Отговори
# 75
  • София
Ники на Кабив е и наистина всичко е наред него Hug

# 76
И ние днес бяхме на голяма разходка в Южния парк с една мама от квартала и двама батковци. Бебчовците слушаха, обаче батковците с това " само това и нищо друго" ни взеха здравето. И така до 6 ч. вечерта. То не бяха люлки, въртележки и всякакви други подобни. ooooh!Даже и аз се качих на един дракон като придружител, че едното детенце беше малко и не искаше да се качи само.  Добре че първи юни не е всеки ден, иначе с финансите доникъде няма да го докараме. Хубаво се разходихме и не ни валя, направо не мога да повярвам. Сега съм много уморена, но доволна от днешния ден. Таткото ме отменя с  1dishes /от доста време вече/, така че аз имам време за компютъра.
Блу, браво на Ния, тя направо за прощъпулник пита. newsm68
От мен и от вече спящата Деничка лека нощ и приятни сънища. Hug

# 77
Честит празник и от нас макар и в последните часове на деня... Two Hearts  bigdance2  ura
Не сме се спряли, а то из града днес е лудница. Ние обаче сме малко накривени...но зъбите избиха и вече са четири!  newsm35 newsm35 newsm35 То беше ад. Сега гледам че още са му надути венците но незнам вече какви резци ще вади. #Crazy
Браво на шофьорите солидарни с празника, които не загасиха фарове целия ден! Мислих че това е позабравено newsm78, но...хм...  Flutter
Айде лека и приятна и от мен! Тук цял ден жега,задух и от време на време облаци. Ноооо сега се докаросвам и отивам да пийна биричка с по картофки и цаца до морето newsm36. Даниел е в кошарката   sleepuu и ще го гледа баба му! Ей на това се вика живот тези дни Hug

# 78
Радвам се ,че сте прекарали приятно с дечицата на празника им!
Ние си бяхме вкъщи сериозно изринати.Цял ден Снежина се кривеше,все си пипаше лицето/явно я сърбеше или болеше от обрива/.На обяд се обадих на педито,защото избиха и големи петна около и под очите и по цялото тяло .Тя дойде към 19часа ,прегледа я  и реши,че е алергичен обрив от антибиотика/най-вероятно/.Била хванала някакъв много силен токсичен? вирус с вис.температура и гърло.Изписа й капки Зиртек/ 4-5 дена да пие/.
Иначе видя днес баща си точно 5мин. да й даде подарък и да я подържи за миг.Върна се от конференция във ВУЗ-а,преоблече се и веднага замина на банкет.Аз я приспах и за пореден път ям.Дано тази нощ спим,че не ми се мисли за другото.
Лека и спокойна нощ на вас и бебчетата!

# 79
Здравейте и от нас Laughing
 Я да драсна някой ред докато тати ни е нощна Mr. Green и Наско спи.
Много  сладки тези бебчета пу...пу.. хубава срещичка се е заформила Peace
DreamsОх и аз да имам възможност да изляза една вечер с татито като едно време Wink хич няма да ме досрамее за маргаритата Whistling
 Приятно искарване на пътуващите Party MamaMargo браво за първите стъпки Peace
 Много хубаво,че всичко с Ники на Кабив е О.К. Hug
Karimсамо не споменавай цаца,че съм подлудяла по нея като бременна Mr. Green а и на плажаааа...Искам и аз smile3514
    И стига вече болни Naughty бързо да оздравяват Hug
            Честита месечинка на Тони!  Gift
  Лека вечер Heart Eyes и да се понаспим Peace

# 80
Честит празник и от нас с Калина!Да са ни живи и здрави дечицата!
Страхотни снимки сте направили младоските мами.Ние ще се местим към вас да живеем, така че може да се присъединим към вашите редици...

# 81
ura  ura  ura Честит Първи Юни на малките ни сладки същества!!!   ura  ura  ura

Two Hearts Да са все така добрички, засмяни и любопитни, здравички и щастливи и да се гордеят винаги с нас -  тяхните мами и татковци! 
Two Hearts

Бисерче

Детенце, мило чудато,
ти си бисерче познато.

