Отчет на набор 2003 - 7

• 13 045
  • 308
  •   1
Отговори
# 225
  • с/у ОколоМръсТното
че е по-скоро гърчав,

Определено е слабичък Ивчо  Flutter, на фона на моя. Обаче пък синчето определено не е от категорията на 2-рите си братовчеди, както се убеди Виви в събота Wink.

А по повод готвенето и сипването в буркани  ooooh!..., ух... айде тоз път и без мен  Tired. Играх си по този начин близко 5г. и сега викам, да ядат каквото и когато искат моите. Хич не им се вторачвам. Естествено това доведе до 0-левата им култура на хранене.  Blush Обаче не издържам вече.
Ето Виви да каже, какво представлява щерката ми...

Инак се оправяме. Подозирам, че яко му е настинало коремчето на синчето и + това на няколко пъти се опитваше да изпие водата от басейна... и ето резултата. 2 дни с Т и болки в коремчето. Почвам да се плаша, как ще е на морето това дете с тоз чувствителен корем. Дори Имодиум и Лопедиум не може да пие?! Rolling Eyes

# 226
  • София
Здравейте и от мен,
Бях 3 дни на семинар в Хисар и таткото и малката ме изненадаха като се прибрах - махнали нощния памперс. Първата вечер легнали заедно на спалнята и мъжо проверявал от време на време Таня да не се е напишкала, естествено тя се е напикала и баща и спейки тя я преобул, разбудила се тя и гледа - мокър чаршафа, пипа гащите - сухи и като скокнала и викнала - тате, ти си се напикал - мъжа ми не можел да спре да се смее. Снощи е ставала и е пишкала в гърнето, та няма инцидент, дано продължи в същия дух  Simple Smile

# 227
обясни, моля те, как и кога му готвиш само за него, че и по две манджи, стана ми интересно

Веднага уточнявам-изобщо не готвя всеки ден. Не съм родена за герой.  Crazy

merci, аз не мисля, че мога да го направя, но обещавам, че ще пробвам, само да намеря бурканчета #Crazy, че то сегашните не са като едно времешните Laughing, капачките им не държат

# 228
... Шани (Господ здраве да й дава!) ...

Това е и моята реплика по адрес на Шани, ама по един друг повод  Laughing
Шани   bouquet

# 229
Не веднъж съм споделяла, че моя синковец не яде почти нищо. Зеленчуци (освен морков) не вкусва, плодове - рядко- някое парче ябълка или банан. Не на маймуна, ами и аз не знам вече на какво се правя само и само да си сложи нещо в устата, но.....
...от 3-4 вечери му обещавам, че ако вечеря, било манджа или сандвич, ще му разреша да яде след това каквото си пожелае - сладолед, шоколад, чипс...и т.н.
И моля ви се - прави го Shocked Като го взема от градина се уговаряме, не яде боклуци до вечерята и после си хапва доволно. Направо не знам на какво да чукна, но поне тия дни не ми се свива сърцето като го гледам как си ляга абсолютно гладен ooooh! Confused
Какво беше - плюя назад, зад дясно, ляво рамо, прескачам шахти, хвърлям сол  Crazy Mr. Green

# 230
  • При хората, които обичам
Не съм имала "удоволствието" да гледам злоядо дете. Никога не съм се молила да яде, с изключение на дните, в които е била болна. Смятам се за супер майка, като се има предвид, че съм ги възпитала да нямат ден без плод или зеленчук bowuu
Умря циганката... Mr. Green

# 231
  • София
 Момичета направо почвам да се отчайвам - малкият категорично отказва да носи очилата. Обещава и после не иска. Какво ли не опитвахме - не и не. Като се ядосам и му се скарам и започва да реве. В най-добрият случай ги слага за 2 минути и ги маха.

# 232
Да ви се оплача от понеделник малката е с температура вдигна 39 С и до днес не е на градина и е на АВ.
Естествено не иска да яде.
Като ви чета, благородно ви завиждам за ящните деца.

# 233
  • София
Здравейте и от мен,
Бях 3 дни на семинар в Хисар и таткото и малката ме изненадаха като се прибрах - махнали нощния памперс. Първата вечер легнали заедно на спалнята и мъжо проверявал от време на време Таня да не се е напишкала, естествено тя се е напикала и баща и спейки тя я преобул, разбудила се тя и гледа - мокър чаршафа, пипа гащите - сухи и като скокнала и викнала - тате, ти си се напикал - мъжа ми не можел да спре да се смее. Снощи е ставала и е пишкала в гърнето, та няма инцидент, дано продължи в същия дух  Simple Smile

