Отговори
# 90
Добро утро от нас с Тони!

След вчерашния изпълнен с емоции ден Тони помрънкваше вечерта и накрая го гушнах при нас да спи. И нас май ни мъчат зъбки,защото се лигави доста и пръстите са все в устата,но не да ги смуче, а си чеше с тях венците. Сега съм го оставила в леглото да си играе и почва да го обикаля.

Blanc ние не им показахме змиите,а и тази голямата е препарирана. Гледахме само големите животни,птиците и слязохме при рибките.

dusheto Тони веднъж падна така и си удари главата. Сега му слагам нашите възглавници зад гърба,но той се страхува и не се пуска сам.

Нана дано да ти оправят очилата,че такива непредвидени разходи са неприятни.

Аз отсега започвам да се замислям за кръщенето,което мисля да направим през август. Голям проблем ми е че трябва да осигуря и спането на гостите. Но имам доста време да измисля какво ще правим.
Сега ще пробвам да приспя малкия и да почета малко.
Лек ден и приятни разходки! Hug

# 91
Здравейте и от нас!
Всъщност само от мен, че Лорито се гушка с татко си  smile3524. Незнам защо, но винаги когато той е почивка, това дете се излюпва рано, а иначе през седмицата по рано от 10-10.30 рядко ставаме  Embarassed
За хвърлянето назад - и Лори го прави постоянно и даже го прави нарочно. Голям смях пада  Crazy И аз много се притеснявам и все слагам възглавници, слава богу до сега не е дрънвала тиквата, но си мисля, че няма да ни подмине.
Kaili нашето кръщане е този месец - ние не трябва да осигуряваме спане на гостите, но списъка е доста дълъг и на татито направо му се зави свят. А като се сети, че след един месец е и рд  Joy Joy Joy. Но аз съм в трескава подготовка и съм супер щастлива - обикаляме с кумата да разглеждаме роклички, подаръци, торти. Много е хубаво  Grinning.
nana77 наистина много неприятно, дано позвъняването ти да е с добър резултат и да се похвалиш с оправени очила.
AndyB дано да не е нещо сериозно. Лори често ми покашля, но това е защото много се дере това дете - като завика, като ги изкара едни такива гърлени крясъци, едни песни и бойни викове,  направо ужас. И вече 2-3 пъти ходи преграгнала няколко дни - много е смешна  Crazy
Блазя им на пътуващите   car003. Искам и ааааааааааз. Ще чакаме снимки  smile3509.
Е, това е за сега от мен  Laughing
Днес май пак се очертава хубав ден   Nature Sunny. Дано поспаланковците станат скоро, че да се разходим малко  1swing

# 92
  • Sofia
Честит първи първи юни на всички сладурковци! На патерици поздравявам, но два дни бях в командировка. Вчера съм станала в 3.30 сутринта #Crazy #Crazy защото така се налагаше по работа, цял ден се занимавах с идиоти и си троших нервите, прибрах се в София към 16.00, нацелувах си бебка и като си легна, отидохме с таткото на рожден ден където обърнах 3-4 водки да ми се отпусне душицата. Сега ми е още изморено, ама кво да се прави.
Да ви се похваля, в Димитровград набарах един търговец, който продава супер дрешки на Gap - ишлемета, на супер смешни цени. Лошото е, че в момента нямаше много дрешки за 9 месечни принцески. Ако имам скоро път на там - ще свирна.
Димана заспа и аз ще влезна да се изкъпя, а после ще ви изчета на спокойствие и ще ви драсна някой и друг ред.

# 93
Успокоих се, момичета...
Благодаря ви!!!

# 94
Здравейте, мами!
Навън пак ще вали, тука при нас откъм Витоша така се е стъмнило, ужас. Дано да превали докато спят децата, за да излезнем следобед пак.
Мене ме мъчи такъв зъбобол. Имам три полупораснали мъдреци и сега единият е решил да израсте. Така жестоко ми е разкъсал венеца и от едната страна ми забира. Зъболекарят каза, само да се жабуркам с нещо дезинфиктиращо и че като израсте ще ми мине. Все съм чувала, че мъдреците много болят, но не съм предполагала, че е толкова гадно. Дано поне по-бързо да порасне.  Praynig
Иначе дечурлигата са добре. На Сашко сутринта му дадох за първи път кус-кус и много му хареса.
Dreams, и на нас с мъжа ми ни се ходи на Ф1, ама много скъпи билетите, направо нечовешко.
Приятен ден на всички.

