Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са най-често срещаните тестове по време на бременност?
Какви са препоръките за избор на дрехи по време на бременност?
Какви са най-честите проблеми с дрехите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са най-често срещаните тестове по време на бременност?
-
Какви са препоръките за избор на дрехи по време на бременност?
Препоръчително е да изберете удобни дрехи от естествени материи, които не са стегнати и не причиняват дискомфорт. Много жени предпочитат да купуват по-големи размери и да преправят обикновени дрехи, за да осигурят комфорт през бременността. Една от участничките споделя, че в бутик за бременни е видяла чифт дънки за 180 долара, които са били точно по мярка. Тя отбелязва, че най-евтинните дънки, които изглеждат добре, са около 70 долара.
-
Какви са най-честите проблеми с дрехите по време на бременност?
-
Какви са препоръките за грижа за кожата по време на бременност?
-
Какви са препоръките за използване на активен въглен по време на бременност?

тия несъобразителни МЪЖЕ и бабички тъпи 
Vpechatleniq ot Parij ne moga da spodelq oshte, zashtoto nishto ne sym vidqla - utre moje bi shte otidem do Disneyland, no ne se znae oshte - ako ne zaspq po pytq - posle shte vi razkaja...Haide,ostvaqm vi,4e sym umrqla ot glad...utre shte vi razkaja pove4e
Така все едно и ние по малко сме там... много готино.Аз най-накрая успях да си снимам котенцето и сега ще ви го покажа,или поне ще се пробвам
И така.. днес си пооправих малко старата кола (нали другата е на майстор,след сблъсъка със ЗИЛ-а) и се чувствам мното странно.А и в тая е мнооого жега.Бях като на сауна!

. Нямам търпениееееее!!! Като се върнем ще разказвам! 
Къде се срихте всички?
А тогава беше сууууупер - никакви пъпки,нито едно петънце и нито следа от мазна кожа,умирах си от кеф
А косата (някой беше споменал ,че му е изтощена) знам че по принцип през бременността спира да капе и се заздравява много.При мен точно така беше и сега забелязвам същото-не се омазнява въобще и е една такава обемна 
! 
,ееееееехххх няма начин.Сега като се наспиш и утре си като чисто нова не се притеснявай