Телеграм и бременност

• 5 372
  • 128
  •   1
Отговори
# 60
Е, той бебето го е правил в чашка...
Що не четете внимателно?

Абе, едва ли е седял на сухо щом е направил бебе наскоро.

# 61
  • Варна
Защото секса вероятно отдавна липсва между тях, поне  емоционалния и страстен такъв . Станал е едно бебеправене. Много тъпа дума, между другото за секс .

# 62
Между другото тези групи за секс в телеграм, които приятелят му е показал мисля, че са точно онези популярните, в които се качват голи жени, които не знаят и не са дали съгласие да бъдат качвани голи там. Всичко тези случаи с камери в гинекологичен кабинет и студио за епилация, са били качвани там.
Ако не знаете, как се членува в такава група, ще ви светна. Мъжът трябва да качи и той гола снимка на жена, реална, близка, за да го допуснат там. Някой, който е вече в групата трябва да му прати покана. Обикновено тея мъже качват партньорките си или жени, с които са били, дали снимани голи тайно или жената е изпратила на лично.

Последна редакция: сб, 30 май 2026, 19:39 от mimeto32

# 63
  • Варна
Мъжът трябва да качи и той гола снимка на жена, реална, близка, за да го допуснат там. Обикновено тея мъже качват партньорките си или жени, с които са били, дали снимани голи тайно или жената е изпратила на лично.

Е, тука вече не знам какво му се пише , след тая информация Trollface

# 64
Може да си е пращал пишките на познати жени с идеята и те да му пратят, че да влезе така в групата.

# 65
  • Варна
Може да си е пращал пишките на познати жени с идеята и те да му пратят, че да влезе така в групата.

Вече тотално се обърках с тези член/ства LaughingLaughingLaughingLaughing
При толкова размяна на снимки както казваш и надлежно проверяван телефон щеше да лъсне по-рано, според мен

# 66
Мои приятелки имат колекции от над 1000 или 10К члена, като даже не са слагали собствени снимки голи.
С глас се смея
Обичайните Невенини авторитетно вплетени статистики
Разбира се че наоколо се разхождат дами с 10к снимки на членове, това е така нормално, така обичайно

# 67
Тук и аз малко се ококорих. Ама викам, да си трая.

# 68
  • Варна
Тая тема ме кара да се чувствам доста задръстена от към лична колекция снимки. Мда.🤣

# 69
  • Paris, France
Разбира се че наоколо се разхождат дами с 10к снимки на членове, това е така нормално, така обичайно
Влез в някой сайт за запознанства и ще разбереш за какво говоря. Някои мъже даже не си крият лицата. Още като влезе жена, започват да я заливат със снимки и получава по поне 10 на всяко влизане. Имаше един френски, coco.fr. Там има групи за показване на женски гърди,мъжки атрибути итн. Даже регистрация не искаха.

Е, той бебето го е правил в чашка...
Що не четете внимателно?
Това съм го пропуснала. Ми той явно е свикнал да лъска. Тогава защо да търси срещи?

# 70
Не мога да цитирам всички, които ме възмутиха честно и почтено с мненията си. Аз съм ПОТРЕСЕН. Наистина се почувствах задръстен и изостанал. Изобщо не съм и предполагал, че стават такива неща. Мислех, че са някакви наистина временни закачки с някоя/й познат, то си имало цяла стройна структура, групи правила. Може би защото даже нямам и профили в соц. мрежи и не зная какво се случва. А то даже в любимия ми форум, от който черпех инфо за гледането на малкото ни дете, пък се оказа общоинформационен, имало и се разпращали "членове". Въпреки, че ми трябва да се образовам какво с случва в нета, т.к. скоро ще имам тийн-ка, ще постъпя като Стефчов от "Под игото" (в каква прекрасна тема го цитирам):
"Господа, тук се пръскат революционни идеи против държавата на негово величество султана.
Аз не мога да остана тука и ИЗЛАЗЯМ".

# 71
Ако някой ми прати снимка на члена си, директно ми минава в графата тъпичък и изостанал.И нямам желание да пазя такива снимки, то не е нещо особено интересно, всички са подобни Joy

# 72
Тва си е някъв вид ексхибиционизъм съчетан с чекибойство, един вид ги кефи жената да им види х....им е достатъчно, нямат други очаквания. То и не знам някоя да е вързала на някой изпратил дикпик на след 2 реда чат.
Конкретно в историята е същото, човека си е чикибоец, дали е качвал снимки на авторката или си е писал с познати жени няма как да знаем и може само да се спекулира. Да го зарязва заради това, ама после няма друг да и гледа детето, а ще и се наложи да се оправя сама

# 73
Според мен това, че той знае, че му четеш личната кореспонденция ви отчуждава.

И липсата на секс, според мен. Ако човекът е държан дълго време на сухо, а преди това са правили секс само с цел забременяване...
Не, не го оправдавам за неадекватното поведение, просто отчитам още един проблем при тях.

Горките мъже, как страдат по време на бременност, а жената си кара кефа /s

Значи жените няма да пият, няма да пушат, ще се чувстват ужасно в продължение на месеци и после имат да се възстановяват и да им загива кариерата. Ама мъжете миличките били загорели

# 74
Ами, не всички жени се чувстват чак толкова ужасно, че да нямат нужда от секс. Даже напротив, при някои либидото даже нараства.
Но като се има предвид тяхната ситуация, подозирам, че човекът е държан (и ще бъде държан) на сухо по-дълго време от нормалното. Е, чудно ли е тогава, че намира начини да си реши проблема, без да закача жена си и да рискуват бебето?
Като под начини имам предвид „ръкоблудството“, а не заиграването с чужди каки, било то и само виртуално.

Общи условия

Активация на акаунт