,важното 4е малкия е добре.Имоя ве4е колко пати пада и все ме изтрах.То не спира голямо 6варгало зна4и
.Ние имаме 4 заба отгоре,и 4 отдолу
.Каде си бе мила?Сложи една сним4ица на малката?Да я видим колко е пораснала
.В4ера се сетих как миналата година през уни си виках,4е другия месец може да стана мама ,и така и стана

. Незнам как да го постигнем, ама явно ще трябва да ставаме по -рано, че наобед вече не е за разходки.

. Аз вчера й купих едно поясче - пак със сенник отгоре и играчка, но ми се струва, че Лори няма да е възхитена от морето, особено ако има вълни - та тя се плаши от душа като я къпем
На мен пък точно победителите ми бяха много неприятни още от началото! 
) 
имате по бира от мене
ама с моя бременен мозък, мани... аз съм си виновна
повторението май е от 04.30 часа 
почти като AndyB с RHCP
(хм, добре че не каза 2 кекса
) а за снимките – бясна съм
чудя се дали това, че съм МНОГО бременна като булка има някакво значение
ама не би трябвало 
а ако някоя мама е фенка на Пламен Пътов, ние с Ния му дишахме във врата, докато си пазаруваше в една аптека
а как ми се ходи в сряда на мач, ако знаете 
ние се сдобихме пък с такъв ЦЪК-ни ме тук но ще го надуем за сефте на морето
mmilena Ния редовно спи по корем
но ако видиш в каква поза заспива, аз май съм я снимала... по корем, със свити крака плътно към и под корема, д-то нагоре, носа забоден и се чудя това дете как диша
номера е да я изчакаме 5 минути да заспи дълбоко, за да я разгънем и врътнем главата на една страна
(удря си главата в таблата на леглото), а ако се събуди сяда и започва да плаче. Като й пъхнем бибата, тя пада директно като талпа настрани и заспива
bubcheto, ама супер разходка сте си направили с автобуса
ние пък вчера успяхме да се разходим в Западния и да се приберем точно когато забуха градушката 
а и Обърквация трябва да е тези дни май, но нещо се ската и си трае 

Успех и на другите ТВ звезди!
.
, та затова не звъня - защото ние следобед се шматкаме с татито на ляво на дясно - я на пазар, я при родителите ми, я с приятели. Но утре ще излизаме с две приятелки да се разходим по прашните улици към 12, така че ако искаш звънни - ще се радвам да се срещнем и да запозная Лори с Гого

. Не съм виждала твои снимки като булка /ще погледна в албумчето дали има/, но аз мисля, че като много бременна булка си била наистина прекрасна и още по-красива от друг път. Все пак носиш най-прекрасия дар на земята.
, а и обичаме често да пътуваме през уикендите, така че предполагам , че ще ни върши работа. Но се чудя каква да й взема и най-вече дали трябва да се купува допълнително някакъв матрак или те си имат някакви специални сгъваеми, че иначе как ще се пренася
. 
Препоръчани теми