С какво ви дразнят свекървите? - 174

• 28 837
  • 741
  •   2
Отговори
# 465
Злодеида, ама ТМ и на сестра си "подгъзува"! И тя ревла го раздава, а той сега ѝ чисти от бълхите, щото принцесата ще идва! Да си подпуква мъжа и да си чистят на майка си бълхарника! Какво като работи сестра му и има дете, вие да не би да нямате ангажименти?

# 466
Злодеида, ама ТМ и на сестра си "подгъзува"! И тя ревла го раздава, а той сега ѝ чисти от бълхите, щото принцесата ще идва! Да си подпуква мъжа и да си чистят на майка си бълхарника! Какво като работи сестра му и има дете, вие да не би да нямате ангажименти?
Ооо да, но това има дълга предистория. Тя е с доста здравословни проблеми. Те като малки са живели в селото на баба му за да ги гледа тя. Той е учил там до 7ми клас, а когато тя е станала на 7 години са ги преместили в града да учат. Разликата им е 8 години. От 15 годишен той се грижи за нея. Приготвя и безглутеново меню, води я и прибира от училище, пере, чисти и всичко. През това време майка им е в чужбина, а бабата си живее на село и си върши селските неща. Когато е станал на 18 и взел шофьорска книжка започва да я води по лекари в Пловдив и София и я стабилизират. Говорим за хранителни алергии и непоносимости, булимия, белодробни неща.След като е завършил училище остава да живее в къщата им и не заминава никъде за да я гледа докато тя завърши. Ние вече бяхме заедно, когато тя беше абитурентка. Оф топик - леля му си изпраща близнаците с 2 години по-малки от сестра му също в тази къща, също да учат в града и той се грижи и за тях. Когато се запознахме и бяхме само колеги и приятели е рязказвал пред компанията всичко това, питал е за рецепти разни, за препарати без много химия, за къде се плащат данъци и такива неща.
Просто за сестра си той е и баща. Отива да пръска, защото племеника му също е със сериозни алергии. Зет му има много земи на другия край на България и не знам какво се правят по това време, но ще остави сестра му тук и ще си иде в родния край май да оре. Сестра му не може да стои сама в София. Тя като цяло сама не е научена да прави нищо. Тук в малкия град щяла по-добре да се чувства, и да може да излиза с детето за това ще остане тук докато мъжа и не свърши работата си и после ще си я вземе. За тази цел тези бълхи трябва да се махнат и къщата да се проветри от отровите.
Няма кой, пак моя е на пангара.
Мен за това не ме е яд. Нека си имат връзката и да се обичат, ако брат ми беше жив и сестра ми е България ние щяхме да сме така. Яд ме е, че онази жена си призна, че отдавна знае за бълхите, но нямала време да напръска. Не е взела мерки, а ди грабнала чукалата за Англия. Там знаете ли какво прави? Гледа котките на едни българи, които в момента пътуват по света. Какво очаква не знам. Тези бълхи сами няма да се махнат само ще се множат.

Последна редакция: ср, 29 юли 2026, 14:39 от ЗЛОДЕИДА

# 467
И със сигурност ще я обгрижва докато стои там. Не ви завиждам.

# 468
Да, но не ми пречи. Моята сестра като си дойде на две години веднъж е уважавана много от него. За това го разбирам, защото и аз съм най-голямото дете. И ние сами се отгледахме.

# 469
Злодеида, тия земи на другия край на България не се гледат от разстояние. И не става само с едната оран. Друг път тази жена как стои сама в София? Защо не дойдат по-рано и мъжът й да помогне , неговото дете ще е в бълхарника. Да не говорим, че никой нормален родител няма да си навре млкото дете в бълхите, ама айде. Извинявай, но грубо казано, има нещо бъгнато в тая фамилия. Лошото е, че ти продължаваш да се поддаваш и да не си браниш своето. Сестрата си е сестра, но вие сте семейство, с бебе, и още едно дете. Казваш, че мъжът ти много работи. Сега като трябва да обгрижва и сестра си и нейното дете, кога точно ще остане време за вашето семейство? Да отмени теб, да прекара време с бебето, да довърши ремонта, да имате време вие двамата един за друг.