# 95
  • София
Включвам се само да кажа, че и Ина падаше така, но сега се пази с ръчички или сяда на дупе, научават се Mr. Green

# 96
adrianska намажи си венеца,където те боли с Калгел или Дентинокс,каквото имаш. Моя мъж пробва и каза че има ефект,макар и малко бавно да се е получил. Все пак лекарството е за деца. Wink

# 97
Здравейте момичета  Hug
Не съм писала от няколко дни,но от обикаляне не ми остава време  Wink /успях да отида и на фризьор и на гинеколог  Mr. Green/,сега ако намеря време да посетя и зъболекар ще съм много доволна  Laughing
Ина,Блу и Стефанчето са много сладки пу-пу,  Heart Eyes,Мimsss-Вики ми се струва много пораснал или сте го снимали от близо  newsm78,а и Марти е голям сладур  Heart Eyes /абе всички бебоци са много готини/  Hug Peace
МамаМарго много е гадно това с местенето,ние догодина също сте се местим,но в друг апартамент, иначе си оставаме в Пловдив,а колко багаж имаме не ми се мисли как ще се пренесем  Twisted Evil
Да ви се оплача и аз -вече цяла седмица детенцето ми се събужда през нощта и адски реве,чак започва да хълца и неможе да си отвори очите Sad,сополки си има постоянно и няма минаване,а зъби невиждам Cry,онзи ден викахме и бърза помощ и казаха,че нищо и няма,явно била уплашена,водихме я да и баят,ама засега ефект няма,вече незнам какво да я правя newsm78,направо не ми се иска да става вечер,че е някакъв ужас,а през деня си е добре Confused
Гледам и кръщенки обсъждате,може ли някоя по запозната мама да ми каже какво се прави /освен,че се запазва ден за църквата и ресторант за гостите/  Blush

Последна редакция: сб, 02 юни 2007, 15:46 от miss_74

# 98
miss_74, трябва ви само и кръстник и кръщенето е готово! Joy Joy В самата църква ще ви кажат какво да носите, защото се оказа, че навсякъде е различно...на нас например не ни рязаха и коса. Crossing Arms
А за събуждането, Гого също беше така допреди 1-2 седмици, но сега спря (пу-пу)...да плаче, иначе пак си се буди на 2-3 часа. Аз също мисля, че е от зъбките.

vst_80, уж съседски форумчета, а още не сме ги запознали. Naughty Време е да спретнем една срещичка пък може и други мами да ни навестят в наше село. Mr. Green

Eliona, а не погледна ли нещо и за малки принцове? Grinning Heart Eyes

Ние решихме да ходим на Китен от 12 август до 20 и някой и вече нямам търпение. Аз не съм ходила там сигурно от 9 год. и не бях особено ентусиазирана, но пък ще сме с много близки приятели, а и ще отседнем в много хубава станция на СУ. Party
Днес снабдихме Гого с гърне (dani777k, на Чико hahaha Hug), сега остава да го използваме по предназначение. Mr. Green

# 99
Здравейте!  Grinning
Ние току що се излюпваме и се подготвяме за разходка с татито /по магазините/, че само днес ще почива и ние да се възползваме  Blush
adrianska ужас  Hug Дано по-бързо ти мине. Мен направо ме втриса като чуя за зъби и зъболекари - имах неприятен инцидент като ученичка и сега изпитвам ужас от това местенце. Как ще водя Лори просто не знам.
miss_74 дано по-скоро твоето мишле да се успокои да си спинка спокойно.
AndyB наистина е срамота  Embarassed. Трябва да се засрамим и да организираме нещо, въпреки че не вярвам някоя мама да се навие да дойде чааааааааак до тук  Sad. А страшно се разсмях като прочетох къде ще ходиш на море тази година - и ние ще сме точно на същото място  Laughing, само че по-рано от вас. Щеше да е голям смях, ако се бяхме запознали там  Joy Joy Joy. И честито ви гърненце - пожелавам ти Гого да си го използва редовно и с кеф.
Ставам да се обличаме, да не изпуснем пазара  Mr. Green
До после! Hug

# 100
  • у дома
пу за мене Whistling
AndyB наистина е срамота  Embarassed. Трябва да се засрамим и да организираме нещо, въпреки че не вярвам някоя мама да се навие да дойде чааааааааак до тук  Sad.

