Отговори
# 120
Аз също се чудих за този уокър, но ми се струва, че детенцето трябва вече да стъпва стабилно, защото иначе ще пада след него, ама незнам....чакам отзиви! Hug
Правилно мислиш,  Peace даже са ми казвали, че трябва да може да пази равновесие. Токи стъпва много добре и ме кара да го държа докато гони кокошките  Mr. Green, та така ще му е по лесно да тича. Иначе понякога го наблюдвам как се държи с една ръка и аха да се пусне, но мисли мисли и седне по дупе и така. Страхува се.
Elwing непременно!  Peace  Heart Eyes

# 121
  • по света
Здравейте и от мен,
да ви се похваля,днес бяхме в Практикър и купихме басейн на малката.Много готини имаше,взехме с козирка и цената е добра.Даже успяхме и баня да направим точно преди големия дъжд ето и снимки http://images17.snimka.bg/003058265.jpg
http://images17.snimka.bg/003058264.jpg
Голяма забава падна  Joy Joy

# 122
Честита 9-та месечинка на Насето!  bouquet
 Нали сме си изтърсачетата в отбора. Laughing

juliana с радост да си ползвате басейна!

Всички заговорихте за море. И на мен много ми се иска,но май ще го пропуснем тази година.

Щях да пиша още нещо.но забравих какво. Отивам да се изкъпя и може да се сетя.

Лека вечер на всички!

# 123
juliana, басейнът е много хубав...а каква е точно цената? Laughing

Elwing, и аз незнам как точно, но успява. Wink Аз го слагам в средата на килима и след 15 мин той е същото положение, но в другия край LaughingСега сме разчистили целия хол, за да може да се "разхожда" само по килима, защото иначе беше по-често на ламината и се притеснявах да не му настине дупето. Laughing

# 124
  • по света
juliana, басейнът е много хубав...а каква е точно цената? Laughing

Elwing, и аз незнам как точно, но успява. Wink Аз го слагам в средата на килима и след 15 мин той е същото положение, но в другия край LaughingСега сме разчистили целия хол, за да може да се "разхожда" само по килима, защото иначе беше по-често на ламината и се притеснявах да не му настине дупето. Laughing
25 лева е,имаше няколко модела, но само два с сенник отгоре.Правим тренировки за морето,скоро ще ходим Wink

# 125
Здравейте мацки,

честити придобивки на малките бебончета, да си ги ползват със здраве!
И тук върлува същия вирус с разстройство, едно бебенце до нас го кара вече 10 ти ден Sad Дано бързо се оправи малкото мишленце, Елвингче!
Това с дупето мен ме уби, Анди. Ама този Гого прави страшни номера  Joy При нас се следва стриктно програмата мама тегли бебчо за ръчички  Laughing Laughing Laughing И диването няма никакво намерение да казва думата мама, всичко друго бърбори, ама не и това  #Cussing out Явно съм наистина лоша мама  ooooh! ooooh! ooooh!

Лека и спокойна вечер на всички!

# 126
Добро утро от нас с Тони!

Тази сутрин ни събуди рано и вече закусил щика с проходилката. Днес ще излезем по-рано че са изпратили черешки и трябва да отида да си ги взема.

Анди наистина интересен метод на придвижване. Laughing Тони като го оставя на килима си играе с играчките или ако му омръзне почва да мрънка да го взема. Не иска да лази и това си е. Иначе иска да се водим за ръчички.

Karim завидях ти за плажа. Искам и аз. Но първо да се вталя малко и после ще си купувам и бански. Wink

Лек ден на всички и приятни разходки!

# 127
Добро утро и от нас...
Марти вчера каза мама,ама аз не чух... Crazy После повтаряше само нана,дори каза 2 пъти лайна.. hahaha Joy
Е как го правите тоя номер,децата да си играят сами,и то на пода.Мартина не се заиграва с нищо за повече от 1 мин,а като я оставя на пода иска да се изправи и често удря главата в земята.За сега само проходилката ме спасява за 10-20 минутки.
 Исках да ви питам има ли бебчовци,които спят по корем?И с вирнати дупета ли са? Марти се опитва от 5-6 дни да си намери поза да спи по корем и голямо въртене и мъка се оказва.Забива глава,върти се,сумти и накрая се изправя седнала...

