Отговори
# 105
Здравейте отново!
Днес май прекалих  Embarassed
Ама само да ви се похваля - направихме страхотна разходка с татито и в резултат се обзаведохме всички с нови тоалети  Mr. Green и разбира се Лори намаза най-много  Joy Joy Joy
blueeye® еми разбира се че те каним - ти само се реши да се разкараш до тук  Grinning /и не само теб, ако има и други желаещи ще се радваме на разнообразието/
Ще чакаме снимки от морето  smile3509 - ние сме от 19 юли   Laughing  grinning039 help
elen@ ние водихме Лори в работен ден и трябва да ти кажа, че пак не беше кой знае какво - половината животни ги нямаше  #Cussing out Дано твоето слънчице се оправи по-бързо  Praynig Hug  Heart Eyes
mаvi браво на твоя смелчага  smile3501
elia_gg  мойта мишка използва кус куса само за игра - при вас поне нещо влиза и в устата
Спирам, че пак се улях  Embarassed

# 106
  • Някъде там...
Здравейте и от нас с Вики Heart Eyes

Много не пишем ,но тъпият ни доставчик на нета само ме нерви и  #Cussing out #Cussing out #Cussing out и цяла седмица през деня нямаме нет,а идва след 23 часа #2gunfire #2gunfire

miss_74 да растем, но познай как  Sick- с падания  Sick
Да не ви разправям какъв кошмар преживях в понеделник, направо незнаех къде се намирам Tired Виктор падна с проходилката по стълбите(5 стълби) Sick Sick Sick Tired Cry Cry
Та както си седим с наш'те в кухнята и си говорим и Вики щъкаше с проходилката и  тръгна към коридора и се запъти към спалнята, където беше баща му и ние спокойни , че е там......... и по едно време чувам някой вика (даже не помня кой беше) "Вратата, вратата......" и само поглеждам Вики тръгнал от коридора към вратата( и след вратата има стълби за външната врата). И само за секунда се изстрелвам до там, даже не помня как съм го дигнала... и какво да видя Вики вече  се обърнал с проходилката и на земята с цяло гърло реве... Аз рева, той реве, аз рева, той реве. Баща ми го взе , за да не ме гледа как рева  аз и аз като изпаднах в една истерия, едни чудесии, мъжо го направих равен със земята Sick Cry Пих малко валерианче, а на Вики слава Богу baby_neutral нищо му нямаше, само леко устничката му беше подута и стреса от падането. 1час не можа да се спре да реве. заспа след всичкия рев , но беше много неспокоен, стряскаше се, проплакваше. На другият ден му занесах едни дрешки да му баят, та вече е по-добре. Пак си обикаля с проходилката, но вече на тъпата врата слагам един стол пред нея, че незнайно как пак ще се отвори.
Направо малкия дявол. То хубаво , че проходилката е поемала ударите от стълбите, иначе главата не ми го побира какво щеше да стане.   Sick Sick Sick
Дано не съм ви досадила , но трябваше да го споделя. Бъдето внимателни, че вече са толкова опасни.

Мави браво на малкото голямо момче, което вече ходи Hug

Иначе с кус куса и ние сме така Simple Smile На всевъзможни места намирам кус кус ooooh!

елен@ дано бързо се оправите с гадното вирусче. Вземи му лечебна Хумана. Наистина дава добър ефект. А от кърмата не се ли разхлабва още повече? Поне ти хапвай запичащи храни щом суче. И му давай повечко водичка. И ние бяхме така, Вики не беше ял 6 дена. Не го насилвай, той организма му се оправя сам. На нас ни бяха изписали едни прахчета за повръщане и диария и най -вече се оправи от лечебната Хумана. 

Е пак мноооого дълго стана.
Ние сме с 3 зъбчета-2 отдолу и 1 отгоре.

За сега толкова Twisted Evil
Айде лека и безпроблемна!

# 107
Мисче, мила, направо изпаднах в ужас, като прочетох написаното от теб, слава на Бога, че ги пази децата!!!  Praynig Praynig Praynig

Елън, дано по-бързо мине това ужасно нещо, милото детенце се е измъчило!

# 108
Какво е неделята
ден за почивка,
почивка ли казвате-
не и за мен......-имаше една такава песен на НЛО

Марти става права по 30 пъти на нощ и аз съм меко казано недоспала.Ама няма да се  оплаквам....