как така никоя мама  Naughty ние с Ния сме идвали на гости на Гого, ама скоро като не са(сте) ни канили smile3533 а пък на 22-ри ТОЗИ месец заминаваме за Приморско  newsm44 ня няня ня ня  Joy

Ина,Блу и Стефанчето са много сладки пу-пу,  Heart Eyes

miss_74, съмнявам се, че имаш предвид мен hahaha Joy
Eliona, ако кажеш и че този търговец има сайт или каталог с артикулите, цена няма да имаш  Mr. Green nana77, дано проблема с очилата вече е решен  Praynig  Peace

Dreams, на мен не ми се ходи особено на Формулата след като Шуми не участва
AndyB вече ще се изключваме  Naughty от теб не го очаквах  Sick Joy
dusheto, когато Ния започна да се изправя и я усетим, че започне да се уморява, й подгъваме колената, за да тупне на дупе и така всеки път, докато не се научи сама да се отпуска по дупе или на колене  Mr. Green еее имала и много падания като талпа по корем, но с времето сама се научи как да пада по внимателно  Peace Laughing поне засега, де  Crazy
уморих се  Crazy наздраве  beer

# 101
  • София
Здравейте!
Ние вчера изкарахме много кофти ден. Първо отидохме в зоопарка, там беше ужасно, там трябва да се ходи в работни дни, иначе не става  Naughty. След това Марти започна да повръща, а цял ден нямаше апетит, заведохме го на лекар, но не при нашето педи, а при някаква бабка, която я замества. Бабката ни изпрати в Инфекциозна, с диагноза ОВИ. Обаче ние отидохме в Полимед, там дежурната беше много любезна и каза, че може и вкъщи да се справим, сложи му една инжекция и ни изпрати. Днес цял ден е много отпаднал, спря да повръща, но диарията не можем да я овладеем, вдига и температура.
Много ми е мъчно, той е толкова жизнен, не спира на едно място, а сега спи по цял ден, мрънка, не папка нищо, добре че го кърмя, иначе нямаше да поема нищо. Сега се надявам да се оправи и да ни се размине посещението в болница.  Praynig
Оплаках ви се, за друго нямам сили!
Хайде лека ви нощ и стискайте палци и нашата да е лека  Hug

# 102
  • Габрово
Здравейте мамчета!Влизам само да ви се похваля...синът ми проходи...много съм щастлива newsm44 newsm68.Днес се пусна сам за пръв път и вече прави сам по няколко крачки.Утре ще му меся пита.

# 103
Мави браво на малкия сладур Peace,за мама сега по4ва веселбата Mr. Green.

# 104
Браво на адаша!   Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap
Честита ти радост, mаvi, а на адаша- леко и безаварийно ходене по всички пътеки, по които му предстои да тръгне!  Flowers Four Leaf Clover
И да докладваш какво е взел в ръка като правите прощъпулника!
Знаете ли каква е най- новата игра на моето диване?
Днес за първи път дадох кус- кус със сирене.    chefПреди два дни опита от нашите макарони /малки парченца/ и много ги хареса. Та най- новата ни игра е- "Я да изплюя тия топченца и да си ги потъркалям из ръцете... А-а-а, как хубаво се мажело това чудо по дрехите. Я-я-я, ами сиренето- какви тебеширенобели следи остава! Кеф!!! Crazy Хоп! Открих си топче! От къде дойде? Гладен съм, ще взема да го хапна"  bowuuА майка му в това време истеряса  Mr. Green

Последна редакция: сб, 02 юни 2007, 21:54 от elia_gg

Общи условия

Активация на акаунт