Разделно Хранене- част 9

• 12 110
  • 304
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Реге, не знам, защо не се включих по-рано в темичката. Но пък всеки ден си ви четях.  Hug

USER 1, чувствам се страхотно, здравословно също, дори си излекувах мигрената.  Wink

Проблеми с фигурата вече нямам, имах след като спрях цигарите, но за няколко месеца свалих всички излишни кг. и сега тежа дори по-малко отпреди- размер XS нося.

Не се ограничавам от нищо, но и много малко неща обичам да ям. Сирене и кашкавал слагам до 50 гр. в салатите, ако са някакви френски, по-тежки по 20 гр.

Като цяло-  хвърча от енергия, преливам от настроение, хапвам си добре, но не ми става тежко, чувствам се страхотно и това мисля, че се забелязва и на външен вид.  Embarassed

Последна редакция: ср, 09 май 2007, 19:24 от Иля

# 91
# 92
...така и така само с теб си говоря тук...
Мълчаливке, не бъди несправедлива, всички Момичета живо се интересуват от Теб, но просто се респектират от това което преживяваш в момента. Успех Ти желая в намирането на верният път. Ти трябва и ще постигнеш отново душевното Си спокойствие, само малко време Ти трябва. И се стегни, защото 2- ят РД не е обикновено нещо, Теа ще навлезе в света на възрастните и заслужава да се отпразнува това събитие, не я лишавай от хубавите емоции. Дано бързо се оправи стомахчето на малката Ти кукла!
Иля, много се радвам че най- накрая се засичаме и тук! Още ли се занимаваш с йога? На кои кълнове в момента залагаш?
Ани33, благодаря Ти за страхотният разказ, върна ме назад в спомените за красивият Смолян, за Хайдушките поляни, за Преспа. Поздравления за загубеното килце, и ако можеш оправи линка/ или направи албума публичен, или казвай паролата, Потайнице/, моля, предполагам че доста красиви снимки искаш да шерваш с нас.
ЛСТ, честит РД на свекъра Ти. Да е жив и здрав дядото на Алекс, и още дълги години да се радва на внуци и правнуци! Как мина вечерята при Свекърите?
Миминце, поздравления за кафявият ориз, а 1/2 хареса ли го/ мъжете май по- трудно приемат нови експерименти в кухнята/? А София как е с коликите, имахте ли или вече са минало? А за гимнастиката според е мен е добро решение, наистина натоварванията са от друг вид но пак е вариант.
...Облякох се в червено и дано запазя доброто си настроение до вечерта...
Хей, РеГе, само мога да си представям колко добре си изглеждала- в червено в контраст с разкошната Ти коса и светло лице. Май доста мъжки погледи събираш по време на работните излизания по центъра?! А за допълнителната 1седмица към отпуската не се и съмнявам че ще си я издействаш, просто я заслужаваш таз почивка, Дипломатке. И къде сте замислили да ходите?
Джоя, а Ти как караш само на плодове и зеленчуци с малко сирене ли? А някакви въглехидрати не включваш ли? за колбасите, аз не ям. Оправи ли се запеченото стомахче на Никол?
...Малката спи, къщата е чиста, аз съм си изиграла Тае Бо-то и съм приятно уморена и мокра след освежаващата баня, пюретата са сготвени...
Шарли, звучи задоволство от поста Ти, далеч по- добре от предишната умора, дано винаги така свежо започваш деня. Успех с избора на спортен уред. На Теб не ти ли допада пилатеса и тае бото, та се замисляш и за нещо повече?
Ками, с толкоз запланувани гости няма да Ти е леко. Уточни ли вече менюто, за следобедно парти ли става въпрос или и с вечеря?
...София...ще имат тържество и тя ще танцува...
Юзерче, а ти оправи ли се, помогна ли Ти отпуската да разпуснеш малко от емоциите покрай работата? А за Дана, има доста канадски приятелчета, но проблема ни е в липсата на българчета наоколо, за детските градини има ги, може би малко по- различни от нашите в БГ но има.
Софи, сама знаеш че няма полза от мрачни настроения, нали?! Всичко ще си дойде по местата, само си дай малко време. Като Ти чета менюто, ами че то май само на плодове и зеленчуци караш и малко белтъчини. Какви ядки вземаш и по колко? Голяма сладуранка е София с хавлийката, да я щипнеш по бузките.
Мине, чакаме я Алексчето, много поздрави да й предадеш, стяга ли РД? А Ти докъде я докара, Тигрице, и работа и болести/ надявам се че вече вървиш към оздравяване, нали?!/?
...Занимавал съм се с произвотство на колбаси,...
Химико, Ти доста богат житейски опит си натрупал. Променяш се, вчера титла, днес подпис! Радвам се че намираш време да споделиш мнение и в нашата тема, Атлете!
Анита7, аз я правя таз комбинация- белтъчини и домат. А за таблиците, на първата страница от темата са, по стриктната е първата, публикувана със съдействието на Ками!
Уондърфул, поздравления за здравословният Ти избор. Питаш за лененото олио/ аз предпочитам смляните семки, защото просто използването на олио в ежедневието ми е доста ограничено/, страхотен и полезен вариант на мазнина е.
Герганка, как си разделна Вегетарианке, соеви продукти хапваш ли? Харесваш ли тоуфуто и мисото?
Мади, с док- тите ли се бориш? Успех ти желая и скоро да се похвалиш с уреден кредит.
Дани Дженкова, Богдана, Бифана, Лилиет, ДидиП, Исайкова, как върви при Вас?

