Дано да не доживея деня, в който ще седна на една маса с жена и ще я оставя да си плати сметката

• 27 795
  • 1 817
  •   4
Отговори
# 1 470
  • Шоплука
Тюх, напразно бях оптимист в началото на деня.
===
Чудя се колко от плюещите по Рф и Ангел (които застъпват по-умереното харчене по първи срещи) жени са успели до тук (40+, нали) да изплатят жилище, кола, направят печеливш бизнес, успешна кариера. Самостоятелно. Защото който е минал по този път знае цената на парите и най-малкото ще ги излива като дъжд за щастието няколко часа дама да му посвети времето си. Хайде, кажете мили потребителки.

Цената на парите я знаят всички. За това и тези дето най-много ги е страх да ги загубят, ги стискат най-много.
Все едно някой, който се мъчи по цял ден в някой завод, офис или заведение и не е изплатил жилище и кола не зная цената на парите.
Точно мъжете, които стискат парите и чакат жена да си плаща сметката, са абсолютни мизерници. И няма да са такива само на първа среща. И после същите тия излизат тука да лаят - вие си ги избирате такива, като някоя омотана женица е вързала на някой такъв тарикат и е опищяла света от гадостите му.

Именно защото всички знаем колко трудно и мъчно се печелят парите, знаем, че ги харчим само за онези които обичаме и имат голямо значение за нас.
По парите ще ги познаете.

# 1 471
  • София
Аз почти всичко сама и с много малко помощ съм постигнала и ми е било изключително тежко. Ако съм можела да избирам, бих искала да съм имала някой, който да ме подкрепя и да е до мен. Но това въобще не ме е озлобило, напротив най-голямото ми желание е да отгледам момчета, които да подкрепят партньорките си един ден и никога да не говорят с това огорчение за жените което се демонстрира тук от някои хора.
Рф, не го галя с перце, но и не го и плюя, по начина по който той плюе жените.
Сега преди той да ме попита: къде гледа и що така, да си кажа: животът е пред мен, имам време за още три, четири големи любови, не ме мисли, ще оцелея.
Аз. Става въпрос за една салата и едно винце. И все пак говорим за търсене на партньорка, евентуална съпруга, майка на децата ти. Ако говорим за някакви, които търсят фък бъдита и тем подобни модерни не ексклузивни връзки хич не не ме интересува кой плаща и дали изобщо ходят по срещи или се срещат директно вкъщи за по-евтинко.

Благодаря за тези две прекрасни мнения, момичета. Подписвам се с две ръце под тях.

# 1 472
Коги не си ревнив, но си стиснат Wink

# 1 473
Черната станция не беше ли друга.

?

# 1 474
  • По света и у нас
Аз пак да попитам: защо трябва да крънкаме пари от мъжете? За кое не ви стигат?
Абе Елиф бе, абе душко… ЗА СПОРТА! За да си напомняме че още ставаме.

# 1 475
  • Шоплука
Елиф ами ако земе да го утрепе - така ще си спести черпенето и на двамата Joy

Аз пари крънкам от секи, но от мъжете най-много ...е онзи пример на rf22 за неговият приятел дето пращал пари на - забележете - вървежна мацка - начи чуека не се спрял на някое скромно, добро момиче - не, той пращал пари, подаръци и чудо на вървежната мацка.

Въпрос с повишена трудност - за чий го е правил? Що не си е спестил парите и не ги е инвестирал във връзка с някое по-скромно селско девойче?

# 1 476
Фактът, че глезенето и вниманието се остойностява в пари, говори достатъчно. В каквито и красиви думи да се облича. Но кой каквото е видял в живота. И каквото няма.

# 1 477

Аз пари крънкам от секи, но от мъжете най-много ...е онзи пример на rf22 за неговият приятел дето пращал пари на - забележете - вървежна мацка - начи чуека не се спрял на някое скромно, добро момиче - не, той пращал пари, подаръци и чудо на вървежната мацка.

Въпрос с повишена трудност - за чий го е правил? Що не си е спестил парите и не ги е инвестирал във връзка с някое по-скромно селско девойче?

