Разделно Хранене- част 9

• 12 132
  • 304
  •   1
Отговори
# 75
javascript: ClipBoard('http://www.snimka.bg/album.php?album_id=124258');
Мисля,че всичко трябва да е наред  Wink.Много сме неглиже,в планината огледала,грим и др. козметични неща не се използват  Mr. Green.Имахме и други снимки,но бяха с още по лошо качество,все пак са от телефон  Tired.

# 76

Мартеа , в общи линии и аз само с Калида си пиша тук, но това е защото по-рядко влизаме.На колко месеца е Теа?

на 12ти май става на 2 г., живот и здраве.

# 77
Добро утро!
 welcome на новите в групата!
Днес е топло. Най-после!!! Облякох се в червено и дано запазя доброто си настроение до вечерта, че и оттук нататък. Както пее Nelly Furtado  в песничката, която току що пуснаха по радиото All good things come to an end. Така че вече ще гледам само напред с повече оптимизъм  Simple Smile. И в най-скоро време ще сменя аватара  Wink
Иля, и при мен основното ястие за деня е салата + сирене/кашкавал, рядко месо. Сега, обаче съм решила да понамаля драстично млечните, че мисля спират отслабването. А ти след като отдавна се храниш така, защо чак сега пишеш при нас?
Поци,   202uu относно РХ! Всичко си знаеш. Аз, обаче, не смесвам 2 вида белтъчини, обикновено смесвам само различни видове сирена и различни ядки или семена. А колкото до това, че си влязъл бързо във форма, доколкото знам мускулите имали памет и бързо се възстановяват след почивка. Е, сега смятам да я проверя тази теория, че поради липсата на време бях поизоставила фитнеса за няколко месеца. Вече втори месец възобнових тренировките 3 пъти седмично, лошото е, че са дости кратички (50 мин), но с толкова време разполагам.
Мери79, доколкото съм била в Гърция, имам роднини там, а и сега работя в гръцка фирма, мисля, че нашите съседи доста си похапват и порциите им са големички за нашите критерии. Сигурно никак не ти е лесно да спазваш режима, живеейки сред тях.
Соня, имаш ли други кг за сваляне освен тези 2. РХ помага в поддържането на оптималното за организма тегло. Аз вече не свалям от това хранене, колкото и да ми се ще.
lst, винаги съм си мислила, че си 1st (first)  Simple Smile. Да ти е живо и здраво бебчето. Голямо сладурче!
Дива 3, аз предимно ям плодове през деня и салата + сирене или месо или риба или ядки вечер. Въпреки че помня комбинациите и имам 4 книги с разделни рецепти, напоследък не готвя често и понеже обичам салатите - залагам на тези най-прости комбинации. Верно, че не е много разнообразно менюто ми, но така съм свикнала. А през деня в офиса няма как да ям друго освен плодове или понякога, но вече много рядко ядки или пълнозърнести бисквити. Разгледай - тук има страхотни менюта главно благодарение на Ками.
А Ками, ти какво работеше преди да излезеш в майчинство и на старата работа ли ще се връщаш след отпуската?
Верче, мисля, че с тази диета ще отслабнеш, още повече, че е в синхрон с РХ. За тренирането сама си осигурих времето. Нали съм учила дипломация  Sunglasses убедих шефа да не ползвам обедна почивка, а да си тръгвам 1 час по-рано (8-16 часа). Сега този 1 час го използвам за фитнес, но се изпотрепвам от бързане, защото в него се включва пътя до залата и събличане-обличане, така, че до 5,30 да съм взела малкия от градината. Миналата година си тренирах спокойно, но тогава мъжът ми поемаше децата в тези дни. Сега е много зает и аз измислих този вариант, за да не натоварвам никого по време на моето "лично време".
Ани, добре дошла отново! Свежа и отпочинала. А как е на чистия въздух-не се ли похапва повече?
Калида, да хареса ми вчера разходката. Доволна съм от работното си време, но затова пък през седмицата изобщо не се разхождам в центъра, въпреки че офисът ни е точно в центъра. Но пък в събота и неделя не се спирам. Обикновено в събота се мотая по магазини, кафета, а в неделя ходя с децата на плажа и прекарваме там следобеда. Всички чакаме с нетърпение лятото (особено от вчера, откакто се стопли). Жалко, че мога да взема само 2 седмици отпуск (юли), но не се знае. Ще се опитам да измисля нещо пак за пред шефовете та да ме пуснат още 1 седмица.
Ами това е от мен, Аз продължавам трети ден на плодове до незнам кога, докато имам настроение за това. Засега се чувствам добре. Лек и усмихнат ден  Heart Eyes!