# 470
Няма да я обгрижва буквално, най-много да я закара да си напазарува. Тя вече е голяма. И друг път е идвала поради работа на мъжа и, но майка и е била тук. Бълхарника след трето пръскане ще го няма. Докато майката не го събере пак.
Ремонта майстор го прави вече, моя което можеше го направи.

# 471
  • София
Тъй като не само аз забелязвам такива неща - какво ще кажете за "абитЮрентка", и то ли грешка на клавиатурата?
Лично за мен ползването на "моя/мойта" за съпруг/а или партньор е като бонбони Рафаело - казва повече от хиляди думи.
По въпроса за бълхите - хапят и още как, преди повече от 30 години в нашето мазе се бяха завъдили, а дъщеря ми беше бебе. Специално мъжете (баща ми и ММ) ако се наложеше да отидат до мазето, после направо тичаха в банята, защото успяваха гадините да се задържат по космите.

Моята свеки за съжаление паднала вкъщи и си счупила крака. Оперираха я, вече я изписаха, дори могла да се изправи на здравия крак.
Обаче децата й хабер си нямат как да действат, тя само звъни и зълва ми търчи (вярвам, че има и финансови стимули, за да го прави), ММ пък си прави оглушки да ходи всеки ден, а ще се наложи. Уж намерили медицинска сестра да ходи сутрин, но като знам свеки каква чепата е + наченки на деменция (или се прави успешно, но не вярвам), не съм оптимист. Но свеки така си е постлала - минимални грижи дори за собствената си майка, която на стари години счупи крак. За да не се претовари Simple Smile, се отказа от своята част на апартамента им и зет й догледа бабата.

Последна редакция: ср, 29 юли 2026, 12:20 от Cuckoo

# 472
Бълхите няма да изчезнат, ако не се обработи абсолютно всичко, всичко из къщата и всеки сантиметър от двора. Тази сестра е луда да идва без истинска нужда и да си води и детето при бълхите и отровата.

# 473
Злодеида, ако след 3 пръскания утрепете тая гад, моля те, сподели с какъв препарат. За обгрижването на сестрата, ще си говорим пак. Сигурна съм, че няма да е само едното пазаруване. От всичко, което си написала е ясно, че мъжът ти ги е научил да им е слуга. Обаче, щом на теб не ти пречи, значи всичко е наред. И дъщерята е като майка си.

# 474
Марулета, дано не се окаже така. Ще пиша.
Цуко, да от клавиатурата е. Ето доказателство - абитур.

Като изпиша и натисна спейса думата се променя. Нямам идея как да спра този редактор, както казах с нов телефон съм.
На мъжа ми си казвам така от край време, на него не му е проблем.
Ако ви е неприятно да ме четете на теб и Янтра, винаги може да ми прескачате постовете. В новата версия може да сложат опция за блокиране.

# 475
  • Варна
Тя и Злодеида е като мъжа си. Намерили са се. Аз също съм с бебе, но ако мъжът ми прислужва на майка си и сестра си, всеки ден ще има скандали. И то сестра, майка вече, която не можела да се оправя сама..... Възрастни хора, а с доста сбъркано мислене, но щом на тях им е добре, коя съм аз, че да ги съдя.

А и тази сестра толкова ли не може да отиде с мъжа си и детето, а трябва да се разделят?

# 476
Куриоз - не се разбирала със свекървата си.
Липсва ми търкалящия се от смях емотикон.

# 477
Сигурно отказват да я третират като Галена Богданка.

# 478
  • София
Ами нормално. Бълхите на мама са по-хубави от "бълхите" на свекървата.

# 479
  • София
Дъщерята си отива в бащината къща. Не виждам проблем. Тя си преценява за детето си и бълхите.

Общи условия

Активация на акаунт