Евровизия (тема 38) - Burgas 2027

• 33 802
  • 807
  •   1
Отговори
# 390
Аз предлагам да е Диа - Димана Мирчева.

# 391
Dizzy ми е голяма болка на мен, нито песента е лоша, нито стейджингът. Май просто Оли не беше бетон вокално и на хората им дойде твърде много чак такава сексуалност. Ако имаше и жени в балета според мен щеше да се приеме по-добре.

Аз не се считам за някой, който лесно се скандализира и си стиска перлите, но ми дойде прекалено налудничаво. Иначе към самия Оли имаше вероятно прекалено високи очаквания, защото може да не е някоя суперзвезда, но все пак идва като вокалист на група с множество хитове в европейските чартове в годините преди Евровизия.

Но той и в последната година-две преди Евровизия получи доста негативно внимание в пресата след като изрита колегите си от Years and Years и реши да го продължи като соло проект. Не знам дали и това не игра някаква роля също в липсата на добра воля към него, поне от по-обсебените фенове. Иначе съм била на един фестивал преди много години, където той пя и определено вокалното му изпълнение беше къде по-добро от предложеното на Евровизия.

Аз като все още върл фен на Years and Years и ходила на няколко техни концерта, искам да кажа, че относно представянето на Dizzy на Евровизия Оли не е искал тази концепция, а е била наложена от ВВС. Той е искал, ако сте гледали клипа на песента, просто една въртяща се платформа. Макар, че според мен, щеше да дублира представянето на победителят Немо. Затова и не беше учуден от гласуването и не го прие толкова разочаровано, за разлика от екипа му. А вокално беше едно от най-добрите му изпълнения и даже имаше проблем с микрофона, който почти не се забеляза.

# 392
Dizzy ми е голяма болка на мен, нито песента е лоша, нито стейджингът. Май просто Оли не беше бетон вокално и на хората им дойде твърде много чак такава сексуалност. Ако имаше и жени в балета според мен щеше да се приеме по-добре.

Аз не се считам за някой, който лесно се скандализира и си стиска перлите, но ми дойде прекалено налудничаво. Иначе към самия Оли имаше вероятно прекалено високи очаквания, защото може да не е някоя суперзвезда, но все пак идва като вокалист на група с множество хитове в европейските чартове в годините преди Евровизия.

Но той и в последната година-две преди Евровизия получи доста негативно внимание в пресата след като изрита колегите си от Years and Years и реши да го продължи като соло проект. Не знам дали и това не игра някаква роля също в липсата на добра воля към него, поне от по-обсебените фенове. Иначе съм била на един фестивал преди много години, където той пя и определено вокалното му изпълнение беше къде по-добро от предложеното на Евровизия.

Аз като все още върл фен на Years and Years и ходила на няколко техни концерта, искам да кажа, че относно представянето на Dizzy на Евровизия Оли не е искал тази концепция, а е била наложена от ВВС. Той е искал, ако сте гледали клипа на песента, просто една въртяща се платформа. Макар, че според мен, щеше да дублира представянето на победителят Немо. Затова и не беше учуден от гласуването и не го прие толкова разочаровано, за разлика от екипа му. А вокално беше едно от най-добрите му изпълнения и даже имаше проблем с микрофона, който почти не се забеляза.
Благодаря за разяснението!
За мен Dizzy е едно от най-добрите сценични представяния в Евровизия, сега се сещам, че в Бангаранга има нотка от това с въртящата се стая. Дори като пиша това се сещам, че едно от първите описания на представянето на Bangaranga го сравняваше с Dizzy, за което аз бях супер развълнувана.
Подчертавам, че говоря за сцена, светлини и камери. Не ми харесват танцьорите и колко е сексуализирано всичко.

Много беше хубава тая Евровизия в Малмьо откъм сцени, а имах чувството, че шведите ги мързи болезнено да организират, те бяха и с много нисък бюджет.

Последна редакция: ср, 19 авг 2026, 17:27 от Clouded

# 393
  • Вестерос
Виждам, че много хора се гласят да присъстват - трябва да знаете, че за билетите за живите шоута, особено финала, има истинска битка, трябва да влезете в точния час на продажба и да знаете, че цените няма да са никак ниски (средно от порядъка на 200 евро).
Ние искаме на финала точно, ако е 200 пак добре, аз четох за 500 евро

# 394
Виждам, че много хора се гласят да присъстват - трябва да знаете, че за билетите за живите шоута, особено финала, има истинска битка, трябва да влезете в точния час на продажба и да знаете, че цените няма да са никак ниски (средно от порядъка на 200 евро).
Ние искаме на финала точно, ако е 200 пак добре, аз четох за 500 евро
200 евро за финала трудно, аз говорех за всички представления. За 300-400 четох във Виена, но при нас местата ще са по-малко.

