Вчера ми оправиха очилата. Слава Богу попаднах на невероятна оптичка, която ги поправи на място и даже не беше нужно да ги оставям 

При нас сипват доста супа,колкото второто ядене и обикновенно му я оставям за вечеря.

,а на това как спи Ния се смях с глас 
,хайде тези мами с по-кротките дечурлига,давайте да пишем,че голяма скука....

Ами то за какво да си мисли човек дето трябва да побяга 40 мин на пътеката.

Сега вече спи на всички страни и по същия начин като Ния пада като талпа настрани и спи във всички посоки 
Растат й 4 зъба едновременно отгоре и е малък ад,кисела и ревяща непрекъснато,заспива ми само в ръцете и то права
Стига съм мрънкала 
Криво мие,ама аз този момент го очаквах,особено след като започнах да я дохранвам.Расте девойката,което не пречи на майка й да си страда мълчаливо!!! 

,но мисля че ще е някъде в клуб,защото в къщи е много тясно и незнам децата как ще си играят 

megishik, щом не сте доволни, сменяйте си педито.. май точно този месец могат да се сменят личните лекари
dusheto
vst_80, не се ядосвай
аз съм доволна от нашата кошарка, денем Ния си играе в нея, а когато пътуваме я взимаме с нас и там спи, тя си има матраче, което наистина не е много меко, но аз нищо не слагам освен чаршаф и Ния няма претенции
nana77 Честити оченца
аз също съм се замислила за 1-та годинка, но се чудя дали въобще в някой клуб ще приемат толкова малки деца. т.е. мисля си, че в детските клубове, няма бебешки кът
Dreams, чудя се как намираш сили и за работа и за фитнес
ама поздравления
и на AndyB за танците
аз обещах най-тържествено, че на есен подновявам репетициите, ама нещо не съм напълно убедена
ние затова я дебнем да заспи здраво, за да я разгънем, защото ако не е заспала добре, тя се събужда и наново се надупва и се сърди, че и пречим да спи както си иска
мерси 
той е болнични цяла седмица и аз съм много щастлива, че ще сме заедно всички вкъщи
(щастлива съм, че не е нищо вирусно и просто му трябва почивка) лек ден и дано времето позволи разходки днес 
Болничките - да оздравяват! Мегишик, не се тревожи - напълно нормално е да не успеем да дезинфекцираме всичко и наистина да "лапнат" някоя бактерия. Но нали така се расте, няма начин. Дано само бързо да се оправят! 
А как става в Нетера
Трябва да ги свалям ли или както във вибокс може да се гледа онлайн? Мерси за линка на Дриймс!
А количеството папане на Калоян и мен ме учудва, но да е все така!
Че злоядо бебе е по-кофти май... На мен ми се струва много понякога като давам на Ивчо по 2 пюрета на Хип от малките, т.е. - 240гр.
) и се чудя дали са подходящи? Ние спим на такива и аз съм доволна, щом правят и детски, сигурно стават, но не съм чула нищо по въпроса.

Трябва да ги свалям ли или както във вибокс може да се гледа онлайн?
. Вече започвам да си мисля, че на моето дете вече му има нещо - няма такова спане като нейното
. Сутринта спа до 10.30 стана, поигра си час и половина и айде пак в леглото та до сега. Сега дава зор за ядене, но й личи че не се е наспала, явно се е събудила от глад, та най-вероятно ще хапне и пак ще спи
. Аз ще чакам татито да се прибере, че да ни изведе някъде на разходка, че кще луднем тук цял ден.

не се бях сетила, че може да го гледам там
Препоръчани теми