/и не само теб, ако има и други желаещи ще се радваме на разнообразието/
- ние сме от 19 юли

Дано твоето слънчице се оправи по-бързо

и цяла седмица през деня нямаме нет,а идва след 23 часа

- с падания
Виктор падна с проходилката по стълбите(5 стълби)

Пих малко валерианче, а на Вики слава Богу
нищо му нямаше, само леко устничката му беше подута и стреса от падането. 1час не можа да се спре да реве. заспа след всичкия рев , но беше много неспокоен, стряскаше се, проплакваше. На другият ден му занесах едни дрешки да му баят, та вече е по-добре. Пак си обикаля с проходилката, но вече на тъпата врата слагам един стол пред нея, че незнайно как пак ще се отвори.

На всевъзможни места намирам кус кус 
Преди два дни опита от нашите макарони /малки парченца/ и много ги хареса. Та най- новата ни игра е- "Я да изплюя тия топченца и да си ги потъркалям из ръцете... А-а-а, как хубаво се мажело това чудо по дрехите. Я-я-я, ами сиренето- какви тебеширенобели следи остава! Кеф!!!
Хоп! Открих си топче! От къде дойде? Гладен съм, ще взема да го хапна"
А майка му в това време истеряса
много се смях на новата ви игра.И ние я играем същата,ама с трохи.Но нямаше да мога така да преразкажа чувствата и мислите на бебка.

,ама финансите ни издишат с тоя ремонт...А толкова съм влюбена в морето ....и толкова много ми липсва.... 

и кръстница си имаме 
,леле какво ни чака не е истина 
,ние майче ще го пропуснем,защото както писах смятаме да сменяме жилището и няма да останат парички
,добре,че се е разминало! Най са гадни тия струпвания на повече хора,когато е лесно да се разсееш и за секундичка белята станала.Ми те са скорострелни като хлебарки тия деца.
.
. На Таткото му изглежда просто и лесно, а аз си представям само проблеми.
Остава и "младите" да са на едно мнение
На Ивчо лечебната Хумана не му помогна много, ако помня правилно има пак лактоза, а тя дразни лигавицита на червата. Оправихме се с АЛ110 на Нестле. И с много оризова вода, добре че я пие. Другите работи - ОРС 200 на ХИП (морковен сок с ориз) е ужасно на вкус и той не го искаше. Какви прахчета даваш? Смекта? Ентерол? Има едни - Хидратин алфа, това са соли с глюкоза, не са лоши на вкус и са добри за превенция на обезводняване.
Добре че всичко е наред!
А Ивчо се превъзбуди и не спа цял ден, но в колата каталясал вече, за секунди заспа. Сега баба му го пази долу, а майка му

.
Наистина тепърва май започват тревогите. 

на Токи и от нас за носиш!
Препоръчани теми