Днес за първи път дадох кус- кус със сирене.    chefПреди два дни опита от нашите макарони /малки парченца/ и много ги хареса. Та най- новата ни игра е- "Я да изплюя тия топченца и да си ги потъркалям из ръцете... А-а-а, как хубаво се мажело това чудо по дрехите. Я-я-я, ами сиренето- какви тебеширенобели следи остава! Кеф!!! Crazy Хоп! Открих си топче! От къде дойде? Гладен съм, ще взема да го хапна"  bowuuА майка му в това време истеряса  Mr. Green

Joy hahaha Joy много се смях на новата ви игра.И ние я играем същата,ама с трохи.Но нямаше да мога така да преразкажа чувствата и мислите на бебка.  hahaha Joy

Мимссс-какво си преживяла-ужас!!!Добре ,че Вики е добре... Praynig

Благородно завиждам на всички ви,които ще видите моренцето.Ние и тази година,май ще пропуснем... Sad  ,ама финансите ни издишат с тоя ремонт...А толкова съм влюбена в морето ....и толкова много ми липсва.... Cry

# 109
Добро утро и от нас!
Влизам само на бързо да ви почерпя - днес моето мишленце става на 10 месеца  Laughing

Ставам, че гладничето ми ме зове  eat
Желая ви много хубав, слънчев и усмихнат ден!  Hug Heart Eyes

# 110
Добро утро и от нас!
MimSss леле какъв ужас!Добре че Вики е добре! Hug

Ние бяхме вчера на консултация,тежим 9 кг точно и е висока 73см,т.е наддала е 300рг и е порасла с 1см.Не е зле.  Wink
Здрава е и се развива много добре.Така че съм много доволна. Grinning
Днес за първи път чух заветните дума МАМА!Не мога да и се нарадвам! Mr. Green
Иначе нищо ново около нас.За жалост и ние едва ли ще видим морето тази година,надявам се поне Ники да отиде с баба си  Tired
Ако стигна до минералния басейн в Овошник ще е цяло щастие!
Оставям ви ,сега ще ходя да взимам кашони за да си опаковам сервизите....
Уф много работа ме чака! Whistling

# 111
  • София
MimSss, добре че нищо му няма на детето, наистина трябва да сме много внимателни.
А за Марти, взех му Хумана, но не я иска, а тя е толкова хубава. Единственото, което приема е кърма и вода. Давам му прахчета, днес е малко по-добре.

mаvi , браво! После да разкажеш за прощъпалника.

vst_80, честита месечинка!

# 112
Здравейте мацки  Hug
Навън стана много топло и сега стоим в къщи на хлад  Laughing Mr. Green
Aнди    bouquet и кръстница си имаме  Joy
Mimsss много кофти е това падане на Вики,хубаво че е добре детенцето  Peace,леле какво ни чака не е истина  Shocked
Блу грешката е вярна  Embarassed,разбира се че и ти си много гот,но определено имах предвид Ния  Party
Ех как ви завиждам за моренцето Heart Eyes,ние майче ще го пропуснем,защото както писах смятаме да сменяме жилището и няма да останат парички  Twisted Evil
Ставам да хапна,приятен ден  Hug Peace

# 113
  • гр.София
 Леле,Мимс ooooh!,добре,че се е разминало! Най са гадни тия струпвания на повече хора,когато е лесно да се разсееш и за секундичка белята станала.Ми те са скорострелни като хлебарки тия деца.

Елена,как е Марти? И как успявате хем деца да гледате,хем да правите ремонти и да се пренасяте?!

На мен хем ми се ходи на море,хем знам,че пътят ще е мъка за мен.София седи в столчето най-много 1 час,после започва да ми скача по главата. Дани,чакам да кажеш как се пътува 7-8 часа с кола и шило в нея Simple Smile.
 Страх ме е и от дезинтерии, и от претопляне. А на плажа ще има да ми виси на гърдите-по монокини ли ще карам newsm78. На Таткото му изглежда просто и лесно, а аз си представям само проблеми.

Vst_80,честит минипразник! Ама кой споменаваше диети,а?! Grinning

Предиобед бяхме на детски рожден ден с баткото,София постоя с нас половин час,после я връчих на баща й и ги зарязах да обикалят кв.Борово, а аз си поседях с гостите на биричка и мезета-рядък момент на пълно щастие!

Чао,засега,чакам да се включвате покрай този дъжд.

# 114
  • София
Привет! Hug
Сега успявам да седна да драсна някой ред, иначе докато ви прочета - и хоп - таткото иска да седне пред компа или малкия мрънка Crazy
Честито на порасналите, проходилите и озъбилите се!  Peace Laughing
Браво за моренцето на заминаващите! И на Дриймс завидях за почивката, макар и кратка! Ние сигурно няма да го видим и тази година, освен по финансови причини и ме е страх от същите неща, които Бланк е писала! А за "кастинга" за снаха - в челните редици сте  Laughing Heart Eyes Остава и "младите" да са на едно мнение  Mr. Green
Елена, и ние изкарахме вирус с разстройство, много е тежко, дано се оправите бързо!  Praynig На Ивчо лечебната Хумана не му помогна много, ако помня правилно има пак лактоза, а тя дразни лигавицита на червата. Оправихме се с АЛ110 на Нестле. И с много оризова вода, добре че я пие. Другите работи - ОРС 200 на ХИП (морковен сок с ориз) е ужасно на вкус и той не го искаше. Какви прахчета даваш? Смекта? Ентерол? Има едни - Хидратин алфа, това са соли с глюкоза, не са лоши на вкус и са добри за превенция на обезводняване.
Мимс, какво сте преживели  Sick Добре че всичко е наред!  Peace
Ние днес бяхме до вилата на нашите и хапнах черешки  Party А Ивчо се превъзбуди и не спа цял ден, но в колата каталясал вече, за секунди заспа. Сега баба му го пази долу, а майка му  Whistling  Joy
Хайде, чао от мен за сега!   bouquet Heart Eyes

# 115
  • София
blanc , по-добре е, но все още има температура и диария. Днес за първи път хапна 100 грама каша от лечебната Хумана и е по-жизнен.
Elwing , давам му Ентерол, Хидрасек и някакво лекарство против повръщане, а Хидратин алфа го заместиха с някакво подобно, което се приготвя в аптеките по рецепта. Ивчо колко време беше зле?
Тепърва колко болести ни чакат направо не ми се мисли  Thinking
А за ремонтите и пренасянето не ми се говори, направо сме луднали, но малко по малко нещата вървят към приключване.
Хайде чао и лека ви нощ  Hug

# 116
Здравейте!  Hug
Дани,чакам да кажеш как се пътува 7-8 часа с кола и шило в нея Simple Smile.
Не съм Дани ама да ти кажа - много трудно се пътува!  Mr. Green Ние пътуваме по 5-6 часа в едната посока и познай какво е - заболява ме устата да пея Зайченцето бяло, след това се чудя какви игри да измислям, а то детето не ще и не ще да стои в столчето за кола. И го вземам на ръце, но да ти кажа честно много ме е страх защото всичко може да се случи на пътя, нищо че таткото кара бавно и внимателно.
На море и ние няма да ходим (причините са същите като на blanc + как ще мия шишетата в баня, къде ще топля пюретата и т.н.), може би ще се задоволим с още 2-3 пътувания до Варна, но с Токи, че ми е близо до родното градче.
MimSss направо изтръпнах като си предстваих гледката. Добре, че е бил малкия дявол.
AndyB Шуми може и да го няма, но Люис Хамилтън не е никак за изхвърляне!  Mr. Green
elen@ радвам се Мартин е по добре!  Peace Наистина тепърва май започват тревогите.
Токи бил много добре. Изобщо не плачел, не хленчел, абе гот му е на детето. Не му пука изобщо. Това ме успокоява много, но с нетърпение чакам да дойде петък и да отида да си го нагушкам. Купихме ме Уолкър на Чико (ами така де няма да сме по назад от Найа  Mr. Green). Ще видим дали ще му хареса!  Thinking
Хайде до писане!  Heart Eyes

# 117
Лелеее, MimSss, наистина е било ужасяваща картинка! Confused Добре, че не е имало повече последици.

elen@, дано Марти да се оправи бързо! Peace

Блу, нали знаеш, че винаги си добре дошла - просто правиш едно кексче и идваш! Mr. Green

Аз също се чудих за този уокър, но ми се струва, че детенцето трябва вече да стъпва стабилно, защото иначе ще пада след него, ама незнам....чакам отзиви! Hug
А пък аз дори не се замислям какво е възможно да се случи на морето....сигурно е много безотговорно, ама съм си такава - небрежна мама! Mr. Green
Хайде и аз да се похваля - ние също се придвижваме из целия хол, но...по дупе! Mr. Green

# 118
  • София
elen@ , доста време бяхме зле - към 1 седмица. Но да си призная - може и по моя вина да е, защото като не искаше да хапва нищо, понякога му давах от любимата тиква, а тя май не действа затягащо  Embarassed Но ми беше много мъчно за детенцето, да стои гладно. Следващия път, като ни се появи разстройството, знаех че повече не бива така да правя и мина по-бързо. Радвам се, че се оправяте!  Peace
Dreams, много поздрави и  Heart Eyes на Токи и от нас за носиш!  Hug
Анди, как по дупе?  Rolling Eyes

# 119
Еййй Здравейте и честито на празнуващите, ако има такива! Бравос на проходилите дечурлига!  Да се похваля аз - открихме плажааа! Такова пържене му дръпнах че тая вечер ще вися на закачалката. Дребния го прибрахме...той само за половин час разкърши снага на Св. Влас. Толкова му се полага....то това дете има нещо в дупето, не спира и за секунда. Аз драснах през сънито, Равда...сарафово...та чак в Черноморец се паркирах на спокойствие, че с това развлякано тяло след бременността не ми дава сърце да се разпъна на шезлонгите до луксозната Марина във Влас. Ужас....
Офф става...това мрън мрън не спира...

Общи условия

Активация на акаунт