# 395
  • Вестерос
И като знаеш, че вече 1000 места са дадени на разни актьори и певци чрез връзки

# 396
На мен много ми харесва Dizzy. С изключение на това колко е сексуализирано всичко, както вече бе споменато. Иначе като песен, стейджинг и цялостно много ми допада. Като загатнаха, че стейджингът на Дара щял да напомня за Dizzy и за стейджинга на един швед, веднага отидох да изгледам видеата.😅 И очакванията ми към стейджинга на Бангаранга се повишиха още повече (а аз и тогава бях убедена, че представянето на Дара ще бъде запомнено и ще бъде различно).🙂
Просто в Dizzy танцьорите са ми too much елементът, докато в Банагаранга танцьорите не просто допълват, ами са като "вградени" в изпълнението и без тях би се загубила доста от ефектността. На Оли танцьорите на моменти са ми чак противни за гледане...

Последна редакция: ср, 19 авг 2026, 17:24 от dolce miele

# 397
Не стига, че залата малка, ами може и с 1000 места по-малко да продават, защото заради това, че има опасност да не издържи покривната конструкция на свръх тежката техника, която ще се закача по покрива, може да се сложат няколко колони, които да подпират покрива, а тези колони ще са на местата на публиката отпред и ще пречи на добрата видимост на всички седящи места. Абе тази зала не става. Ама нали трябваше да Евровизия да е далеч от София...

# 398
Може да ме наречете филмарка, но нещото, което най-много ме притеснява е вероятността от терористичен акт. Всяко събитие с израелско присъствие трябва да се третира като нещо с екстра таргет на гърба, но аз нямам голяма вяра в ефикасността на нашите служби. Даже по-скоро имам вяра, че държави като Иран, които биха седяли зад подобен терористичен акт, не биха го сторили, заради ПР перспектива и загуба на неочаквано високата подкрепа, която срещат последно време, отколкото че имам доверие на българските служби за сигурност, че ще предотвратят евентуално подобно действие, ако се пече. Това не го казвам с цел да създавам някакъв спор за международна политика, а с надежда, че приоритет от наша страна наистина преди всичко е сигурността, а след това вече подпомагане на някой хотелиер в Равда да вземе 300 евро на нощ в дните на Евровизия.

# 399
То всичко с тая зала е на теория ,до сега не е имало концерт там,нали ? Акустиката как е също не е ясно. Дебюта ще е на най-високо ниво 😎. Това много трябва да ни успокоява явно 😏 Манчев сто пъти е казвал човека да не се готви нещо  за сефте и импровизира за пред важни гости, риска от фиаско е голям.

# 400
  • Варна
То всичко с тая зала е на теория ,до сега не е имало концерт там,нали ? Акустиката как е също не е ясно. Дебюта ще е на най-високо ниво 😎. Това много трябва да ни успокоява явно 😏 Манчев сто пъти е казвал човека да не се готви нещо  за сефте и импровизира за пред важни гости, риска от фиаско е голям.
Може да сколасат с "пробен" концерт преди май месец. Някоя световна звезда да сефтоса.

# 401
diziler, нещо не го разбираш строителното инженерство.
Арена 8888 е с още по-малко допустимо натоварване на покрива - 30 кг/кв.м и 50 тона общо. А бургаската Арена е с 60 кг/кв.м и 100 тона общо. Каквото и да трябва да се прави като колони в Бургас, щеше да се наложи да се прави и в София, само че там дори този вариант е под въпрос, защото покривът в София е по-нисък и няма да стигне височината за монтиране на такива съоръженията.
И колоните не са, за да "подпират покрива", а за да изградят на тях конструкция, на която да закачат оборудването - осветление, камери и т.н.
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Zalata-v-Burgas-shte-tr … problemna-3011602

Не стига, че залата малка, ами може и с 1000 места по-малко да продават, защото заради това, че има опасност да не издържи покривната конструкция на свръх тежката техника, която ще се закача по покрива, може да се сложат няколко колони, които да подпират покрива, а тези колони ще са на местата на публиката отпред и ще пречи на добрата видимост на всички седящи места. Абе тази зала не става. Ама нали трябваше да Евровизия да е далеч от София...

Последна редакция: ср, 19 авг 2026, 19:23 от GG*

# 402
Аз да ви издам моята теория защо няма поредни победители. Според мен този конкурс си е нагласен. Wink Няма лошо нали идва в България.

# 403
diziler, нещо не го разбираш строителното инженерство.
Хайде да не си даваме оценки кой от какво разбира, става ли?
ФАКТ Е, че в Зала Арена София беше Детската Евровизия със същата техника и проблеми нямаше. Проведени десетки МАЩАБНИ концерти на едни от най-големите световни  звезди и проблеми нямаше.

И е факт, че сега баш от международния екип на Евровизия са притеснени за покривната конструкция в Арена Бургас.

А и е факт, че в Арена Бургас не е имало нито един концерт.  Ще си даваме ли оценки още един на друг кой от какво разбира?

Факт  беше, че кандидатурата в Бургас беше буквално харизана за домакинството, изцяло по политически причини, като е факт, че по всички показатели в София се предлагаха по-добрите възможности.

Последна редакция: ср, 19 авг 2026, 20:33 от diziler

# 404
Много тоталитарно се модерира тази тема, в стил "няма коментар - няма проблем" и "моята дума ще е последната". 🙂 Интервизия.

Общи условия

Активация на акаунт