Лятото звучи по-добре с Xiaomi - открий своя любим продукт и спечели страхотни награди!

• 4 647
  • 329
  •   2
Отговори
# 285
Аз съм от хората които докато спортуват обичат да слушат музика. Слушалките са винаги с мен. Успявам да релаксирам и презарежда.
А часовника ни ми бил голям помощник за да следя всички стойности докато спортувам или се разхождам с децата и кучетата.
А също така и докато спя.

# 286
Бих се зарадвала на Xiaomi Watch S5. Ползвала съм смарт гривна на Xiaomi и съм много доволна. Беше по-удобна от настоящия ми часовник. Xiaomi Watch S5 ме спечели с дългия живот на батерията и разнообразните спортни режими.

# 287
  • Sofia
Със сигурност бих искала да имам Xiaomi Watch S5, идеален за спортните ми активности и за абсолютен комфорт с дългия живот на батерията. Дизайна много ми допада и приляга перфектно на градския ми стил.

# 288
  • София
Бих искала да спечеля  Xiaomi Buds 6.
Харесва ми да са леки, да не падат лисно от ухото и да има функция за изолиране на външен шум.

# 289
Xiaomi Watch S5 46 mm
Елегантният дизайн е подходящ и за официални поводи, а на мен ми се случват често такива. Вярвам, че няма постоянно да губи връзка с телефона, както беше със стария ми смарт часовник, и ще го използвам с наслада по предназначение. Така приятелят ми няма да се ядосва, че постоянно си ровя в телефона Wink

# 290
Бих се радвала да спечеля Xiaomi Sound Play, защото обичам да слушам музика и ще е с мен навсякъде.

# 291
  • София
Много ми е нужен и искам да спечеля Xiaomi Sound Play, защото работя с малки деца и искам да им пускам музика, когато играем подвижни игри на площадката, да пеем и танцуваме  и да слушаме любимите си песни.
Харесва ми защото е лек и преносим , поддържа сдвояване на две устройства и е осигурен  дълъг живот на батерията.

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 10:26 от rums

# 292
  • София
Xiaomi Watch S5 46 mm e за мен, наистина е елегантен. Имам нужда от смарт часовник,  с интелигентни функции за проследяване на активността, здравните показатели и ежедневните ми задачи.

# 293
Бих искала най-много да спечеля слушалките Xiaomi Buds 6, защото музиката е неизменна част от ежедневието ми. Използвам слушалки по време на работа, тренировки, пътуване и разговори с близки. Най-важни за мен са отличното качество на звука, активното шумопотискане, удобното носене и дългият живот на батерията. Така бих могла да се наслаждавам на любимата си музика без разсейване и без постоянно да мисля за зареждането. Вярвам, че тези слушалки ще направят всеки мой ден по-приятен, по-продуктивен и по-зареден с настроение.

# 294
Фен съм на Xiaomi, бих се радвала на което и да е от двете. Лек превес  давам на Xiaomi Watch S5, защото следя ежедневното си движение и натоварване.

# 295
Xiaomi Watch S5 46 mm. Започнах тренировки, ходя много. Искам да сваля няколко килограма и да оформя тялото си и смятам, че ще ми бъде много полезен.

# 296
  • Пеликания
Xiaomi Watch S5 46 mm
По време на тренировки в доста полезно. Следиш си показателите, продължителността на тренировките и ако наистина батерията издържа повече от ден ще е наистина невероятно.

# 297
  • София
Бих искала да спечеля Xiaomi Watch S5 46 mm, за да следя активността си и здравните показатели. Изглежда удобен и елегантен.

# 298
Бих искала да спечеля Xiaomi Buds 6. В търсене на нови слушалки съм. При тези ме впечатли това, че имат ергономичен дизайн и технология за шумопотискане.

# 299
Бих искала да спечеля Xiaomi Buds 6 или Xiaomi Sound Play  , защото обичам да слушам музика Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт