Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява таханът от сусам и как се консумира?
Какви са мненията за гевреците и какви са техните здравословни алтернативи?
Какви са мненията за генетичните изследвания и системата за тяхното провеждане в България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява таханът от сусам и как се консумира?
-
Какви са мненията за гевреците и какви са техните здравословни алтернативи?
-
Какви са мненията за генетичните изследвания и системата за тяхното провеждане в България?
-
Какви са преживяванията на участниците във форума за контрол на теглото по време на бременност?
-
Какви са мненията за консумацията и усвояването на хранителни вещества от сусам?

Ако има други желаещи да казват 

, вчера бях +5.5 кг. Подозирам, че с моята височина е възможно да кача повечко отколкото ми се иска, но гледам да внимавам; по принцип не съм склонна към качване, но сега всичко е доста по-различно
.
Пък може и ти да си пораснала ,защото ти наистина беше по-висока.
Но нищо както и да е, един два сантиметра не са от такова значение.
.То не че моята плацента е много висока ,ама за сега уж се понаместила малко.Ще се види при следващия преглед 
И аз минах през тази процедура,и знам колко е натоварваща дори само мисьлта за предстоящата манипулация. 

.
аммм аз нещо реших да поотложа и си викам ся така и така съм се запътила към центъра и прас айде една разходка си дръпнах. Търсих си едно магазинче да си взема 3/4 дънка, амммм тоз магазин взел че изчезнал напраих 2 тигела по главната и като не го видях си викам аз ли съм ослепяла магазина ли изчезнал
. Иначе си видях един бебеки дневник мн. хубаво оформен та следващия път ще си го закупя него. Та мъжо поне го заредих с боксери кат за световно не знам ко ми стана аммм се набутах в един магазин и а тва ми хареса а онва
....
и в нас та така разминаха ми се за днес.
( тва преди около седмица и нещо ) бях 8 килца отгоре
.
много съм смотана...