Идеята за организиране на такава срещи е много добра. Аз лично пак ще отида ако се организираме. Много съм щастлива , че се запознах със съфорумки и се видяхме на живо с децата. Друго си е като им чуеш гласчетата и усетиш емоцията. Всички деца бяха много щастливи да си щъкат и да обменят играчки. Вечерта се събрахме в ресторанта, малко тесничко ни беше , но сърце да е широко. децата си размениха подаръчета. А Татковците бяха така добри да хапнат набързо и да преспят и гледат децата , за да можем да се видим спокойно. И хорца си тропнахме даже. А да ви кажа , че Сиска е голяма скица, умрели сме от смях с нея! И определено е най дивата, ако не броим Люба, щото тя беше без мъж! Та Сиска ни навиваше за среднощни пътешествия, ама ние изпокапахме към 2-3ч.
Хотела си беше много хубав, но не отговаряше особено много на очаквания от мен стандарт за тези цени. Следващата среща е най-добре да бъде организирана в проверен хотел - всмисъл някой от нас да е ходил там,да има впечатления и в хотела да има голямо помещение в което децата да се разхождат и играят спокойно.
Аз имам около 10-15 снимки на апарата и сега ги качвам.Не са много, но типично в мой стил, когато ми е весело , забравям да снимам или да моля някой да ме снима. Но затова пък имаше много репортери, така че и аз очаквам снимките за да си сваля каквото ми хареса.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=140733&photo=34
Добре дошла на мама Елица и Джейн! Надявам се при нас да ти хареса и да намериш щастието си в БГ.
Жули много модерна пак бе и на плажа вкара мода!
Честити ходещи крачета на Стеф!

Преди половин час Калина най-накрая заспа

Много се радвам, че му е харесал, Калина също много се занимава със същата играчка
Виж Иван колко хубаво си спеше в данданията!