Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните принципи на разделното хранене?
Какви са някои примери за полезни книги за разделно хранене?
Какви са основните предимства на разделното хранене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните принципи на разделното хранене?
Разделното хранене се основава на идеята за правилно комбиниране на храни, което улеснява тяхното храносмилане от стомашно-чревния тракт. Принципът включва консумиране на протеини (месо, млечни продукти, яйца) предимно със зеленчуци и избягване на комбинирането им с въглехидрати (зърнени храни, ядки) или кисели плодове. Освен това разделното хранене предполага спазване на определени интервали след консумация на различни видове храни, като например 30 минути след плодове, 2-3 часа след хляб и тестени изделия и 3-4 часа след месо.
-
Какви са някои примери за полезни книги за разделно хранене?
Някои от полезните книги за разделно хранене включват "Разделно хранене" от Вадим Леви, "Сила за живот" от Мерлин и Харви Деймънд, "Разделно хранене" от Димитър Пашкулев, "Разделно хранене" от д-р Шелтън, д-р Хей и д-р Деймънд. Тези книги предоставят информация и насоки за прилагане на разделно хранене, включително принципи, рецепти и примери за хранене.
-
Какви са основните предимства на разделното хранене?
-
Какви са някои примерни рецепти за разделно хранене?
-
Какви са основните предизвикателства при спазването на диетата разделно хранене?
.Много сме неглиже,в планината огледала,грим и др. козметични неща не се използват
.
на новите в групата!
. И в най-скоро време ще сменя аватара
относно РХ! Всичко си знаеш. Аз, обаче, не смесвам 2 вида белтъчини, обикновено смесвам само различни видове сирена и различни ядки или семена. А колкото до това, че си влязъл бързо във форма, доколкото знам мускулите имали памет и бързо се възстановяват след почивка. Е, сега смятам да я проверя тази теория, че поради липсата на време бях поизоставила фитнеса за няколко месеца. Вече втори месец възобнових тренировките 3 пъти седмично, лошото е, че са дости кратички (50 мин), но с толкова време разполагам.
убедих шефа да не ползвам обедна почивка, а да си тръгвам 1 час по-рано (8-16 часа). Сега този 1 час го използвам за фитнес, но се изпотрепвам от бързане, защото в него се включва пътя до залата и събличане-обличане, така, че до 5,30 да съм взела малкия от градината. Миналата година си тренирах спокойно, но тогава мъжът ми поемаше децата в тези дни. Сега е много зает и аз измислих този вариант, за да не натоварвам никого по време на моето "лично време".
! 

.Леле,как лети времето.Бяха съвесм мънички,когато с Мартеа се виждахме по градинките 
Ще празнуваме у нас и смятам спалнята да я правя детски кът

-миналото лято,хубаво,бях бременна,ами сега?!?-няма оправдание за тез ми телеса
Имаме и велоергометър,и лежанка,и дъмбели вкъщи.....ама......След т.нар. ми тренировка приготвям детето и хайде-навън-е,вярно,вървя 2-3 часа,правя си и почивки,но....С храненето-до обяд карам на 1-2 ябълки,после -1 кисело мляко,следобяд-сурови ядки,или пак кисело мляко
....................Абе,хайде,стига съм се оплаквала