Да се помолим за малкият Криско на Лилибон

• 31 226
  • 535
  •   1
Отговори
# 225
Милото  Cry . Дано стане чудо  Praynig  Много сили на родителите му !

# 226
Моля се всичко да мине по най-добрия възможен начин  Praynig Praynig Praynig

# 227
  • София, Младост 2
да, симплекс фаза е. Не ми се мисли какво е да не е обикновена, лека форма...

Успокоителното в случая е, че може би повечето пъти се манифестира леката фаза. Тоест е по-често срещана. или поне оставам с такова впечатление, след набързо прочетената информация....

Трябва да се правят генетични консултации, но в Бг май рядко ходят двойките на такава. Особено след определена възраст или при наличие на хора в семейството болни от генетично заболяване....

Преполагам сега ще ги изследват родителите за да се знае с коя хромозома е предадена болестта(макар че какъв е смисъла общо взето, след дъжд, качулка  Confused) Дали е X или  Y свързано заболяването..

Не знам и аз..Господ да е с тях и дечко(малъки невинен  Cry )
Аз лично не съм ровила специално за линкове за болестта - попаднах на една от страниците, посочени от Буба, преди няколко години, от линк от някакъв друг сайт за бременни (бях бременна с дребната) и прочетеното ми остави незаличимо впечатление... И по някакво странно съвпадение точно миналата седмица в един сайт на медицински специалисти, където чета, отново се спомена за болестта - точно във връзка с не-симплекс формата при едно бебенце... и не искам да коментирам Cry
Не смятам, че е неетично да се публикуват линкове - не се прави с цел да се злорадства, а страниците могат да бъдат отправна точка за родителите в търсене на повече информация, както и да дадат на нас самите някаква представа за живота на множество хора (не визирам само болните от ЕБ, а по принцип на хората със сериозни проблеми). Форумът стана с огромна посещаемост, и статистически е нормално да се появяват рядко срещани страдания... колкото и да е болезнено това за всички ни и да не искаме да се случва на никого...
Относно генетичното изследване на кариотипа - родителите имат още 2 деца, които е много възможно да са носители на гена. Затова е изключително важно да се разбере какъв е механизма на предаване и дали здравите деца са носители... нали някой ден ще има и внучета в тяхното семейство...
Просто не мога да опиша емоциите, които предизвиква (у мен, а и у всички, четящи темата) всичко това - един такъв удар от съдбата има последствия на толкова много нива... просто е непоносимо жестоко...

# 228
Относно генетичното изследване на кариотипа - родителите имат още 2 деца, които е много възможно да са носители на гена. Затова е изключително важно да се разбере какъв е механизма на предаване и дали здравите деца са носители... нали някой ден ще има и внучета в тяхното семейство...
Просто не мога да опиша емоциите, които предизвиква (у мен, а и у всички, четящи темата) всичко това - един такъв удар от съдбата има последствия на толкова много нива... просто е непоносимо жестоко...

Много точно! Peace

# 229
  • Плевен
 Praynig Praynig Praynig

# 230
  • София
Моля, се на бъде леката форма на ЕБ и с времето да отшуми. На Lilibon и цялото й семейство много сили, кураж и вяра. newsm17

# 231
Лилибон надеждите ни са големи! Ние сме с теб и със семейството ти! Аз знам, че те ще те подкрепят както всички ние! Каквото е станало станало сега важното е да намерите решение за оправяне на нещата!  Praynig На мен ми е мъчничко много, защото знам с какво нетърпение и желание чакахте това малко бебе! Силно се надявам, че нещо са объркали тука нашите доктори и че бебо ще се оправи! Praynig

# 232
ужасно...
защо се случват такива неща? милия бебчо..

# 233
 Praynig Praynig Praynig
Лили, моля се да се случи чудо и да се окаже, че нещата не са такива, каквито изглеждат. Бъди все така силна за твоите три съкровища!

# 234
Божичко ...

Дано се намери изход  Praynig

# 235
# 236
Дано, да не го боли Криско, дано да се оправи милия Praynig Пожелавам му от цялото си сърце да се оправи и да няма белези по телцето Praynig Пожелавам му да порасне голям и силен мъж и да води пълноценен и нормален живот! Praynig Пожелавам на цялото му семейство да са здрави, силни и сплотени!

# 237
Незнам дали видяхте отговорите на Silikoni и Monda ето линк

# 238
  • София
Моля се с цялото си сърце за Криско и Лили. Аз съм религиозен човек и наистина вярвам, че Бог ще им помогне!!!  Praynig

# 239
Нека Господ помогне на това малко създание да преодолее това страдание Praynig Praynig Praynig
Чакаме добри новини Praynig

Общи условия

Активация на акаунт