# 78
Здравейте, аз също карам предимно на домати и сирене ама май се оливам с сиренето та мисля и аз малко да огранича млечните да кажем до веднъж два пъти седмично.
Искам да ви питам случва ли ви се да ядете колбаси, аз гледам да ги избягвам но сега в хладилника имах само домати и наденица и си направих салата та хапнах и наденицата не знам доколко е разделно главно защото не знам какво има в наденицата ама бях много гладна Sad

# 79
  • Варна
Здравейте, чак сега ми се освободи малко време да седна ПС-то. Малката спи, къщата е чиста, аз съм си изиграла Тае Бо-то и съм приятно уморена и мокра след освежаващата баня, пюретата са сготвени, само чакам Ива да стане и ще щурмуваме улиците.
Лилиет, Ками, Реге режимът наистина не е лек, но съм се нагласила вече. Предполагам, че скоро ще отмине и ще си влезем в релси.
Бифана аз за РД на Ива още не мисля, пък и тя е на друга възраст, но сигурно бих го направила в открито заведение, ако времето позволява и бих наела аниматори, които да забавляват децата. Стандартно, но все пак забавно според мен. Успех в избора.
Поци изключително ми беше интересно да прочета комбинациите за които си писал, както и видовете хранителни групи. Много добре е систематизирано, благодаря. Копнах си го и ще го ползвам.
lst тази малка, сладка Алекс е изключително красиво бебе, да ти е жива и здрава и много, ама много щастлива.
Ани 33 добре си дошла, отпочинала, весела, така заредена с енергия ми звучиш. Снимките обаче не мога да ги отворя, иска ми парола.
Искам да питам по-вещите във фитнеса, понеже съм се запалила да си купувам крос-тренажор, но водим ожесточени спорове с мъжът ми има ли или няма смисъл от него. За съжаление нямам финансовата, нито пространствената възможност за повече от един уред и искаме да е нещо с което бихме могли да тренираме и двамата. Той настоява, че гладиатор ще покрие на всичките ни изисквания. Сега да уточня, че той няма нужда от отслабване, а от стягане. Не е дебел, има нормално тяло, като по млад беше изключително добре сложен с плочките по корема и т.н., но с годините и с мързела нещата отидоха в една не особено лицеприятна насока. Аз обаче, както многократно съм писала имам нужда от отслабване и то доста, та съм на мнение, че тренировка с гладиатор би влошила положението при мен с превръщането на мастната ми тъкан в мусколна, като запазя сегашните си размери. Не съм сигурна изобщо дали съм права, голям лаик съм на тема фитнес, та ще помоля тези, които ме разбраха изобщо какво притам да ми отговорят. Благодаря ви предварително.
Хубав, слънчев и усмихнат ден на всички ви желая  bouquet

# 80
  • Варна
Джоя то верно не знаеш от какво е направена наденицата, но аз съм голам неин почитател. Гледам да не хапвам много често то нея, но когато го правя я комбинирам със салата или въобще с някакъв зеленчук. Сам по себе си саламът не е полезен и заради многото сол и подправки в него, но не всекидневното му консумиране не смятам, че може да навреди.

