И честит бански!
на marulka_s !
Дано и вие се похвалите със зъбче скоро и да се оправяте!

Ей- най-сетне
).
Това не е за изпускане( и между другото, още 4акам едни други снимки
)
.Ей- в това шантаво време май плъзват всякакви гадости 
.Ще взема и аз да ка4а мялко снимки в 10-месе4ните
.тъкмо имам и от дне.Хайде- действам 

И честито зъбче 

, честити краченца на проходилите
и на всички с хубави поводи. Болничките бързо да се оправят.

След като се наяде на закуска я натиснах та спа до 11,че иначе щеше да е ад.Стана детето и аз както винаги я сложих на гърнето и излезнах,за да не я разсейвам.След няколко минути се връщам и виждам как Ина послушно се изпишкала и и изакала,но както си седи на гърнето бърка вътре и маже НАВСЯКЪДЕ по себе си и около нея
Лошо ми стана.Изкъпахме я,изчистихме и я изпратих с леля й на разходка,за да мога аз спокойно да си оправя в нас и следобед да ходим на прощъпулник на племенника. 
)

, а снощи пак си легнах късно и добре щеше да ми дойде следобедната почивка. Ама...не.
- все обещавате пък няма нови
.Вие ве4е сте се обзавели с бански и сте на вълна.... 
. Аз също върших от "приятните" домакински задължения. Изгладих една пералня дрехи, другата е готова и чака, само че утре. Забравих да се похваля, че си купихме миална машина. Вчера мъжът ми я свърза и днес не съм мила нищо. Довечера ще я пробвам. Поне няма да се питаме вечер кой ще измие чиниите
.
Всички други ги реди, но това не. Как върви събирането на багажа? Не ми се мисли какво е да преместиш цял дом.

Отделно,че тя от принасяне и отнасяне на блюда, и 5 минути не можа да седне, няколко приказки да си кажем. А аз-хем домакиня,хем-гостенка 
Препоръчани теми