# 93
Здравейте и от мен. Благодаря за поздравите    Hug
Приятен и щастлив ден за всички   bouquet

Я Бифаната, здравейте и от мен! Hug  bouquet
Аз съм клечо, и по-скоро се чудя как да надебелея, отколкото да отслабна, нооооо съм с вас!  bouquet
Разбирам ви, защото и да надебелееш не е лесно, повярвайте ми! ooooh!
Оф, успех на всички! Peace Hug  bouquet

# 94
Тео, радвам се че още една знатна спамърка се явява сред нас! И знам че напълняването не е лека задача, дори е по- трудно понякога от отслабването! Успех и дано имаш повече време да се включваш!

# 95
Тео, радвам се че още една знатна спамърка се явява сред нас! И знам че напълняването не е лека задача, дори е по- трудно понякога от отслабването! Успех и дано имаш повече време да се включваш!

ooooh! Flutter

# 96
  • София
Kalida , и аз се радвам, да съм сред вас.  newsm74

Много съм постоянна с йогата, ходя си редовно и усещам вътрешната промяна, а съчетана и с правилно хранене се получава неизчерпаема енергия.  newsm68

Вече пробвах бобови и соеви кълнове, страшно ми харесаха и двата вида. Вече имат постоянно място в хладилника ми.
Следващата стъпка е, да си ги покълна сама и скоро ще пробвам.

# 97
Мина и от нас много  Heart Eyes и  Hug за Алекс!А ти как се справяш с РХ?
Софи я по-ведро! Kissing Heart
Анита 7- и аз като Калида правя комбинацията белтък + домат.Хапвам си шопска салата,а също и месо със салата от домати.Но в книгата която имам тази комбинация не е разрешена.Ако довечера имам време като се прибера ще се опитам да ти препиша причината поради която автора не разрешава тази комбинация.А що се отнася за таблиците и аз съм за първата на Ками.
Иля -  smile3525
Калида чувствам се перфектно.Проблемите вече са загърбени и са в миналото.И тъй като вече съм на работа вчера за обяд си хапнах сирене + краставица , а днес варено картофче + краставица.
Селин Дион - независимо от причината поради която си при нас  welcome
Поци -  newsm10

