И ние с _MEGI_ сигурно сме се разминавали по коридорите
Аз 2002 завърших семестриално, а пък 2003 се дипломирах и до тогава все в района на ТУ се размотавах
Хубаво време беше... най хубавото ...
Има момченце Киан 2.88 и 47 см
Голям сладур
Мама го храни изкуствено, може би затова - незнам. И му дават само по 40мл мляко
Абе може и да е нормално, знам ли, аз никога моите не съм хранила изкуствено, де да знам бебе на 1 ден колко трябва да яде....Иначе той си е спокойничък, не плаче кокори се - голям сладур
Стори ми се ужасно малък
Забравила съм Ерик каква беше въшка 
Ще съм благодарна ако споделиш как беше при вас
.Нощем изобщо не се буди вече /заспива към 9*30/, направо сутринта към 5часа ... съответно и аз спя дотогава и цедя в 5 сутринта двойна доза...
Малко подробна станах, но ... да си кажа и аз проблема ... сред свои хора 
/
Ако всичко е правилно организирано и грешктие туширани веднага кърменето е нещо което няма как да ви избегне
ако има подходящата подкрепа и информация.
... всяка, ама ВСЯКА жена може да си кърми бебето, дори и никога да не е раждала и бебето да е осиновено
ако има подходящата подкрепа и информация. 

ужас, през 1 час едвам -едвам по 20-30 мл... През 4 часа - по 150 мл! това с помпането напразно го знам, правя го
Помпата ми е ръчна на Авент, но наистина няма как и двете гърди. Когато цедя едната, другата почва да капе и събирам в шишето
Но не се притеснявай, не е толкова важно и спешно! Иначе всичко което си написала и аз го мисля и затова не се самолекувам никога!
Пробвах 3 други вида помпи от по евтините и нямаше никакъв резултат освен болки в гърдите и ръцете! Но не бързай, пожелавам ти да имаш най-лакомото кърмаче 
От 2,5 килца стана 6!
...но си свикнах отдавна на Шер...

и... хоп - Рони се произнесЪла по въпроса!
ЦАлувам те! 
... и се зацикля едни подути гърди, бебе, което неможе да налапа зърното, което заради препълването е твърдо, майката неможе да го постави правилно на гърдата поради същата причина, бебето се сърди, захапва неправилно, зърната се разраняват /още болка!/...и т.н.
Казвам го защото някои мами ги съветват да държат бебето по еди колко си минути на едната после на другата гърда...така може да хранят бебето само с предно мляко, то да не наддава, майката да се панира, да реши, че няма мляко и т.н. и т.н..
Ако имате разранене гърди - намерете някоя опитна кърмачка да ви покаже как да слагате бебето правилно.
ако всичко потръгне добре, после няма оттърване от кърменето