Лятото звучи по-добре с Xiaomi - открий своя любим продукт и спечели страхотни награди!

• 2 479
  • 258
  •   8
Отговори
# 240
  • Варна
Xiaomi Watch S5 46 mm e за мен, наистина е елегантен. 😊

# 241
Бих искала да спечеля Xiaomi Buds 6, защото си изгубих моите слушалки, а аз често пътувам и обичам да слушам музика или аудио книга Blush

# 242
Бих искала Xiaomi Buds 6, защото имам нужда от слушалки. Ходя много и слушам музика или нещо друго.

# 243
Изключително бих се зарадвала на Xiaomi Watch S5 46.На новото работно място телефонът ми трябва да е винаги прибран в чантата и един такъв часовник би ми бил изключително полезен.Ползвах до преди година доста по-стар модел на Xiaomi,но го дадох на благотворителна организация за деца в неравностойно положение.

# 244
Бих искала да спечеля Xiaomi Watch S5 46 mm. За мен най-ценни са функциите за проследяване на здравните показатели, физическата активност и съня, защото ми помагат да се грижа по-добре за себе си и да поддържам активен начин на живот. Харесва ми и възможността да получавам известия директно на часовника, без постоянно да проверявам телефона си. През лятото прекарвам повече време навън – разходки, пътувания и срещи с приятели, а един надежден смарт часовник би бил идеалният ми спътник.

# 245
Определено  искам да спечеля Xiaomi Buds 6 –безжични слушалки, заради описанието за впечатляващ звук, комфорт при продължително носене и ефективно шумопотискане - зареждат се бързо и  са ергономични.

# 246
Xiaomi Watch S5 46 mm е моята мечта.
Имам телефон, часовник и слушалки на марката, които използвам ежедневни от години. Ще се радвам да мога да обновя часовника, а моя да подаря.

# 247
Много бих искала да спечеля Xiaomi Watch S5 46 mm за мъжа ми. Батерията издържа 21 дни, което много ще му хареса. Ще си го използва за тренировките и в ежедневието. Сега започна да спортува активно и ще му е от огромна полза за резултатите. 🍀🍀🍀

# 248
Много бих се радвала да имам Xiaomi Watch S5 46. В момента използвам гривна на Xiaomi и това би било един страхотен ъпгрейд.

# 249
Бих се зарадвала на Xiaomi Watch S5, зашото сначително ще подобря ежедневието си.

# 250
Бих искала да спечеля Xiaomi Buds 6, тъй като имам нужда от нови слушалки, които да използвам на плажа и при разходки. Най-важните функции са качеството на звука и шумопотискането - пълна изолация от външния свят.

# 251
Напишете в коментар кой от представените в темата продукти на Xiaomi бихте искали да спечелите и защо? Разкажете ни кои функции на продукта са най-важни за вас и с какво биха улеснили ежедневието ви.

Ще се радвам да спечеля Xiaomi Watch S5 46 mm. За мен най-ценни са функциите за проследяване на здравните показатели, физическата активност и съня, защото ми помагат да се грижа по-добре за себе си и да поддържам активен начин на живот след раждането.

# 252
Бих искала да спечеля  Xiaomi Buds 6.
Имам нужда от нови.
Харесва ми да са лесни за употреба, да се зареждат бързо и да са безжични.

# 253
Бих искала да спечеля Xiaomi Watch S5 46 mm, защото освен, че е с красив и елегантен дизайн, има чудесни и полезни функции, които могат да улеснят ежедневието ми. За мен най-важни са функциите за проследяване на активността и здравните показатели, а изключителната издържливост на батерията е огромно предимство. Ползвала съм смарт часовник на друга марка, който трябваше да зареждам всеки ден и за мен това е доста неудобно и изнервящо.

# 254
Xiaomi Watch S5 46 mm незаменим помощник и проследява здравните показатели. Много ще се радвам ако го спечеля

Общи условия

Активация на акаунт