# 98
  • София
Добро утро Grinning
Днес имаме много натоварен ден с Калоян.След малко отиваме в Патиланци на форумска среща на Младостките мами Laughing В 12 часа пристига моята мама,да помага за РД-то и трябва да я посрещнем.После ще ходим да пазаруваме за празника,че утре сме на друг РД и няма да остане време Crazy

Калида,партито ще е сутринта.От 10.00-10-30 до 13.00.Всичките приятелчета на Калоян имат еднакъв режим и от 13.00 до 16.00 спят следобеден сън.
Менюто съм го замислила предимно детско-едни чудесиии-да видим какво ще измайсторя Mr. GreenНяма да е разделно,естествено,няма как Wink

Лек и успешен разделен ден на всички Hug

# 99
Здравейте!Виждам че има още нови попълнения-добре дошли при нас  !:bouquet:
Не ми остава много време да пиша ,по цял ден съм по улиците.Еди има навика сутрина да ме изпитва:тати(аз му казвам че е работа),баба (и тя е на работа),уйджу(вуйчо-и той ),мама-майка ти работи в пътното и  мери улуците Crazy.....
Вчера имах излизане с моите приятелки ,посетихме страхотно ресторантче с невероятна кухня и съответно след това се приместихме в един клуб с жива музика.Прекарах си много добре и отпускащо.Темата естествено се въртеше около децата ,усетихме се и се майтапихме''абе дайте сега да оправим и бащите им'' Laughing
Калида,благодаря ти че винаги намираш време да питаш за майка ми.Тя ми е гордост ,справя се много добре с рх.За 1.5-2мес е свалила 4 килограма,но видимо сякаш са повече.Щом и баща ми и е казал че е отслабнала доста и добре изглежда(а той е многоооо скъп на комплименти)
Тя е стриктна и не допуска да изяде нищо неразделно(а на мен трябва да ми се чете едно конско) #2gunfire
пс-Алекс ми липсва-хайде по бързо да си оправя компютъра  bouquet
Лек и слънчев ден на всички  bouquet Hug

# 100
Добро утро!  newsm51

Ками, ти ме смайваш! Наистина ли ще приготвяш тези красоти?! Поздравления за ентусиазма и ...  Embarassed боже, засрамвам се. Ама вие сте наистина изключителни домакини и майки.
Привет, Дани! Аз също обичам излизанията по женски, ама май скоро не сме си правили такова, или по-скоро приятелките ми са сами а аз с мъжа ми. Ама какво да се прави даже и да не изляза с него ще се засечем някъде в дискотеката например  Rolling Eyes
Юзерче, ти какво работиш?
Иля, браво на теб, че си свалила кг-те, качени след спирането на цигарите. Наистина, малко хора успяват. Аз лично още не съм взела това важно решение и една от причините е именно напълняването. На мен йогата ми изглежда малко скучна и съм си е заплюла за след десетина години, когато няма да имам сили да подскачам ил бягам на пътеката.
Софи, миличка, съжалявам че се чувстваш така. Вярно е, че бременността ти е била оправдание. А и напоследък повечето жени се възстановяват много бързо след раждане и поставиха много високи критерии. Но горе главата!!!  Когато родих Денис, незнам причината, може би следродилната депресия, на която ме подложиха противниците на името му 3 месеца нито грам свалени, а карах само на портокали и мандарини. И после като започнах да слабея... че нямаше спиране. Март бях 59 кг, а края на май 50. Аз на Денис му направих мини рожден ден. А за Грета като първо дете - голям мерак, бях поканила бабите и лелите на гости. И като дойде 1 юни изведнъж се сещам, че Денис става на 1/2 годинка и си помислих как ще ме пита защо кака му е имала мини рожден ден, а той не. И купих една тортичка:
http://images16.snimka.bg/002621936.jpg
Селин Дионwelcome Ние тук приемаме слабички! Нямам забрани като в някои темички  Wink Освен това, както са казали хората това от което дебелия дебелее, слабия слабее. Така че не знам дали ще напълненеш от нашите ябълки и салатки, но поне ще се храниш разумно и ще намериш нови приятели.
Калида, аз червения цвят отдавна го нося и когато не беше така актуален (както сега) правеше повече впечатление. Бившите ми колеги все се шегуваха като ме видеха в червено, че съм се обличала в цвета на компанията (работех в LUKoil), a тогава косата ми беше червена и цветът не ми отиваше толкова много. За лятото нямаме планове все още. Моята отпуска е определена вече, но тъй като мъжът ми работи за себе си, вероятността да не почива, както през изминалите две лета, е доста голяма. Така че оставам отново аз + децата. По всяка вероятност ще ги водя на плаж, а ако бабите бъдат така добри може да ги закарат малко на планина.