# 81
Шарли, аз пък моя мъж не можах да го убедя да ми вземе гладиатор. Но понеже си имам велоергометър в къщи друг уред за кардио не ми трябва. А мъжа ти нормално да иска гладиатор, щом и той иска да спортува. Незнам какъв съвет да ти дам, всеки от двата уреда си има своите предимства, всеки изпълнява конкретни, но различни цели.

# 82
Joya, според мен колбасите трябва да се избягват/мисля, че имат добавка соев протеини доста химия/, но седеше си самотничък в хладилника и го броих за месо. Embarassed
ReGe,мерси за пожеланията.Радост-сдобих се с още една готина кръсница, знаех си аз , че по-късно трябваше да поясня правописа на ника си. Wink
Мартеа, незнам защо но си мислех, че сте по-малки, а Вие сте си направо госпожица.Да ти е жива и здрава.
mimince, Алекс е родена на 25.12 , но то разлика 3 дни не е толкова голяма.И аз приспивах на ръце с полюшкване , но от близо седмица я оставям сама в леглото да си играе и от време на време я поглеждам и обикновено я намирам заспала.Така мога да посвърша нещичко.

# 83
sharli, сигурно има и по-разбиращи но да споделя- имахме гладиатор /който демонтирахме за да сложим детското креватче/ и ползвахме известно време. Аз съм ходила и на фитнес в зала и някак гладиатора в къщи не ми покриваше нуждите, но при липса на възможност за зала е решение. Не се притеснявай за мускулната маса, ако решиш да правиш големи мускули ще трябват и добавки, не знам някой да расте само с тренировки, а при отслабването си трябва стягане така че няма да ти навреди. Мисля че крос- тренажора е по- добре за теб, но ако ще правите компромис уреда да е един и да служи на двамата ще върши работа и гладиатор. Когато ходих на фитнес преди може би 6-7 години бях постигнала много добра фигура с малки тежести и много повторения, като правех за всички мускилни групи в една тренировка и то през ден. Някъде след 6 месеца се изненадах като се огледах. Но онова беше само стягане, не съм отслабвала, а и времето с което разполагах беше повече. Сега освен РХ се старая да играя гимнастика вкъщи и все още ми е трудно да свикна, но съм оптимистка!

# 84
Дами ,яжте колбаси,не се лъжете! smile3538
В повечето колбаси вече слагат-СОЕВ ПРОТЕИН
като заместител на месото,
а това си е чист белтък!!!
В саламите с найлонова обвивка
се среща най-често !
Занимавал съм се с произвотство на колбаси,
и ви гарантирам ,че по-малко боклуци се слагат
в такава обвивка ,защото ако има мизерия в тях,
те се пръскат в машината за опушване!
Най-много мизерия има в суровата тънка и дебела наденица,за тва сигурно е толкова вкусна smile3532

Последна редакция: ср, 09 май 2007, 12:20 от Поци

# 85
  • София
Здравейте Laughing

Калида,Калоян и Теа на Мартеа са родени в един и същи ден.И двамата стават на 2 годинки в събота Grinning.Леле,как лети времето.Бяха съвесм мънички,когато с Мартеа се виждахме по градинките Heart Eyes

Мартеа,недей така,де.Винаги се сещам за теб,като вляза тук и в майската ни темичка.Ама,пусто,понякога забравям какво искам да пиша Blush
Радвам се,че майка ти е добре.Пожелавам ви весело изкарване на празника в събота и цункай Теа от Калоян Heart Eyes

Калида,тази година бях твърдо решила да поканя само най-близките му приятелчета,но те се оказаха доста.Ще има 7 деца на неговата възраст,2 по-големи и 10 родители CrazyЩе празнуваме у нас и смятам спалнята да я правя детски кът  Laughing

Реге,преди да забременея работих много малко-10 месеца.Започнах работа след като завърших университета и скоро-скоро взех,че забременях  Mr. GreenТочно 1 месец след сватбата ни LaughingРаботих в една българо-холандска фирма,която се занимаваше с дигитализация,микрофилмиране на документи,изработване на електронни архиви на разни фирми и институции.В общи линии,започнах на първото място,което ми попадна,заради стажа.Сега ще търся нова работа-нещо по-динамично и интересно Laughing

Яко оспамих темата  Mr. Green

Последна редакция: ср, 09 май 2007, 14:35 от ками

# 86
Ани и аз не мога да отворя снимките.Радвам се ,че стее си прекарали хубаво.
Шарли по въпросъти за фитнес уреда за съжаление не мога да ти дам съвет.
Иля - а какво е количеството на сиренето,кашкавала и рибата които похапваш ?Въобще ограничаваш ли се в количествата.И след като си от толкова дълго време на РХ - имаш ли здравословни проблеми и проблеми с фигурата.Как се чувстваш като цяло?
Калида благодаря за пожеланието.София е на градина и е много радостна ,защото ще имат тържество и тя ще танцува и не иска да изпуска репетициите.А Дана има ли си вече американски приятелки ?И там имат ли детски градини или нещо подобно?
Алекс къде се изгуби?
Добре дошли на всички нови попълнения!
 Hug Hug Hug

# 87
  • София
USER 1,
Алекс има проблем с компютъра.
Прати ви целувки и  Hug Hug Hug

# 88
  Здравейте Hug
  Добре дошли на новите попълнения  bouquet
  Поци,страхотно изложение за РХ-кратко,ясно,точно и разбираемо smile3501
  Аз пак изпадам в едни мрачни настроения Confused-ето,лятото дойде-а аз не мога да си вляза в дрехите Cry-миналото лято,хубаво,бях бременна,ами сега?!?-няма оправдание за тез ми телеса CryОт няколко дни ставам с бебунка-в 6.30-храня я и после тренирам-правя едни комплекси от упражнения/на ДВД -"Домашен фитнес"/-30-40 мин. ,което в никакъв случай не е достатъчно,но кога-повече ThinkingИмаме и велоергометър,и лежанка,и дъмбели вкъщи.....ама......След т.нар. ми тренировка приготвям детето и хайде-навън-е,вярно,вървя 2-3 часа,правя си и почивки,но....С храненето-до обяд карам на 1-2 ябълки,после -1 кисело мляко,следобяд-сурови ядки,или пак кисело мляко Wink,вечер-голяма салата с маслини/сирене,или някакво месо/-с всички екстри WinkИ няма мърдане на кантара,и това е ooooh!....................Абе,хайде,стига съм се оплаквала Wink
  Калида,за 6-месечинката на София... Thinkingне съм мислила да я отбелязвам по някакъв начин..не зная,празнува ли се по принцип?

# 89
  • София
Ето ме и мен отново.
Да започна с въпросите:
Може ли домати със сирене - някаде четох, че не става тази комбинация?
Каде са тези 2 таблици или по-скоро коя е стриктната за РХ?

Относно моята тренировъчна програма: на всеки 5 дни 1 почивам /когато съм дневна/, а през останалите 4 дни на фитнес или  в къщи на кростренажора. Във фитнеса тренирам един ден цялото тяло, един ден за горната част и един ден за долната част и така ги редувам, като всяка тренировка ми завършва със 30 мин кардио на пътечката /бързо ходене/ или на велоергометъра. А пък кростренажора в къщи го карам по 40 мин. след нощна смяна /работя на смени по 12 часа/ след като стана следобяд от сън - тогава нямам време и сили да ходя до фитнеса.
Засега тази програма ми е добре, като мисля да увеличавам по малко кардиото.

Надявам се резултат да има, но се иска търпение и постоянство и в спорта и в РХ-то.

При вас мисля че ще намеря нужната подкрепа, а и нови идеи, че още не съм много ориентирана.

Общи условия

Активация на акаунт