постижимо, само воля трябва.
...да се мотивирам. Като ви почета малко, успявам донякъде...
Тъжна Мълчаливке, не донякъде само. Скоро Те искаме пак сред нас. Наистина много Ти се събра напоследък, но минавайки през подобни изпитания Човек разбира по- добре света и самият себе си, имай впредвид че сега трябва да си силна и мотивирана повече от преди- заради здравето си, заради Теа, заради Майчето си, и дори Таткото би го искал, нали така?! Оздравя ли вече Теа?
Герганка, не се притеснявай за последните 1-2кг, като си отидеш в БГ ще изчезнат.
Джоя, сега какъв режим си избрала, какво разбираш под "гладуване"?
...но пък от друга страна бях удоволетворена като майка...
Фърст, ами това е най- важното за една Майка в началото, а след това постепенно нещата влизат в коловози. Ти пиеш ли някакви витамини?
Дани Дженкова, честит Ти освежен имидж. Майчето още ли спазва РХ?
Ками, освен да Ти пожелая в скоро време всички неприятости да се разрешат- и с детската на Калоян от есента и с детските добавки. Успех и с организацията на РД.
Богдана, поздравления за успешният 1 разделен ден, дано ентусиазма продължи и занапред. И когато искаш давай въпросите, винаги ще получиш отговор, толкоз компетентни и отзивчиви Момичета пишат тук.
Бифана, как мина ИД? Малчо получили подаръци? И Ти стягаш ли се вече за наближаващият РД?
Мади, а Неса хареса ли петричката разходка? Оправи ли се вече изцяло кръста? Успех с док- тите.
Мина, а Ти като посредник, да кажеш на Алексчето че и Тя много ни липсва и я чакаме. А на Теб, Тигрице Ти желая скорошно оздравяване.
Лилиет, как мина празника?
...почвам да забравям...
А, не така Атлете, здрав дух в здраво тяло. Радвам се че пишеш тук. Кажи какви са Ти дневните дажби от протейн в храната, изключая хранителните добавки?
...за обяд - зеле с домати на фурна + месо на скара...
Юзерче, Ти не си ли на работа та си позволяваш такова меню, или си в отпуската където спомена?
Хайде, Ани, завръщай се от Смолян. То вярно че там природните красоти са голями но ни липсваш, нали знаеш?
ДидиП, дори и да минеш на салати пак Те искаме сред нас не забравяй?!
Софи, а Ти мислиш ли да празнуваш половингодишнината на красавицата Ти?

# 39
  • Варна
Здравейте момичета,
Юзерче благодаря ти за подкрепата, ей за това се включих при вас, защото знам, че винаги ще намеря нужните ми стимоли и разбиране, както и подкрепа.  bouquet
Богдана менюто ти е много хубаво, продължавай в този дух.
Калида благодаря ти за пожеланието за баба и аз се надявам още дълги години да ни радва. А за стресът съм наясно аз затова и към РХ се обърнах, точно защото е за постоянно.
Хубав и успешен ден от мен, отивам да приспивам едно сънливо бебе baby_neutral

# 40
  • София
Здравейте и от мен. Калида, какво да кажа... Получи той много подаръци и все повече иска. Стягам се за РД, но тъй като не долюбвам детските клубове съм в чуденка, къде да го направя  newsm78

# 41
Шарли не ти завиждам с това ставане нощем...много е изморително наистина...на мен ако се случи ми обърква всякакъв възможен режим, който спазвам...

Калида рождения ден беше весел, с много танци...днес се събудих с мускулна треска, макар и след един ден....да си призная похапнах си доста неразделно...но днес вече влизам в правия път.....мисля до обяд да съм на 2 портокала....за след това ще реша...

Реге влюбването явно задейства онези хормони естрогени, които много обичат да си почиват в женските овални форми...разбишква ги тотално...ее хубави емоции...но влюбването е опасно за семейни жени....затова ти препоръчвам безобидния флирт......Поци какво ще кажеш?  

Бифана аз реших проблема с рожденния ден на Дафи на 18.04. - прегледах всички фирми за партита и детски рожденни дни в Интернет и се спрях на една "Великан Малчуган" имат и своя зала, но аз ги извиках в ресторанта, наблизо до дома ми....празненството беше незабравимо...

Е момичета, ще ви напускам след малко, че днес имам доста работа....среща с разни майстори, за разчистване на сметки ( а те гледат все да те прецакат финансово).....хубав ден...

# 42
  • София
Добро утро,мацки Heart Eyes
След вчерашния кошмарен ден,днес се чувствам по-добре Laughing

Калида,аз детски добавки не получавам,няма как ConfusedНо те са и смешна сума в България-18 лв.на месец SickПодигравка Close Уреждах си платената отпуска,която ми се е натрупала през двете години майчинство и неплатената след това.Та така.Оправих ги Laughing
Шарли,тежък режим,наистина CrazyНяма страшно-съвсем скоро ще влезете в релси.И Калоян така беше-ставахме по 100 пъти на нощ да го успокояваме,кърмех го по 4-5 пъти.Нямаше спане първите 7-8 месеца,ама се преживява Wink

Поци,я зарежи тези белтъци и идвай при нас.Тук ще се чувстваш много комфортно,обещавам ти Mr. Green

# 43
  • София
Ето ме и мен.
Нова тема сте започнали и даже 3 страници сте изписали вече  Shocked.
Аз добре тръгнах със диетата на доц. Байкова, но тези празници  #2gunfire много ми бъркат програмата.
Сега пак с нови сили и РХ, и страхотната диета, че времето лети бързо, лятото идва, а кг.  си стоят.
Виждам много нови попълнения има. Добре дошли, тук ще ви хареса.
Лек разделен ден.  Hug

# 44
Добро утро,мацки Heart Eyes
След вчерашния кошмарен ден,днес се чувствам по-добре Laughing

Калида,аз детски добавки не получавам,няма как ConfusedНо те са и смешна сума в България-18 лв.на месец SickПодигравка Close Уреждах си платената отпуска,която ми се е натрупала през двете години майчинство и неплатената след това.Та така.Оправих ги Laughing
Шарли,тежък режим,наистина CrazyНяма страшно-съвсем скоро ще влезете в релси.И Калоян така беше-ставахме по 100 пъти на нощ да го успокояваме,кърмех го по 4-5 пъти.Нямаше спане първите 7-8 месеца,ама се преживява Wink

Поци,я зарежи тези белтъци и идвай при нас.Тук ще се чувстваш много комфортно,обещавам ти Mr. Green

А,без белтъци и зеленчуци не мога,че то си е разделноо!Само  без въглехидрати(почти) Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт