Отговори
# 135
Здравеите!Ние сме добре ,сега спим и мама влиза набарзо.MimSss какво си преживяла мила Sick,важното 4е малкия е добре.Имоя ве4е колко пати пада  и все ме изтрах.То не спира голямо 6варгало зна4и ooooh!.Ние имаме 4 заба отгоре,и 4 отдолу Laughing.Лорекса не е писала много одавна Naughty.Каде си бе мила?Сложи една сним4ица на малката?Да я видим колко е пораснала Flutter.В4ера се сетих как миналата година през уни си виках,4е другия месец може да стана мама ,и така и стана Mr. Green.Целувки и лека седмица  bouquet

# 136
Хайде да сядаме пред телевизорите - след малко започва Горчиво с главен герой Блу! Party

Pouh-че, да си жива, здрава и много щастлива!!!!  bouquet

julianaHug

Elwing, категорично не пълзи, но някакси си протяга напред ръцете и си премества дупето. Laughing А обърнеш ли го по корем, започват рев и писъци! Mr. Green

ROZI24, аз пък днес си мислех как миналия юни ходехме на лекциите и обикалях после с корема магазините. Laughing

Аз днес цяла сутрин се мотах в центъра, а сега ми се разтече носът и така ме боли главата...а мислех да ходя на тренировка. Confused

# 137
  • варненка от София
Гледам Блу в Горчиво, сладури!

# 138
Блу пак не показаха ваши снимки от сватбата. Иначе сте много сладки. Grinning
Ох изтървах края. Sad

# 139
Здравейте и от мен!
Ние днес пак спахме до 11  Embarassed и след това направихме една разходка, ама такъв задух, такава жега  sweating. Незнам как да го постигнем, ама явно ще трябва да ставаме по -рано, че наобед вече не е за разходки.
Честито на всички празнуващи

Аз пък чак сега прочетох за Блу и Горчиво и го изтървах   Sob Banghead
juliana честито басейнче - много е сладко. Аз гледах подобно, но с палма отгоре. Ние също ще търсим за морето нещо такова така че ти благодаря за информацията, тези дни ще отидем да вземем   bouquet. Аз вчера й купих едно поясче - пак със сенник отгоре и играчка, но ми се струва, че Лори няма да е възхитена от морето, особено ако има вълни - та тя се плаши от душа като я къпем  Laughing
blanc  Embarassed Embarassed Embarassed  fiuuuuuu

# 140
  • София
Блу,ама вече наистина стават нагли с вашите снимки,конкретна причина ли има?! Crossing ArmsАма аз чак се ядосах накрая,че не спечелихте,на косъм бяхте Tired

# 141
Ей, ама наистина бяхте много сладки, а Блу изглеждаше супер! Hug На мен пък точно победителите ми бяха много неприятни още от началото! Crossing Arms

vst_80 , пак разходка без да клипнеш, а...? Mr. Green Hug

# 142
  • София
Ей, ама наистина бяхте много сладки, а Блу изглеждаше супер! Hug На мен пък точно победителите ми бяха много неприятни още от началото! Crossing Arms

vst_80 , пак разходка без да клипнеш, а...? Mr. Green Hug
Победителите бяха адски неприятни,нищо слънчево и усмихнато нямаше в тях(за разлика от нашите хора Hug)

# 143
  • гр.София
 Е-е,а нощем кога го повтарят това Горчиво?! Много ме е яд,че  бяхме навън.  Адрианска,вие на 9-ти ли ще сте?

Пак излизаме навън,после ще пиша Hug

# 144
  • у дома
Привет момичета  Hug
Много ви благодаря  Blush имате по бира от мене  Mr. Green на косъм, я  ooooh! ама с моя бременен мозък, мани... аз съм си виновна  Confused важното е, че се забавлявахме  Joy повторението май е от 04.30 часа  Mr. Green ако държите мога и ДВД да ви дам да го гледате  Joy
като заговорихте за този уокър, знаете ли колко време търсих, за да видя какво аджеба е това - без да се излагам и питам Joy  hahaha  почти като AndyB с RHCP  Joy (хм, добре че не каза 2 кекса  Mr. Green  Hug ) а за снимките – бясна съм  #Cussing out чудя се дали това, че съм МНОГО бременна като булка има някакво значение  newsm78 ама не би трябвало   Thinking
От толкова четене за разстройствата на бебетата, накрая нашия тати го хвана не на шега  Rolling Eyes  Laughing ама не му попречи да отидат с вуйчото на Мейдън тази вечер  Mr. Green (уредиха го с билет) аз ще се задоволя с мюзик айдъл  Simple Smile а ако някоя мама е фенка на Пламен Пътов, ние с Ния му дишахме във врата, докато си пазаруваше в една аптека  Sunglasses  а как ми се ходи в сряда на мач, ако знаете  Crazy
 juliana, басейна ви е супер  Peace ние се сдобихме пък с такъв
ЦЪК-ни ме тук но ще го надуем за сефте на морето  Mr. Green Вашия с какъв диаметър е  newsm78 mmilena Ния редовно спи по корем  Peace но ако видиш в каква поза заспива, аз май съм я снимала... по корем, със свити крака плътно към и под корема, д-то нагоре, носа забоден и се чудя това дете как диша  #Crazy номера е да я изчакаме 5 минути да заспи дълбоко, за да я разгънем и врътнем главата на една страна  Laughing а нощно време като спи така и тръгва да пълзи в съня си и се чува само глухо туп, туп  ooooh! (удря си главата в таблата на леглото), а ако се събуди сяда и започва да плаче. Като й пъхнем бибата, тя пада директно като талпа настрани и заспива  Crazy bubcheto, ама супер разходка сте си направили с автобуса  Joy ние пък вчера успяхме да се разходим в Западния и да се приберем точно когато забуха градушката  Mr. Green
ох, улях се  Stop
ааа adrianska, пиши наистина кога бяхте вие  Peace а и Обърквация трябва да е тези дни май, но нещо се ската и си трае  Mr. Green
спокойна нощ, засега чаУ от мен  Hug

# 145
Блу, наистина бяхте много готини. Аз даже като видях как хубаво вървите и си помислих, че нарочно си ни казала, че не спечелихте, за да ни е по-интересно. Искам да те питам откъде го имаш на DVD? Ти ли си го записа или те ти го дадоха, защото на мен ми казаха, че не могат да ми дадат запис. Нас ще ни дават на 22-ри юни  Laughing
Ммилена, всичките ми приятелки, които имат момиченца, включително и мойто момиче, спят така, с дупето нагоре. Даже едната се беше притеснила и я заведе на ортопед. Той взел, че казал, че не й е удобна възглавницата. Възглавницата трябвало да запълва разстоянието между главата и рамото, като легнат настрани. Но според мен не е това причината. Просто на децата така им харесва.

# 146
Момичета ,прочетох ви  чак вечерта.Нямахме нет пак.
ЧРД на pouh и на майчето на Бубчето!
Елфче и Бубче,благодарско за отношението,по-добре сме,но не и здрави.Още пие Снежина капки Зиртек за алергията от антибиотика.Детето не е жизнено,все иска да го гушкат,не иска нито в кошарата за игра,ни в проходилката,ни в количката-само на ръце.Виждам се в чудо.Съвсем посърна лицето й,краката й сякаш не я държат права.Педиатърката реши,че е лепнала вируса от'' досег с някакъв замръсен предмет,обект'',по този начин се възпалило гърлото и вдигнала температура..Изумях просто.Гледам все да й чистя ръцете от страх да не попадне няк.бактерия в гърлото,тя ми посочва това за диагноза.Искам да я сменяме,мъж ми ме спира/била педиатър от много време/.Чакам да се върне жизнеността и усмивката на Снежина.
И тя спи така,става,сяда в просъница,дрънчи главата й,реве-все ставам,завивам/по очи спи във всички посоки/.
Блу,жалко,не гледах точно днес/пък и не знаех датата точно/!Басейнът е много хубав!
Нека болничките сладки бебчета се оправят по-бързо да радват мама и тати!
Лека и спокойна нощ ви желая!

# 147
Охо,

ние тук сме имали и телевизионни изяви, много интересно  Joy

Жалко, Блу, че не сте спечелили, моето позитивно мнение относно вас като млада семейна двойка отдавна го имате  smile3525 Успех и на другите ТВ звезди!

Лека нощ, че утре идва зорът с багажите, пък и едно плуване ще направим с малък Joy

# 148
Добра нощ и от мен!
При мен ситуацията си е познатата - пак будувам, а моите мишлета спят сладко сладко  Grinning.
AndyB незнам защо съм останала с впечатлението, че се разхождаш следобед  Thinking, та затова не звъня - защото ние следобед се шматкаме с татито на ляво на дясно - я на пазар, я при родителите ми, я с приятели. Но утре ще излизаме с две приятелки да се разходим по прашните улици към 12, така че ако искаш звънни - ще се радвам да се срещнем и да запозная Лори с Гого  Hug Heart Eyes
blueeye® наистина трябва да се засрамят, че не са те показали и то два пъти, до колкото разбрах  newsm78 #Cussing out. Не съм виждала твои снимки като булка /ще погледна в албумчето дали има/, но аз мисля, че като много бременна булка си била наистина прекрасна и още по-красива от друг път. Все пак носиш най-прекрасия дар на земята.
adrianska подсети ни за твоето участие като наближи, че да не се ядосвам като днес, че съм го изтървала  Praynig
megishik дано час по-скоро твоето мишле те зарадва с една здрава и прекрасна ослепителна усмивка  Praynig Hug

И накрая да ви питам нещо - ползвате ли от тези преносимите легла-кошари? На мен ми се иска да купим на Лори една такава да си спи на морето в нея - струва ми мсе, че ще е по-удобно за всички ни  newsm78, а и обичаме често да пътуваме през уикендите, така че предполагам , че ще ни върши работа. Но се чудя каква да й взема и най-вече дали трябва да се купува допълнително някакъв матрак или те си имат някакви специални сгъваеми, че иначе как ще се пренася  newsm78.
Май пак стана дълго и объркано  Embarassed
Желая ви спокойна нощ и сладки сънища  Heart Eyes

# 149
Пак съм аз  Embarassed
Ама току що разгледах снимките на blueeye® и страшно се ядосах на тези от горчивото  #Cussing out #Cussing out #Cussing out blueeye® приказна си и бях права - това че си бременна ти придава допълнителна прелест. Смятам, че тези хора са ощетили зрителите си  #2gunfire 

Общи условия

Активация на акаунт