Без тебе татко и мама
крачка не могат подхвана.

Без тебе не струва и злато,
в света си най-богато!

Цункам всяко малко бисерче по муцунката!   love001

Последна редакция: пт, 01 юни 2007, 22:58 от val_stef

# 82
Честит 1 ви юни на нашите дечица малки и големи ! Да са живи, здрави, винаги засмени и щастливи!
 И ние си изкарахме страхотно днес! Нашето зъбче вече се вижда, много му се радвам едно такова мъничко беличко Heart Eyes, какво трябваше да се купи нещо бяло ли? Лека и спокойна нощ от мен,нещо ме мързи да пиша днес!

# 83
По добре късно от колкото никога:
Честит празник на всички деца малки и големи и на тези които никога няма да пораснат!  bouquet
Днес наистина стана много хубаво че се събрахме,отдавна не се беше случвало,направи клипче но имам камерата от 1 ден и още не съм я разучила така че не мога да кача клипче за сега  Embarassed Rolling Eyes
Но пък снимките са много готини и дават представа за настроението.
Бях днес и на втора среща с Гери и Ники в Бизнес парка,искахме да ги пуснем в детския кът на Арена но беше лудниюа и се отказахме.
Ники е добре малко настинал и се надявам скоро да се оправи. Peace
Дриймсче да окончателно се изнасяме  Sad ,но  като чета АМ ще ни замести  Wink
Ники ще го запиша в училище до нас в СЗ ,понеже живеем в центъра,то се оказа някакво елитно и дано ни приемат  newsm78,защото ни е на 300м от нас,няма улици за пресичане и може да си ходи сам.
Как ти завидях за Маргаритата на плажа.....
blanc хич не ми се заминава ама няма начин  Rolling Eyes Поне на този етап.....
blueeye® аз звънях няколко пъти на Алекс но не отговаря,един път се разбрахме да се видим но после тя се отказа така че май ще си търси друг хубавец,а може да останем верни и на Ники ,знае ли човек  Mr. GreenМетни някоя пържола насам  Crazy
И ние ще сме високи мадами,преди месец беше 72см,утре сме на консултация и ще докладвам новите мерки и теглилки.
Много хубаво че си мерите мъжете да се ориентираме от сега  Mr. Green
Душе мерси за приятелката ти но ми трябва такава в СЗ ако обича дългите разходки и има момченце,няма да има цена и да не пуши,(майките пушачки да не ми се сърдят,просто не ми понася дима  Wink )

Гледам че всички с малки изключения сте си изкарали добре,така че ви пожелавам още хубави дни с много разходки през уикенда ,а на пътуващите лек път да си изкарате добре и да покажате снимки!
Валка стига с тия картинки кажи Али как е ? Sunglasses

megishik бързо оздравяване  Hug
Karim евала в София не видях ни един,поне в квартала  Rolling Eyes
elli78 мерси,все още не е много уверена,само в къщи се пробва, но се пуска!
albena_vlady знам до този израз докато не кажа нямам вече пари не мирясва! Wink
Честита месечинка на Тони!Голям да порасне! Hug
rosetoboseto много ми се иска да се видим преди да си заминем.....
извинете че стана толкова дълго.... Embarassed

# 84
cvetyab честит ви зъб!Дано изникват с по малко болка и да са здрави и бели!  bouquet

# 85
4ЕСТИТ ППРАЗНИК НА ВСИ4КИ МАЛКИ САКРОВИ6ТА  bouquet.НЕКА ДА СА ВСЕ ТАКА УСМИХНАТИ,ВЕСЕЛИ И ЗДРАВИ4КИ.И ние днеска бяхме на разхока голяма Mr. Green,даже си купих куфари за патуването Mr. Green.Буб4е много са сладки бебоците пу,пу....Все хубавици бе Mr. Green.И на моя много му се радваха днеска,4е 4ак го уро4асаха ве4ерта рев едва заспа,като го премих сас светена вода.Ами това е,губка111 4естито ти мом4енце  bouquet,просто надникнах в ноемриските мами и видях.

