Отговори
# 150
  • София
Добро утро момичета!

Имам си пак очииииии newsm44 Вчера ми оправиха очилата. Слава Богу попаднах на невероятна оптичка, която ги поправи на място и даже не беше нужно да ги оставям smile3501

vst_80 ние сме с дървено легло, не посмях да му купя преносимо, защото ще го разглоби за нула време. Сега любимото му е да се изправи в кревата и да блъска с гърди в решетката, така че тресе цялото легло. Ако е преносимо го е разглобил абсолютно.
Иначе моите приятелки имат такива легла, но доколкото разбрах за спане е нужно да се сложи допълнително матраче или нещо меко, като сгънато одеало.

Да похваля и детенце - вече четвърти ден сме на кухня. Калоян си изяжда всичко - като на обяд го храня навън на площадката и не знам дали от беснеето или тичането по гълъбите, но си изяжда и супата и второто. smile3521

И да попитам накрая всички мами - мислите ли къде и как ще празнувате първия рожден ден на слънцата? Аз все още се колебая дали в клуб или вкъщи. Вие как мислите? newsm78

# 151
Добро утро от мен!

Тони беснее с проходилката и аз се възползвам да седна пред компютъра.
Нана радвам се че са ти оправили очилата. Браво на Калоян за кухнята, но не му ли идва в повече и супата и второто.  newsm78 При нас сипват доста супа,колкото второто ядене и обикновенно му я оставям за вечеря.

Ох,ще се включа после пак че дребосъка ме дърпа за ръката да ставам.  Wink

# 152
  • София
Kaili при нас и супата и второто са с еднакъв грамаж - по 190 грама. Ми не му идва много - изяжда си ги. Е, има дни, когато изяжда цялата супа и 2/3 от второто.

# 153
Привет и от нас....
Ние почти цяла нощ не спахме,защото Марти не можа да си намери удобна поза за спане.То се въртя,сумтя,по корем,по гръб,настрани седнала и сгъната на две към крачетата,абе голям зор.Приспивах я и на ръце,ама като я оставя в леглото и почти веднага започва да се върти,сяда и изправя.
Браво на Нана за очичките Mr. Green и на Калоян,че си изяжда всичко.
Мегишик-дано оздравявате вече.  Praynig
Блу-и аз я пропуснах и много ме е яд  Sick ,а на това как спи Ния се смях с глас  hahaha

Май пак ще си седим в къщи 2-3 дни  Crossing Arms,хайде тези мами с по-кротките дечурлига,давайте да пишем,че голяма скука....

# 154
Здравейте!  Hug
mmilena и Токи спи с вирнато дупе. Марти ще свикне не се притеснявай. Отначало и той много се събуждаше защото не можеше след това да се обръща по гръб и сядаше да реве. но вече се научи.  Peace
vst_80 сгъваемите кошари са много удобни за пътуване. Няма страшно, няма да се разглоби кошарата. Щом моят палавник не успя, значи всичко е ОК. Добре са го измислили хората. Имат някакъв уж матрак, но той е много твърд и аз слагам едно одеало и така чаршафите. Имам две кошари - на Бертони и на Каенгуру. Тази на кенгуру ми харесва повече - по свежарска е. Иначе като цена са съответно по 115 лв и 120 лв.
AndyB пък аз вчера във фитнеса много мислих за тоя Гого как се придвижва по дупе. И накрая си викам - абе това дете да не вземе да проходи първо назад.  hahaha Ами то за какво да си мисли човек дето трябва да побяга 40 мин на пътеката.  Mr. Green
А пропусналите участието на blueeye® може да я гледате на: http://www.neterra.tv/bg/
Хайде лек ден и до писане!  Heart Eyes

# 155
  • София
Здравейте от нас Mr. Green
Пак гадно време и пак гадно настроение Sick
Блу,Ина заспиваше допреди известно време по абсолютно същия начин.Ортопедът каза,че не е проблем да спи по корем дори да е новородено,но задължително трябва да опъваме крачетата да не са свити под корема PeaceСега вече спи на всички страни и по същия начин като Ния пада като талпа настрани и спи във всички посоки hahaha
Като чета колко изяжда Калоян направо се шашкам.На обед Ина изяжда максимум 5-6 лъжици и толкоз.И с пневматичен чук не мога да я накарам да яде повече.А сутрин изяжда цялата попара,следобед също яде добре,но на обед-йок TiredРастат й 4 зъба едновременно отгоре и е малък ад,кисела и ревяща непрекъснато,заспива ми само в ръцете и то права ooooh!Стига съм мрънкала Stop
Да се похваля,на 24.06 ще правим кръщене.Ама аз нали съм си ентусиаст,като съм закупувала едни неща-рокля,обувки,чорапи,шапка,боди,пелерина и всичко трябва да е в тон и половината неща още не съм ги намерила Blush EmbarassedАбе луда работа съм!
И последно да ви се оплача,че моето дете се опитва да се отбие.Сутринта изобщо не поиска да засуче SadКриво мие,ама аз този момент го очаквах,особено след като започнах да я дохранвам.Расте девойката,което не пречи на майка й да си страда мълчаливо!!! Crossing Arms
Отиваме все пак да понаправим няколко тегела навън,че следобед пак съм на зъболекар Heart Eyes Hug

