. Незнам защо, но винаги когато той е почивка, това дете се излюпва рано, а иначе през седмицата по рано от 10-10.30 рядко ставаме
И аз много се притеснявам и все слагам възглавници, слава богу до сега не е дрънвала тиквата, но си мисля, че няма да ни подмине.
. Но аз съм в трескава подготовка и съм супер щастлива - обикаляме с кумата да разглеждаме роклички, подаръци, торти. Много е хубаво
.
. Искам и ааааааааааз. Ще чакаме снимки
.
. Дано поспаланковците станат скоро, че да се разходим малко
защото така се налагаше по работа, цял ден се занимавах с идиоти и си троших нервите, прибрах се в София към 16.00, нацелувах си бебка и като си легна, отидохме с таткото на рожден ден където обърнах 3-4 водки да ми се отпусне душицата. Сега ми е още изморено, ама кво да се прави.

/успях да отида и на фризьор и на гинеколог
,Мimsss-Вики ми се струва много пораснал или сте го снимали от близо
,а и Марти е голям сладур
/абе всички бебоци са много готини/

,сополки си има постоянно и няма минаване,а зъби невиждам
,онзи ден викахме и бърза помощ и казаха,че нищо и няма,явно била уплашена,водихме я да и баят,ама засега ефект няма,вече незнам какво да я правя
,направо не ми се иска да става вечер,че е някакъв ужас,а през деня си е добре
В самата църква ще ви кажат какво да носите, защото се оказа, че навсякъде е различно...на нас например не ни рязаха и коса. 
Време е да спретнем една срещичка пък може и други мами да ни навестят в наше село.

), сега остава да го използваме по предназначение. 

Дано по-бързо ти мине. Мен направо ме втриса като чуя за зъби и зъболекари - имах неприятен инцидент като ученичка и сега изпитвам ужас от това местенце. Как ще водя Лори просто не знам.
. А страшно се разсмях като прочетох къде ще ходиш на море тази година - и ние ще сме точно на същото място
. И честито ви гърненце - пожелавам ти Гого да си го използва редовно и с кеф.

.
ние с Ния сме идвали на гости на Гого, ама скоро като не са(сте) ни канили
а пък на 22-ри ТОЗИ месец заминаваме за Приморско
ня няня ня ня 

от теб не го очаквах
наздраве 
. След това Марти започна да повръща, а цял ден нямаше апетит, заведохме го на лекар, но не при нашето педи, а при някаква бабка, която я замества. Бабката ни изпрати в Инфекциозна, с диагноза ОВИ. Обаче ние отидохме в Полимед, там дежурната беше много любезна и каза, че може и вкъщи да се справим, сложи му една инжекция и ни изпрати. Днес цял ден е много отпаднал, спря да повръща, но диарията не можем да я овладеем, вдига и температура.

Преди два дни опита от нашите макарони /малки парченца/ и много ги хареса. Та най- новата ни игра е- "Я да изплюя тия топченца и да си ги потъркалям из ръцете... А-а-а, как хубаво се мажело това чудо по дрехите. Я-я-я, ами сиренето- какви тебеширенобели следи остава! Кеф!!!
Хоп! Открих си топче! От къде дойде? Гладен съм, ще взема да го хапна"
А майка му в това време истеряса Препоръчани теми