Понеже няма да ти отговорят, аз ще ти отговоря - защото никой от приятелите им няма да им завижда за "скромното селско девойче".
Друго си е да се изфукаш с нещо дето не ти е по джоба а и да накараш всички около теб да се пукат от завист.

# 1 478
  • Шоплука
Точно така Ариел, точно така ...по същата причина, поради която купуват BWM - та , айфони, швейцарски часовници ....
Щото те мъжете не се фукат, нееее, няма такова нещо! Не драпат като луди да измъкнат или поне да преспят с красивата приятелка на приятелите си ....как може да си помислите такова нещо ....
Или като кажете - без пари си мъртъв - то значи сте пр - ка, а не жена за истински мъж и прочие ....

Хубавото е, че все още се намират истински мъже дето не са такива. Другите - подминавайте като малки гари.

# 1 479
Дали още ставам ми го казва огледалото, доволна съм от отговора му. Ха-ха, малко като от приказката прозвуча.

Понеже няма да ти отговорят, аз ще ти отговоря - защото никой от приятелите им няма да им завижда за "скромното селско девойче".
Друго си е да се изфукаш с нещо дето не ти е по джоба а и да накараш всички около теб да се пукат от завист.
Добре де, вас тези мъже какво ви засягат? Има пари, угажда си. Аз такива не съм срещала, но вярвам че съществуват. Живеем си мирно и кротко в два различни свята. Правете и вие така.
====
Офтопик: на този момък колко пари му трябват за първа среща?
https://www.instagram.com/reel/DEhMGJJolX7/?igsh=bXJpazNmcXAwbG5u

# 1 480
Значи не е бил мой приятел, единствено момичето съм я виждал няколко пъти, другите участници изобщо не ги знам. Историята я знам защото беше направена публично достояние от измамения мераклия. За мен и за почти всички други странични хора е пълен глупак и никой не му е съчувствал, а и показва, че точно този тип жени си лягат с такива, каквито ги кефят, но не пречи да позволят на други да им дават кеш.
Иначе, говоря принципно, има един проблем със скромното селско девойче, който се вижда набиващо се на очите и тук в темата. Когато не е виждало повече от няколко хиляди на едно място изведнъж види в сметките 300 бона кеш, отделно имоти за още няколко пъти по толкова при мъжа, нещата могат много бързо да излязат от контрол. За това последният трябва да внимава дали да трябва да впечатлява селски девойчета с кеш. Тези неща се разкриват постепенно и след преценка, че жената е достатъчно на ниво и с финансова култура.

# 1 481
Защото е ясно, че жената избира.
 Една жена само да намигне и да се усмихне, и всеки ден може да спи с различен мъж или мъже.
Докато при мъжа не е така и той трябва да си извоюва правото да бъде с някоя жена.
И затова не трябва да постъпва глупаво и като лешник (май това използвахте  Simple Smile )

Оле много се смях на това.
Значи аз съм свободна от три години някъде. И до сега не съм срещнала свободен мъж /в моята възрастова група, да кажем 30-40г/, който да ми събуди интереса, та чак да искам да му намигам или там нещо си. Па ти чак всеки ден различен хахахах от къде, бре, къде са тия привлекателните. Joy
Последно ме сваля един на морето като бях с детето. На моята възраст долу горе и той сам с двтето си на морето. Ми ОК, ама шкембенцето и гадния шопски диалект некак си ме отблъснаха...

# 1 482
Рф, бедна селска девойка не става, богата не ни е по джоба, красивата спи с всеки...някоя подходяща да има?

# 1 483
  • Шоплука
rf22 - ама ние тука всички говорим принципно - но принципно това доказва именно голяма част от мъжките комплекси свързани с парите, както и с ръстта и с размера ...
Комплексите всички си ги имаме, всички си носим, но не харесваме също така принципно хора дето ни слагат квалификации - ей така, за принципа.

Елиф - нямам Инста и не го отварям - пиши за кой става въпрос.

# 1 484
Рф, бедна селска девойка не става, богата не ни е по джоба, красивата спи с всеки...някоя подходяща да има?
Всъщност като извадиш парите от уравнението много неща стават, но явно е немислимо за някои от вас.
Интересно къде съм казал тва за красивите жени, щото твърдя точно обратното през цялото време, включително и в последния ми пост?

Общи условия

Активация на акаунт