# 156
  • по света
Е,да почерпя днес ставаме на 10 месеца

и това

# 157
ние сме днес по-добре-от 7часа е скочила права в кошарата/смя се,рева и пак се смя през рев/.Идва й явно силата по малко вече.Пи мляко,а сега яде и купа овес.ядки с повече сирене /иначе не иска/ и заспа по очи напречно върху чаршафа. А аз ям,а за десерт ще гледам участието на Блу.
Нана,роди се,нали!Аз знам най-добре какво ти е било.Преживях същото преди 9 години/моите бяха хелиоматик стъкло-8 диоптъра/казаха ми ,че около 400лв.ще ми излязат новите/,не си направих.Аз ги носех рядко/вечер и когато имах проблем с лещите/.Иначе се реших на лещи преди 11г.Мин.лято /в 8 месец/ си сменях лещите в една прехвалена оптика/140лв./,но друг вид от моите/,и 1 ден не изкарах с тях.Имам  и още набутвания с ''хубави лещи''/при това купени от очния лекар след преглед в 4 месец-и там 130лв. ей така...! Много се ядосах,като си спомних всичко това #2gunfire
vst_80,доволна съм от тези кошари.Спим на дървена,но имаме 2 от плат на 2 нива/на Бертони и на Чиполино/.В едната я слагам да си играе и ще я разнасяме ,когато ходим някъде,а другата свекитата я  купиха,като им гостува.Бяха някъде 130лв./с плотове,разни ципове/.Имат си нещо като матрак,но  на нашата тук й сложих най-отдолу едно дебело одеало,върху него 1 олекотена завивка и тогава матрачето.А тази на свекитата е с купен матрак.
Приятен ден на всички без нерви и болести!
juliana,Честита ви месечинка-здрави и жизнени да растете Peace

# 158
  • по света
blueeye®,размерите са 102*89 и 40*35 не е малък не е и голям.

# 159
Здравейте и от нас  Hug
Мегишик браво на малкото сладурче,че вече се оправя и пак ще ядосва мама  Peace
Juliana честита ви месечинка   bouquet
Нана и аз се чудя къде ще празнуваме първия рожден ден  newsm78,но мисля че ще е някъде в клуб,защото в къщи е много тясно и незнам децата как ще си играят  Twisted Evil
И аз се чудя кога да правим кръщенка,но майче ще я оставим за след годинката  Laughing
Бубче,защо да си "луда работа" бе мила,всяка майка гледа да накипри детето си /особено за кръщене и рожден ден/,така че дерзай  Mr. Green Peace
Иначе Даяна малко се поуспокои,но тези сополи нямат спиране  Sad
Сега ще гледам и аз Блу,понеже вчера неможах  Embarassed
Желая ви приятен ден  Hug

# 160
  • у дома
привет  Hug
adrianska, аз си го записах, т.е. кумата ми го записа  Grinning megishik, щом не сте доволни, сменяйте си педито.. май точно този месец могат да се сменят личните лекари  newsm78 dusheto  Hug  vst_80, не се ядосвай  Mr. Green ние сме над тези неща  Wink  аз съм доволна от нашата кошарка, денем Ния си играе в нея, а когато пътуваме я взимаме с нас и там спи, тя си има матраче, което наистина не е много меко, но аз нищо не слагам освен чаршаф и Ния няма претенции  Peace nana77 Честити оченца  Hug аз също съм се замислила за 1-та годинка, но се чудя дали въобще в някой клуб ще приемат толкова малки деца. т.е. мисля си, че в детските клубове, няма бебешки кът  newsm78 Dreams, чудя се как намираш сили и за работа и за фитнес  newsm78 ама поздравления  Hug   bouquet и на AndyB за танците  Hug аз обещах най-тържествено, че на есен подновявам репетициите, ама нещо не съм напълно убедена  Mr. Green bubche, знам го това за крачетата, педито ни беше казвал  Peace ние затова я дебнем да заспи здраво, за да я разгънем, защото ако не е заспала добре, тя се събужда и наново се надупва и се сърди, че и пречим да спи както си иска  Mr. Green juliana Честита месечинка  baby_neutral  bouquet мерси  Peace

отивам да полегна и да се гушкам с татито  Blush той е болнични цяла седмица и аз съм много щастлива, че ще сме заедно всички вкъщи  Party (щастлива съм, че не е нищо вирусно и просто му трябва почивка) лек ден и дано времето позволи разходки днес  Hug

още нямаме зъъъъъъъъби  Mr. Green а само две подутини и може би малки резки  Crazy

# 161
  • София
Привет! Hug
Честито на месечинковците!  Heart Eyes Болничките - да оздравяват! Мегишик, не се тревожи - напълно нормално е да не успеем да дезинфекцираме всичко и наистина да "лапнат" някоя бактерия. Но нали така се расте, няма начин. Дано само бързо да се оправят!  Peace
И аз изпуснах Блу вчера  Sad А как става в Нетера newsm78 Трябва да ги свалям ли или както във вибокс може да се гледа онлайн? Мерси за линка на Дриймс!   bouquet
Честити очила на Нана!  Peace А количеството папане на Калоян и мен ме учудва, но да е все така!  Hug Че злоядо бебе е по-кофти май... На мен ми се струва много понякога като давам на Ивчо по 2 пюрета на Хип от малките, т.е. - 240гр. Rolling Eyes А и не винаги иска да ги яде. Понякога и с едно само минава обяда.
Ние утре сме на бебешки рожден ден, на втори братовчед на Ивчо. Днес трябва да излизам за подарък, а май времето е кофти.
Я да ви питам за възглавниците на бебоците - какви ползвате? Сестра ми е гледала в ЦУМ  някакви от тези, дето са твърди и следават извивките на врата (как го обясних Crazy) и се чудя дали са подходящи? Ние спим на такива и аз съм доволна, щом правят и детски, сигурно стават, но не съм чула нищо по въпроса.  newsm78
Така, наспахме се - 25 мин  Confused
Хайде, до писане!  Heart Eyes

# 162
А как става в Нетера newsm78 Трябва да ги свалям ли или както във вибокс може да се гледа онлайн?
Трябва само да се регистрираш, след това избираш предаването което искаш да гледаш. Регистрацията е безплатна. Аз съм много доволна че има нетера. Защото в повечето случаи изпускам интересните предавания и след това си наваксвам, освен това има и бутон пауза.  Peace

# 163
Здравейте и от мен!
Ние днес си пропуснахме разходката  Sad. Вече започвам да си мисля, че на моето дете вече му има нещо - няма такова спане като нейното  Crazy. Сутринта спа до 10.30 стана, поигра си час и половина и айде пак в леглото та до сега. Сега дава зор за ядене, но й личи че не се е наспала, явно се е събудила от глад, та най-вероятно ще хапне и пак ще спи  Joy newsm78. Аз ще чакам татито да се прибере, че да ни изведе някъде на разходка, че кще луднем тук цял ден.
Много ви благодаря за отговорите. На мен наистина много ми се иска да й вземем такава кошара, та да си спинкаме по-удобно като пътуваме - мен не ми беше ясно дали ще е необходим матрак и какъв трябва да е, но щом казвате, че няма проблеми ще отидем още тези дни да разгледаме с татито.
Juliana честита месечинка на твоето мишленце   bouquet Heart Eyes
nana77 много се радвам за очилата   Sunglasses
Dreams  Hug не се бях сетила, че може да го гледам там
А относно рд - ще празнуваме в заведение, защото в нас е изключено да съберем толкова гости. Така ще е и на кръщането - както се изказа татито:  все едно ще си направим пак сватбата и то не един път ами два hahaha
Аз също съм в трескаво търсене на тоалети за кръщането и рд, в избиране на торти, украси и т.н.  Mr. Green
Ми май това е за сега - сигурно ще ви досаждам пак, че с мойта спяща красавица чак ми става скучно

# 164
И аз да се включа за РД.
Аз по принцип обичам да празнуваме в тесен семеен кръг. Хич не долюбвам събиранията на цялата рода. Свекър ми казал, че за рожденния ден на Токи ще коли агне, та затова ще сме на село. Дано не решат да съберат половината село, че незнам как ще издържа. Опитах се да кажа не мъжа ми, че няма да ми е приятно. Но според него трябва да ги уважим и да сме там на РД му ден. Дано поне успеем да ги убедим да няма много хора.

Общи условия

Активация на акаунт