# 86
ЧЕСТИТ НИ ПЪРВИ юНИ, НА ВСИЧКИ МАМИТА И БЕБЕТА, НА ВСИЧКИ, КОИТО НОСЯТ ОЩЕ ДЕТСКОТО В СЕБЕ СИ

Уф, и аз съм една смотла, чуда ви се как не ми се смеете на глупостите, дето пиша  doh doh doh Какви 68 сантиметра, бе пилета, ние сме ЦЕЛИ 78 сантима, това е миналия месец, не знам как ще е този, но повечето ни дрешки са 80/86  Joy Мики, Ния е страхотна на клипчето, не сме я изпуснали от оченце  newsm51 Колкото до конкурентите ни, нали знаете, че е под лъвското ни достойнство да не се държим благородно с тях  newsm47 box
Мамо Марго, ще ти намеря някоя сродна душица и там, никакъв проблем, само в Дървеница в моята градинка има три мамита от СЗ, все някоя ще даде координати на някоя свястна като теб (пък и с претенции, хи-хи) мама. Дано Ники тръгне в това у-ще, няма по-хубаво от това!
Бубче, абе това адашче е направо страхотно, неудържима е, аз бях същата като бебе  smile3521
Кайли, нацункай го Тонито за новата месечинка.
На Велмарчето много хубаво изкарване в Плевен!
И дано вече всички бебчовци оздравеят, че ми е много терсене като чета за болничките в нашия форум.
Накрая една питанка  newsm78
Момичета, много ми е притеснено с това моето диване, знаете ли какво прави. Когато е седнал или е прав в леглото и реши, че му е писнало да стои така, просто се пуска назад като торба самоковски картофи, главата издрънква като медна паница и на мен ми се свива всеки път сърцето. Изобщо няма никакъв усет за опасност, че може да се нарани. Пуска се стремглаво назад, разперил ръце и изобщо не му дреме. Питам се, докога ще е така, че аз не смея и не мога да го оставя за една секунда сам, дори като е седнал, защото на следващата секунда човекът вече е полетял назад... Вече имахме две изпълнения, където не можахме да реагираме светкавично, и си удари главата в земята, ама и това не го спира  Confused Confused Confused
Какво ще ме посъветвате?

# 87
Същата работа,пада като талпа!Послах китеник и три одяла отгоре и това е  Peace

# 88
dusheto, знаех си аз, че има някаква грешка...неможе да е над 10 кг и да е 68 см..но нищо нали казват, че дължината няма значение. hahaha
MamaMargo, наистина много съжалявам, че ще се местите чак в СЗ. Confused
cvetyab, честито зъбче! А за педиатърката ви просто нямам думи. #Cussing out
Dreams, на мен не ми се ходи особено на Формулата след като Шуми не участва, но в Истанбул ми се ходи мннноооогггоооо! Party

Гого нещо се е разкашлял от снощи и сега се чудя дали да го водя на лекар newsm78

Бързо оздравяване на болните бебчета! Hug

# 89
  • София
Добро утро от нас с Калоян!

Ох, да се оплача. Счупиха ми се очилата вчера. Закрепи ги мъжа ми някакси, но след като обиколих 100 оптики навсякъде ми казаха, че не поправяли очила, трябвало нови Sad А моите ще излязат към 250 лева, които нямам откъде да взема. И сега не знам какво да правя. Последната ми надежда е една оптика, за която ми казаха, че поправят със сигурност. Сега чакам да стане 10 часа и да звъня по телефона.
Дано оправят, че иначе не знам... Sad Sad Sad

Иначе ние сме добре. Калоян си спи по цяла нощ, от вчера сме на кухня, всичко си изяде детето Simple Smile

Мама Марго ще ни липсвате! Надявам се да си пуснете нета бързо в СЗ и да се включваш често  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт