На крачетата стои си вече МАЙското ни буболече!

• 11 831
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
Кратък репортаж от срещата в Априлци:
Идеята за организиране на такава срещи е много добра. Аз лично пак ще отида ако се организираме. Много съм щастлива , че се запознах със съфорумки и се видяхме на живо с децата. Друго си е като им чуеш гласчетата и усетиш емоцията. Всички деца бяха много щастливи да си щъкат и да обменят играчки. Вечерта се събрахме в ресторанта, малко тесничко ни беше , но сърце да е широко. децата си размениха подаръчета. А Татковците бяха така добри да хапнат набързо и да преспят и гледат децата , за да можем да се видим спокойно. И хорца си тропнахме даже. А да ви кажа , че Сиска е голяма скица, умрели сме от смях с нея! И определено е най дивата, ако не броим Люба, щото тя беше без мъж! Та Сиска ни навиваше за среднощни пътешествия, ама ние изпокапахме към 2-3ч.
Хотела си беше много хубав, но не отговаряше особено много на очаквания от мен стандарт за тези цени. Следващата среща е най-добре да бъде организирана в проверен хотел - всмисъл някой от нас да е ходил там,да има впечатления и в хотела да има голямо помещение в което децата да се разхождат и играят спокойно.
Аз имам около 10-15 снимки на апарата и сега ги качвам.Не са много, но типично в мой стил, когато ми е весело , забравям да снимам или да моля някой да ме снима. Но затова пък имаше много репортери, така че и аз очаквам снимките за да си сваля каквото ми хареса.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=140733&photo=34
Добре дошла на мама Елица и Джейн! Надявам се при нас да ти хареса и да намериш щастието си в БГ.

Жули много модерна пак бе и на плажа вкара мода!

Честити ходещи крачета на Стеф!

# 106
Сега на спокойствие да си кажа приказката...
Дребосъкът заспа геройски още докато си пиеше млякото - толкова е изморен!!! Рано-рано го изкъпахме днес и отцепи като талпа.  Mr. Green
Първо, много се радвам, че имах възможност да се запозная с тези от вас, с които не се познавахме Simple Smile
Седя и се чудя от къде да започна... Толкова много ми хареса срещата. Като се върнахме в София, независимо от изморителния път и тримата бяхме нахилени и заредени с много положителни емоции. Сега с нетърпение ще чакаме следващи срещи.
На мен ми се стори, че всички дечица бяха много кротки. Особено Божа - където я оставиш там седи и кротува! Е, и Никола се отчете достойно - повози дамата в "каретата си".  Party
А пък Тери гледаше толкова мило. Седи си и тя кротичко до мама...и от време на време подаваше някоя и друга солетка на моето диване, което не престана да се върти и кълчи и да й подава един празен панер!
На Ивко на Ани гласа не му се чу! За мен той е най-примерния младеж от групата!
Много съм впечатлена от адаша Никола на мама Юнос. Този юнак ходи превъзходно сам!
Не знам на кого да благодаря за подаръка, който получи Никола (дървена играчка за фигурки, които се пдреждат по форма). По това време го къпахме и така и не разбрах от кого е. Той много му се радва и си играе с него. Тук е мястото и да благодаря на Руми, която беше така добра да ни включи и нас в томболата.   bouquet
Ето снимките от нашия фотоапарат:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=134327&photo=37
Чакам с нетърпение и останалите снимки.
А тук Сиска забавлява синът ми като танцува с него (клипчето не е много качествено, че светлината не е подходяща...) http://www.youtube.com/watch?v=zw_fv8lga3c

Момичета, благодаря ви за приятните емоции. Страхотни сте!  Hug   bouquet

Последна редакция: нд, 17 юни 2007, 20:28 от tania_ark

# 107
  • Велико Търново
Eто и снимките от моя апаратhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=144652

Последна редакция: нд, 17 юни 2007, 22:09 от siska79

# 108
Както си знаех. Изкарали сте си страхотно. Браво. Танче, нашия приятел как е порастнал и какъв сладур е само. Страхотен танц с мама Сиска.
Сега ще разгледам и останалите снимки.

# 109
  • Пловдив
Ето ни и нас  Sunglasses Преди половин час Калина най-накрая заспа  Grinning
Да кажа и аз, че изкарахме много весело, на живо всички са още по готини и весели!
Задължително трябва да повторим, само че този път да сме на по-добро място и да сме само ние, без външни хора  Stop Naughty
Иначе лудницата беше пълна, но съм впечатлена от всички татковци, които се грижеха активно за малчовците и бяха така добрички да ни оставят повече време за бъбрене на живо  Heart Eyes Hug

Не знам на кого да благодаря за подаръка, който получи Никола (дървена играчка за фигурки, които се пдреждат по форма). По това време го къпахме и така и не разбрах от кого е. Той много му се радва и си играе с него.

