Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са най-често срещаните тестове по време на бременност?
Какви са препоръките за избор на дрехи по време на бременност?
Какви са най-честите проблеми с дрехите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са най-често срещаните тестове по време на бременност?
-
Какви са препоръките за избор на дрехи по време на бременност?
Препоръчително е да изберете удобни дрехи от естествени материи, които не са стегнати и не причиняват дискомфорт. Много жени предпочитат да купуват по-големи размери и да преправят обикновени дрехи, за да осигурят комфорт през бременността. Една от участничките споделя, че в бутик за бременни е видяла чифт дънки за 180 долара, които са били точно по мярка. Тя отбелязва, че най-евтинните дънки, които изглеждат добре, са около 70 долара.
-
Какви са най-честите проблеми с дрехите по време на бременност?
-
Какви са препоръките за грижа за кожата по време на бременност?
-
Какви са препоръките за използване на активен въглен по време на бременност?
А и като е на гладно с мляко - вероятността да не стане е малко,но го прави няколко дни подред.Може да си разделяш една активия - половината сутрин,другата половина вечер преди да заспиш.Все след 3-4 дни ще даде резултат. А...да ти кажа честно ориза е най-големия ти враг,ако искаш някой ден да идеш до тоалетната. Успех
Чудя се защо ли те няма в списъка 
-това в първия момент, после реших, че не си заслужава. Чувствам се толкова щастлива, че въобще ще имам второ дете, че според мен и приятелките ми това щастие струи от мен отвсякъде. А и сега ,позакръглена, на мъжо най-сетне му се пълни окото с пухкавото ми дупе.Добре, че съм на 32 г., и психиката ми е доста здрава /почти темерутеста/, та не бих седнала сега да се кося "дали пък не съм погрозняля". Но се чудя, какви хора има, не се усещат, или целят нещо... Тези дни сума ти баби ме щипят по бузите, радват ми се , че вече съм имала "здрав вид"... След случката днес си вързах червен конец, не съм кой знае колко суеверна, ама лелките така ме гледат оценявъчно, виждат несъществуващи промени в мен,и се страхувам от това, че не всички са добронамерени. До сега разни хора са ми заявявали, че ми за виждат кой за родителите, кой за детето и мъжа, та дори за бюста ми и други неща от сорта, но никоге не съм ги взимала на сериозно, сега обаче някак си ме притеснявят.Това е-оплаках ви се, а сега отивам на сбор на селото на съпруга ми, ако чуя още някоя бабина простотия, ще ви разкажа, а иначе мисля да се погрижа за добрия си апетит
!