Даже и аз се качих на един дракон като придружител, че едното детенце беше малко и не искаше да се качи само. Добре че първи юни не е всеки ден, иначе с финансите доникъде няма да го докараме. Хубаво се разходихме и не ни валя, направо не мога да повярвам. Сега съм много уморена, но доволна от днешния ден. Таткото ме отменя с
/от доста време вече/, така че аз имам време за компютъра.

То беше ад. Сега гледам че още са му надути венците но незнам вече какви резци ще вади. 
, но...хм... 
. Даниел е в кошарката
и ще го гледа баба му! Ей на това се вика живот тези дни

хич няма да ме досрамее за маргаритата 
MamaMargo браво за първите стъпки 

бързо да оздравяват 

и да се понаспим 
Честит Първи Юни на малките ни сладки същества!!!

Да са все така добрички, засмяни и любопитни, здравички и щастливи и да се гордеят винаги с нас - тяхните мами и татковци!
, какво трябваше да се купи нещо бяло ли? Лека и спокойна нощ от мен,нещо ме мързи да пиша днес! 

,но като чета АМ ще ни замести 
,защото ни е на 300м от нас,няма улици за пресичане и може да си ходи сам. 
)

.НЕКА ДА СА ВСЕ ТАКА УСМИХНАТИ,ВЕСЕЛИ И ЗДРАВИ4КИ.И ние днеска бяхме на разхока голяма
,просто надникнах в ноемриските мами и видях.
Какви 68 сантиметра, бе пилета, ние сме ЦЕЛИ 78 сантима, това е миналия месец, не знам как ще е този, но повечето ни дрешки са 80/86
Мики, Ния е страхотна на клипчето, не сме я изпуснали от оченце
Колкото до конкурентите ни, нали знаете, че е под лъвското ни достойнство да не се държим благородно с тях

А моите ще излязат към 250 лева, които нямам откъде да взема. И сега не знам какво да правя. Последната ми надежда е една оптика, за която ми казаха, че поправят със сигурност. Сега чакам да стане 10 часа и да звъня по телефона.

Препоръчани теми