Дано днес не вали,но ако вали ето за всички по един

# 128
  • София

Това по повод рождения ден на моята мама Laughing  bouquet Heart Eyes
Мимс,изправи ми се косата като четох какво ви е минало през главата,дано да няма повече такива инциденти Hug
Елена,бързо оздравяване и оправяне Peace
Мегишик,а при вас как са нещата?
Аз за морето все още тая едни надежди,но не се знае дали мъжа ми ще може да остави работниците си сами,нещо хич не му се ще ThinkingА на мен ми се иска да отидем поне за 5-6 дена,дано да измисли някакъв вариант,иначе отиваме двете с Ина сами Crossing Arms Twisted Evil
Сега да ви питам за месенето на пита при прохождане.Ина се пуска и прави по няколко крачки сама от доста време,върху спалнята почти си се разхожда, защото явно е спокойна,че като падне не я боли,но аз това не го броя за прохождане,не мога да я пусна да иде от стаята до кухнята сама,т.е. нея я е страх да се пусне за такова разстояние и аз не я броя за проходила.Та кога всъщност с меси тая пита newsm78
И да ви разкажа последно вчера в какво приключение се вкарах-решаваме със сестра ми да отидем да се видим с една приятелка в Борисовата в 4ч следобед.Товаря аз Ина в количката,качваме се на 214 от първата му спирка в Мл4(там живея) и две спирки по-нататък започват да стават едни катаклизми,едни порои,град,светкавици и гръмотевици #Crazy.Ина си спи в автобуса,а аз се почесвам тъпо и звъним на приятелката да се качва в автобуса от Орлов мост,понеже ние не можем да слезнем в тоя порой.Така дружно събрали се продължаваме да пътуваме,чакайки да спре.Стигнахме Централна гара и поехме обратно към Младост.Ние все си се возим в този рейс Whistling.Дъжда понамаля и аз си викам,че поне ще притичаме до нас без да станем като мокри кокошки.Да,ама няколко спирки преди нашата става същото бедствие и понеже нямах нерви да пътувам пак до гарата,слезнахме на спирката и се обадих на мъжа ми,който дойде да и закара от спирката до нас hahaha Joy
Спирам и отивам да си храня детето Heart Eyes
П.П.И аз се замислях за  уокъра,ама Ина със същата сила си ползва за това и проходилката,и стола за хранене,бута ги и си ходи след тях Peace

# 129
  • у дома
   ura ЧъРъДъ на pouh    ura

ЧъРъДъ и на майката на bubcheto   bouquet ЧъРъДъ и на една бъдеща мама (която не познавате)   bouquet съвсем скоро трябва да роди  baby_neutral

MimSss, настръхна ми косата от ужаса, който се изживяли. дано не се повтаря  Praynig

smile3533

# 130
  • София
Здравейте на всички

Днес имам рожден ден и искам да ви почерпя с една голяма виртуална торта ( не успях да намеря картинка)  cookи чашка питие beer.

Благодаря на Блу, която ме изправари преди почерпката  Heart Eyes

Аз отдавна не съм писала, но се върнах на работа и не ми остава време да влизам в нета ( а мислех, че ще е обратното).
Поздрави и на всички бебоци, които навършват или са навършили вече тези дни 10 месеца
  ura

Та да кажа на бързо и ние как се развиваме - имаме 4 зъба, а ни никнат още четири на веднъж ( но са далече с пробиването) та за разлика от първите 4 тези нещо доста го мъчат - тази сутрин като за ЧРД ни събуди още в 5 .
Вече сме 76 см и тежи 9 кг без малко. Стъпваме, ама предпочитаме проходилката, няма как по-лесно е  Wink. По цял ден повтаря та-та, на-на, ба-ба, но заветното "ма-ма" още го няма  Sad

Целувки на всички  Heart Eyes

# 131
  • София
Привет! Hug
Колко много поводи за черпене днес!  Laughing Честити рождени дни на празнуващите! Много здраве,късмет и любов!  bouquet
Анди, да не би Гого да пълзи скришно?  Rolling Eyes Друго не ми хрумва. Ние пък не можем да се придвижим сами - нито ходи, нито лази моя мързел. Само аз ако го водя. А с проходилката лети, но гледам да го слагам много рядко, че нали ни казаха да не го правим. За сметка на това пък в приказките, пеенето, крясъците сме супер  hahaha
Забравих вчера да питам - Мегишик, какъв е този токсичен вирус?  newsm78 Чудя се какво е имал д-ра предвид. Дано сте вече по-добре!  Praynig Peace

# 132
  • по света
Elwing  и ние сме така,страхотен мързел е моята мома.Казва мама,баба и тата разбира много неща обаче никакви усилия да се изправи или пък да пълзи. Thinking

# 133
  • София
Elwing  и ние сме така,страхотен мързел е моята мома.Казва мама,баба и тата разбира много неща обаче никакви усилия да се изправи или пък да пълзи. Thinking
Освен да сме благодарни, че все още имаме миг спокойствие  Laughing Няма непроходил човек, а пък и все се сещам за това - че по-късно по-добре, та се успокоявам  Whistling Peace

# 134
Здравейте и от нас!
Моя малък мъж май се опитва да се разболее, тече му носа като водопад.
Честит Рожден Ден на pouh и на майката на Бубчето.
juliana
, много ви е хубав басейна.
Бубче, прощъпулника можеш да го направиш, когато поискаш. Аз лично предпочитах с каката да е проходила по-стабилно, защото нали целта е да стигне  сама до масата и да си вземе нещо. Но някои мами го правят като направи само детето първи крачки. По твое желание  Party
Блу, нали днес щяха да ви дават в "Горчиво"?
Иначе моя мъдрец вече е по-добре, още ме мъчи, но е на път да се оправя.

Общи условия

Активация на акаунт