# 101
Здравейте,момичета.

Калида,рожденния ден премина като приятна фамилна вечеря, с приятни и разнообразни разговори, шеги и смях.Гостите- , тъщата му/обичат си се те/, семействата на двамата му сина, но най-интересните бяха Александра и Мартин/2г2м./-племенника.До 22ч. разговорите бяха за децата, вниманието към децата.Алекс проявяваше голям интерес към батко си, следеше го с поглед  и протяга ръчица да го докопа , но не и той,срамува се от нея и да има как да избяга и да се скрие.Много обичам фамилни събирания и се радвам, че съм попаднала в това прекрасно семейство.
ReGe, много са ти сладки децата, а идеята за мини рожден ден е страхотна.
Ками , ако и тия сандвичи направиш просто си без конкуренция.Приятно изкарване на рожденния ден и да разкажеш после.

Вчера до обяд кафе и една ябълка, на обяд хапнах зелена салатка с краставичка, следобед не устоях на един шок.бонбон, а вечерта предпочетох салатата с доматки и краставички , малко мезенца, и от основното -пилешката пържолка.Този път свекърва ми не бе измайсторила някакъв десерт, а бяха взели сладоледена торта Тирамису - нея си я хапнах и да ви кажа честно нямам никакви угризения на съвеста.Каза, че тортата, която искала да направи, но поради делничния ден, не могла, ще ни събере без повод да си хапнем някой следобед, тъй  че празно няма, нашето се не губи.

Според ден!

# 102
Химико, Ти доста богат житейски опит си натрупал. Променяш се, вчера титла, днес подпис! Радвам се че намираш време да споделиш мнение и в нашата тема, Атлете!

Променям се я!
 #OnfireНали сън химик  bath

# 103
[quote Соня, имаш ли други кг за сваляне освен тези 2. РХ помага в поддържането на оптималното за организма тегло. Аз вече не свалям от това хранене, колкото и да ми се ще.
[/quote]
О, имам и още как! Винаги съм имала проблеми с килограмите. Доста преди да родя за първи път бях стигнала 80кг. С разделно хранене отслабнах с повече от 20кг. за около година. След това ги поддържах дълго време, не можаха да паднат под 58кг, явно това е било оптималното тегло.
След ражданията килограмите стремително се увеличиха и сега съм 72. Не падат и това е. Не мисля, обаче, че това е нормалното тегло за моите 160см. Laughing
Не ми остава нищо друго, освен да продължавам и с постоянство да достигна желания резултат. Сега с повечко движения покрай прохождащия бебешок може да имам успех.
Желая успех и на Вас!

# 104
Момичета как ви изглежда едно такова меню за по бързо сваляне на кила
закуската ми е кисело мляко с ленено семе и сусам по една лъжиця (знам че противоречи на рх-то ама ако не закусвам много изгладнявам и изяждам кво ли не после )
обяд салата домати и краставици + варено пилешко или риба ще редувам, вечерята е същата, а и по една лъжица зехтин в салатата, 30 минути гимнастика и 3 часа бутане количка

Общи условия

Активация на акаунт