Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за преносимите бебешки кошари с две нива за бебето и техните марки?
Какви са препоръките за фетална ехокардиография и запис на CD при преглед?
Как мога да изчисля месеците на бременността си и къде мога да намеря информация за развитието на бебето месец по месец?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за преносимите бебешки кошари с две нива за бебето и техните марки?
-
Какви са препоръките за фетална ехокардиография и запис на CD при преглед?
-
Как мога да изчисля месеците на бременността си и къде мога да намеря информация за развитието на бебето месец по месец?
-
Как се изчисляват дължимите суми за здравни осигуровки в България?
-
Какво представлява EFW по седмици на бременността?

. Принципно таблиците по нет-а са по-точни, видеозона нормално завишава с около 20 до 30% теглото на бебчето, но аз като казвам, че сме 400гр (примерно) вътрешно си знам, че сме "само" 250гр. Това няма голямо значение де, така че не се притеснявайте. 

Сготвих аз днес и съм забравила котлона включен, минавам покрай печката и нещо ми грее така топличко, а аз си викам ей явно е доста топло, че не изстива котлона!!!
Дали от бременностт се оглупява незнам!!!
), 4е взех си душ намазах тумба4ето и с какъв акъл пак нея съм облякла незнам инъ4е целия сутрешен тоалет (както мъжо вика ритуал ) си го спазих но ве4е на вратата неЩо не ми пасва както трябва и добре 4е реших за последно да се огледам в огледалото
аз по ношница връЩай се срам
ужас
Отново сме в релси!
...
И... намекна, че още малко и почваме с болничните, та - докрая...Аз си мислех да ходя на работа докато мога, ама ако е опасно за Бебока,
по-добре да си седя вкъщи!!!
) и от Лондон (летището де) едни ританки от Harrods. Мисля следващите ми покупки да са малко по-евтини, че гардероба на малкия гъзльо ще стане по-скъп от моя скоро.
Булечка и Анет
корема ми накриво... направо се ошашавих. После пък няколко дни ме болеше черен дроб, или жлъчка, после апандисит, ама всичките болежки не сериозно, само за по малко, ама нали ми е ново усещане и притеснително.. Разпитах и се оказа, че било нормално, бебето се качва нагоре и органите си заемат следващ етаж
как ще я караме в 8ми и 9ти месец незнам 
Само със сладоледа нещо не можем да се разберем... Много се привличаме...
Това ми е изкушението, ама какво да се прави и в това топлото.
Явно от него ще да е килото в повече, ама няма да го оставя пък.