Хаххаха, разсмя ме много  Joy

За храненето - изобщо не готвя отделно за Стела (когато ходех на работа и за нас готвех рядко, ама сега от кумова срама, нали съм си вкъщи). Има си любими манджи и си ги яде с удоволствие - най-вече манджа с топчета и всякакви видове о'ис (ориз). Напоследък отказва вечерята, прибира се каталясала от игра и не иска да яде, та явно кара на онова, което е изяла в градината. Слава богу напоследък никой в градинката не яде хранителни добавки, та и тя не е искала. Но пък много обича сегашните плодове - кайсии и череши, а и диня.
А иначе и аз измислям игри, особено за супите. Най-популярна е да "къшкаме" нещо от лъжичката (примерно влязло грахче в лъжичката "къш, грахче, къде се буташ", "къш, дробче" и т.н. Много се забавлява и яде (освен "изкъшканите неща де  Mr. Green)

# 234
Не съм имала "удоволствието" да гледам злоядо дете. Никога не съм се молила да яде, с изключение на дните, в които е била болна. Смятам се за супер майка, като се има предвид, че съм ги възпитала да нямат ден без плод или зеленчук bowuu
Умря циганката... Mr. Green

Супер, Момчил все не обича или пък не харесва. Като беше по-малък ядеше всичко. Какво му става напоследък и аз не знам. Неща, които преди обичаше и ядеше вече отказва. Заявява ми: "Не обичам такова!" и край.
От уре обаче съм измислила нова стратегия - няма да му купувам никакви бонбони и сладки неща ако не се храни и не яде поне 1 плод или зеленчук на ден. Дано да проработи.

# 235
Да ви питам , а как се справяте с жегите?Ние нямаме климатик , но оставаме  прозореца отворен през ноща.А през деня когато не сме на градина излизаме сутрин докато е още хлад и вечер след 19.00.На градинка ходи по тениска и панталонки / от днес вече без потник/.

# 236
Да ви питам , а как се справяте с жегите?Ние нямаме климатик , но оставаме  прозореца отворен през ноща.А през деня когато не сме на градина излизаме сутрин докато е още хлад и вечер след 19.00.На градинка ходи по тениска и панталонки / от днес вече без потник/.
Kлиматици-във всички стаи и работят цял ден.Нощем спим на отворени прозорци,само с чаршаф.Малкия ходи с тениска, къси панталони и сандали на градина.Сутрин даже не му слагам нищо горно.Потник отдавна не му обличам,поне от 2 седмици.Задължително шапка и слънчеви очила,като сме заедно навън.През деня го къпя 2 пъти и ако трябва да излизаме,му мокря косата,да му е хладно навън.Постригах го късо,за да му е по-леко.Следобед ,в големите жеги го карам да лягне да спи,пък и аз с него Mr. GreenЛято е и аз се кефя.

# 237
  • Чикаго / София
Уф, тези жеги много морят Дени. Мнооого се изпотява, косата й става мокра все едно е къпана и то без да е правила някакво физическо натоварване, а от нослето й почва да капе пот направо! Обличам я по потниче,  къси панталони и сандали или рокличка със презрамки и пак е вир-вода! Rolling Eyes Отзад по гръбчето са и излезнали дребни пъпчици като от претопляне, ама как да я обличам не знам вече. Косата й винаги е вързана, за да не й е топло, ама ако продължава така ще се принудя да я острижа, а толкова искаше да си има дълга коса и да връзваме опашки а и мама също Sad

Климатик нямаме. В помещението където спят децата има 2 прозореца, които са широко отворени. Дени спи само по късо памучно панталонче и гола нагоре и пак се изпотява!

Лъчи определено не се поти толкова много, ама всеки човек си е различен де!

А пък потници под тениските не съм обличала от .... май никога! Или е по потник или е по тениска!

Иначе и тя не яде никакви плодове /освен банан и някой резан ябълка/ и зеленчуци! Днес как ли не се опитах да я излъжа да хапне малко пъпеш, та със захар, та с мед - не и не! Еййй много ме е яд. Яд на това, че дори не иска да ги опита а веднага казва - Аз не обичам такова! Close Добре поне, че малката яде всичко /пу, пу/! Tired

# 238
Тук може да колабираш от жега. От около месец Момчил ходи на градина по потник, къси панталони и сандали на бос крак (сандалите по-отдавна). Сутринта излизахме в парка (уж там е най-прохладно) и цялата му глава беше потна. Като се прибрахме хванах машинката и го цъкнах 1ви номер.

Климатикът не съм го спирала от няколко дни, дори и през нощта.

Последна редакция: сб, 23 юни 2007, 15:05 от бъчи

# 239
  • София
Аз гледам много-много да не ходим навън.
Вчера излязохме към 5, ходихме насам-натам и стигнахме до Макдоналдс на Опълченска. Иво игра 15-20 минути на пързалката и излезе чисто мокър. Вътре явно е някакъв зловещ задух.

Днес още не сме излизали.
Сега Иво гледа филмче (аз съм си организирала кулинарен уикенд, разбирайте-готвя супа и манджа за него) и като свърши ще му пълня ваната да се плацика колкото си иска.
Привечер-след 6-ще отидем в Западния парк. Само че пък там имало комари като врабчета ooooh! . Ще се пръскаме със спрейчета предварително.

Утре, ако мъжът ми не е на работа (защото днес е  Close), мисля да се качим на Витоша.

Общи условия

Активация на акаунт