АУТИСТИЧЕН СПЕКТЪР-обединена тема 2

• 65 842
  • 760
  •   1
Отговори
# 315
Айде разшифровайте тея очи Simple Smile Кои са и кои не са вдлъбнати - аз се забърках:)

# 316
  • София
Втората снимка - виждаш ли гънките под окото.Това е което виждам в моето дете.

Още при първото ни отиване на лекар - ме пратиха в Генетиката заради тази форма на окото.Питах си ушите да отида  Embarassed.

# 317
Ха сега де newsm78
Втората снимка - виждаш ли гънките под окото.Това е което виждам в моето дете.

И аз оприличих тази снимка с очите на Гери.

На първата снимка не виждам нищо особено

на четвъртата така хем има хлътнало, хем и под очите има като оток, аз така го виждам поне

# 318
Аз не мога да определя за Марти, вие помагайте. Тук и тук.
Забелязала съм и друго, има моменти, когато са подпухнали леко отдолу, или леко зачервени,  обикновено, когато е леко настинал.

# 319
 втората и четвъртата са  на негово височество Mr. Green
А на последната кръговете са от недоспиване. За хлътналото не вярвам да е вързано със съня.
А за лягането да спим - големия като е на училище ляга в 19:30, малкия ляга в 19:00. Почивните дни разрешавам на големия да ляга късно - разбирай 21:00 - и да сме на гости ще заспи по столовете. Малкия батко - няма начин да го доближа до леглото...обикновенно ми заспива от преумора след 12  Confused И пак не спи и се буди.
А аз много се тревожа, че мозъка му не си почива.... Денем иначе ако е в нас не го слагам да спи - запива ми малко по-рано -към 23 вечер. Ако е в градината спят по около час. Но той не винаги спи. А е уморен и му личи. Cry

# 320
Айде измислихме нова теория за аутизма - характерни белези са хлътнали очи и пухкави бузки/дори и при много слабите деца/
 Mr. Green

вълчо, Кирил като спи повече има ли промяна сравнено с като не спи?

Аз почвам да се чудя дали да не направя нещо моя дивак да спи... да му давам някакви билки примерно.Особенно откакто прочетох, че малкото сън може да предизвика аутистистични проблеми newsm78

# 321
  • Добрич
Обърнете внимание на следното,обръщам се специално към Росонери и Деси:мелатонин не е сънотворно лекарство, то е хр.добавка, антиоксидант и повлиява благоприятно имунната система.Ще цитирам малко от листовката:"Мелатонин е вещество, което нормално се синтезира в мозъка от аминокиселината триптофан.Мелатонин служи като "маркер на биологичния часовник" на организма и има значение за настъпване на нормалния сън.Намалява честотата на събужданията през ноща и подобрява качеството на съня.Използва се при хронично безсъние, трудно заспиване, ранно събуждане.При използването му няма опасност от предозиране, странични ефекти и зависимост."Деси, мисля че това ще ви помогне. Peace

# 322
  • София
kartel4e, защо все бързате да давате медикаменти.Може би е възможно преди да даваме добавки или опиати или трипто... и т.н. да опитаме нещо по лекичко.Например при дращещо ми гърло на село ми помогна домашен боров мед./нямах друго/ щях да се натъпча с лекарства признавам.

Получих алергична реакция от боя и пак на село си сварих чай от коприва и си облях главата с отвара от коприва.Облекчи ме.Пак щях да се натъпча с противоалергични, ако бях с достъп до аптека.

Деси - опитай бабините илачи.Нищо не ти пречи.Нямаме им доверие, а понякога ефекта е по бърз от аптечните продукти.Хрема лекувам с мазане на носа отвън и отвътре със свинска мас.Безотказно.И бързо.Пък и евтино.А най вече безопасно.Имам и тежка артилерия - сребърна вода.Убива микробите и техните яйца  Joy.

# 323
kartel4e , благодаря за инфото, чела съм и аз листовката, но отдавна вече мога да го кажа. Не си спомням дори и какво пишеше. имам една опаковка, която я бях взела миналата година за морето и така си останала цяла.
Знам ли вече и аз, все си мисля, че ако аз лягам с нея по рано, ама как да легна, то едно и две ли са вечер в къщи втора смяна след работа, а пък е и лятно време все пак........... Аз все пак съм рак и луната ми е на знака, та ми действа да съм нощна птица Wink обичам тишината вечер, когато всички спят Joy ама има една малка рибка, където не заспива hahaha

Мартинче, на едната е по видимо, на другата неее, хайде нищо му няма на Марти  bouquet

Деси, че измислихме това теория, така си е!!!! Joy

Мен много ме боли, когато някои родители, чието дете е в тежка форма аутизъм, не се бори да направи нещо за тези деца, а не само да се жалва и коментира пред мен.

Действаме ние по нашия проект за детския клуб занималния, стискайте палци да станееее. Да ни дадат дори малко помещение поне на първи етап и да тръгнем, така ми копнеее душата за това това. Thinking

Катина, точно това е, че не искам да давам медикаменти. Вече мина месец, откакто дадохме поредния Бустер, чаках да мине малко време и да почна новото шише. На Бустера много му имам доверие така да се каже...., защото виждам резултати. Докато от Мелатонин, Тиоридазин и тем подобни имам страх. Тириодазинът едни го отричат, че влияел на сърцето, други го дават #Crazy

# 324
Имам и тежка артилерия - сребърна вода.Убива микробите и техните яйца  Joy.
Изобщо не е смешно. Факт е. Всички, които са ходили при Моралес знаят, че той препоръчва и приемането на сребърна вода. И естествено и аз съм я ползвала /трябваше да му капя в носа, ушите и да пие от нея/. Факт е, че при започването на диетата Мири ми беше сополив, нооооооо ...... почти веднага се оправи сополивия му нос.
Преди известно време пак нещо му протече носа и аз съответно му покапах малко капки. Пак се оправи  Peace

# 325
  • София
Смешката е закачката с рекламата на райд.Аз със сребарна вода съм излекувала конюктивит на три броя - вклучително и на себе си.Херпес, хрема, давам и да пият децата.Сребърната вода ми е тежката артилерия в смисъл наистина помага.Не се шегувам с нея.

# 326
А от къде се купува таз сребърна вода, вода аз не съм я ползвала newsm78

# 327
Доколкото аз знам я има по аптеките. Лично аз съм я вземала от сеньор Моралес. В началото бях малко скептично настроена дали това, което го предлага наистина е сребърна вода, но факт е че помогна. Направих си и домашен тест с водата. В част от нея сложих малко сол /NaCl/ и разклатих. Водата помътня леко, което означава, че се е отделил AgCl. 

# 328
Мартинче, на едната е по видимо, на другата неее, хайде нищо му няма на Марти  bouquet
Росонери, и на мен ми се иска да е така, ама за жалост не е  Cry
Сега си имаме мания да късаме списания и вестници на много ситничко, ето така , и с това може и половин час да се занимава. За радост накрая като му се скарам, си ги прибира.
За сребърната вода, веднъж питах в една аптека, казаха ми че се приготвя там, на място, но не е трайна. Трябва пак да потърся, кажете точно как се казва, какво пише на опаковката.

# 329
ThinkingВърти ми си нещо в главата за Arcol, но това не беше точно за вода правена на място.
А на мен доколкото ми е известно приготвянето й става, като се потопят сребърни електроди с определена чистота.
В домашни условия също става, но трябва да имате "сигурно"сребро, което да престои поне 24 часа във водата /предполагам дестилирана/.

Общи условия

Активация на акаунт