Embarassed Танче, от нас е подаръка, жалко, че не ви го връчихме лично  Wink Много се радвам, че му е харесал, Калина също много се занимава със същата играчка  Hug

# 110
  • София
Мами благодаря ви за страхотната среща,надявам се следващия път да се съберем още повече.
На нашето семейство също много ни хареса сбирката,жалко че снощи трябваше да напусна приятната женска компания,но зверчето ме призова.А ако знаете как го намерих в стаята-гол,само по памперс и три реда сълзи и сополи,а таткото се чудеше на кой свят се намира.Ама така му се пада като не си тръгна с другите мъже рано с детето да си го приспи както трябва.Ама то  нашия син не е случил на родители,нито аз нито таткото  ни искахме да се лишим от купона.Снимките от нашия апарат имат не много добро качество този път,но утре ще ги кача в албума.
 Сега отивам да спя,че днес,след като се прибрахме от Априлци в 15,00 часа,татито ни  ме заведе на Горубляне,да търсим кола,та чак до 19,30 обикаляхме и вече съм блокаж откамарата коли.До утре.

# 111
Супер сте,много хубави снимки и срещата  Peace Сиске -много ти отива вързана коса!!
А коя е Ивка ?

# 112
  • Велико Търново
Мимоз,мерси Hug
За коя Ивка питаш?

# 113
Мимоз,мерси Hug
За коя Ивка питаш?

Ако е за снимката с лЕмона - това е Ивайла на desiiv.

Ей, хора... няма кой да ме срита да ходя да си лягам! Само вися във форума и чакам снимки  Mr. Green

# 114
  • Велико Търново
[Ей, хора... няма кой да ме срита да ходя да си лягам! Само вися във форума и чакам снимки  Mr. Green

Ритам те тук,на кю и скайп Mr. Greenайде марш при мъжа си

# 115
Имарче, аз ти казах да качим оркестъра горе, ама не ме слушаш.  Joy Виж Иван колко хубаво си спеше в данданията!

Танче, мерси за хубавата оценка, ама на масата Ивко беше голяма кривотия, нещо тясно му се видя. Добре че татко му го разхождаше от време на време навън!

Започвам да гледам снимкииии!

Ей, хора... няма кой да ме срита да ходя да си лягам! Само вися във форума и чакам снимки  Mr. Green

Чакай , чакай , и аз чакам!

# 116
[Ей, хора... няма кой да ме срита да ходя да си лягам! Само вися във форума и чакам снимки  Mr. Green

Ти пък ако си мислиш, че мъжа ми спи много се лъжеш  Mr. Green
До сега и той цъкаше из нашия форум и четеше жадно, жадно Simple Smile

# 117
  • Велико Търново

Ти пък ако си мислиш, че мъжа ми спи много се лъжеш  Mr. Green
До сега и той цъкаше из нашия форум и четеше жадно, жадно Simple Smile

Посиняти д-то от шутове,ама не ставаш от пусти комп Mr. Green

# 118
  • София
Мимоз, това е Ивайла на мама Десиив, на която много благодарим за чудесния конструктор, много му се радва Косьо.
Тук са нашите снимки: http://violetovgeneral.multiply.com/photos/album/10
Ние позикарахме срещата малко набързо - дойдохме вчера на обяд и днес се наложи да си тръгнем, аз бях доста уморена, та заспах почти веднага след Щурчо, купонът в ресторанта го пропуснах, ама другия път нямааа. Да ви кажа на нас целофамилно ни беше мнооого приятно да се видим с всички, дечицата са толкова сладки на живо, а мамите и татковците са много готини! Дано следващият път се справим по-добре с избора на  хотел, а и ние с Борис персонално по-добре да си организираме времето, че да не го прекарваме основно в пътуване.
Иначе Косьо общо взето понесе добре пътуването, поспа по час, час и нещо, та като се прибрахме с нови сили вилня до преди малко.

Ами това е за сега, отивам и аз да се хоризонтирам.

само да не забравя да кажа Добре дошли на мама Надеждна и Джейн, надявам се да ви хареса тук!

# 119
  • София
Еее, добре де, и мен ме хвана любопитството, чакам още снимкиии.

Общи условия

Активация на акаунт