Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Тибетска гъба

  • 131 121
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
  • Мнения: 2
Здравейте!Аз имах тази гъба,но загина геройски   Embarassed.Ще ви помоля ако някой има за даване от тази гъбка да ме зарадва.  Praynig
От Плевен съм.

# 646
  • Мнения: 0
Здравейте! И аз търся някой който продава/дава тибетска гъба, дано да се намери Praynig

# 647
  • Мнения: 0
Здравейте търся си Тибетска гъба. От Пловдив съм.
Благодаря предварително.

# 648
  • От липите до сините камъни
  • Мнения: 171
Как съхранявате готовия кефир до следващото пиене?Защото от сутринта кефира пих и го оставих с чаша в хладилника и сега вечерта като взех да пия и беше развален,че даже и пих няколко глътки докато усетя. Shocked

# 649
  • Бургас
  • Мнения: 342
как така развален?
променя му се вкусът, защото е с много живи бактерии. и до месец би трябвало да е годен за пиене от хладилник, при мен около седмица се е задържал


имам гъба за даване, бургас

# 650
  • Мнения: 0
Искам аз, искам аз. Дали ще е възможно да изпратиш гъбката до София с куриер, поемам си разходите Simple Smile

# 651
  • Мнения: 5 001
Искам аз, искам аз. Дали ще е възможно да изпратиш гъбката до София с куриер, поемам си разходите Simple Smile

....Какви разходи!!! Имам и съм в София! оЩЕ УТРЕ МОГА ДА ТИ ДАМ..........Само да можеш да реагираш бързо,че аз пък съм с ужасно свободно време.......Ако искаш - уговорки на ЛС!  Hug

# 652
  • От липите до сините камъни
  • Мнения: 171
 newsm78  Имам  питане към всички който пият кефир,абе само на мен ли не ми действа разхлабващо,че и даже май обратното?Да не би да не правя нещо както трябва?Но пък от друга страна млякото се подквасва добре,става като по гъст айрян,защо така,има ли и други като мен

# 653
  • Мнения: 5 001
newsm78  Имам  питане към всички който пият кефир,абе само на мен ли не ми действа разхлабващо,че и даже май обратното?Да не би да не правя нещо както трябва?Но пък от друга страна млякото се подквасва добре,става като по гъст айрян,защо така,има ли и други като мен

Едва ли е от кефира! Ако пиеш най-обикновен айрян пак ли имаш затягане на стомаха?.......Едва ли!

Кефира вкарва в червата само полезни естествени бактерии.....Както,ако ядеш домашно подквасено мляко!
Нищо различно от това няма.

# 654
  • От липите до сините камъни
  • Мнения: 171
Да де,но нали навсякъде пише че в началото кефира има лаксативно действие ,точно защото подобрява функцията на червата и подобрява обмяната на веществата,а при мен това го няма.

П.п А колкото до затягане на стомаха аз по принцип съм си така,и една от причините да започна да пия кефир е точно тази.

# 655
  • Бургас
  • Мнения: 342
на мен понякога също ми действа затягащо  Rolling Eyes

# 656
  • София
  • Мнения: 12 496
  Здравейте момичета!Имам един въпрос, преди имах гъба и това,което ставаше не горчеше.Сега дъщеря ми ми донесе, но много горчи подквасеното мляко, защо така?

# 657
  • Бургас
  • Мнения: 604
  Здравейте момичета!Имам един въпрос, преди имах гъба и това,което ставаше не горчеше.Сега дъщеря ми ми донесе, но много горчи подквасеното мляко, защо така?

Или гъбата е развалена, или у вас е много горещо и млякото бързо се разваля, особено ако не е от магазина. Пробвай да сложиш гъбата във вода за около седмица-две в хладилника, като всеки ден сменяш водата и после виж какъв кефир ще ти прави. Препоръчвам ти с купешко мляко, особено, ако е много топло у вас. Имай предвид, че първият-вторият, че дори и третият път кефира може да не стане хубав. Поне при мен е така, като взема нова или скоро не използвана гъба - няколко пъти правя кефир, за да се подхрани гъбата, докато започна да го пия.

# 658
  • София
  • Мнения: 12 496
  15 градуса не е топло, хич даже.Аз я измих и оставих да изсъхне, тая горчилка никой не я иска. Сигурно гъбата е развалена.

# 659
  • Мнения: 0
Здравейте - имам 1 кефирена гъба и 2 чаени тибетски гъби в повече.
Ако някой иска такива гъби нека да ми пише на:
natinina@abv.bg .
Ще ви отговоря веднага.
Моите впечатления за нея (кефирената) са повече от отлични. Имах лош холестерин и затлъстяване, но благодарение вече на системното 4 месечно консумиране на кефир (млякото) положението ми се подобри значително.
Сега пия от чаената тибетска гъба, но засега нямам още впечатления.

Повтарям - не продавам гъбите - нито чаените, нито млечните !!!

Общи условия

Активация на акаунт