Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват имената на зодиакалните знаци до имената на потребителите в публикация?
Какво включва публикация със заглавие „СЛАДКИ БЪРБОРАНИ ОЧАКВАТ ОКТОМВРИ ДА СТАНАТ МАМИ НА 114 МАЛКИ МУШМОРОКА, 39 МОМЧЕНЦА И 27 МОМИЧЕНЦА“?
Какви са датите до имената на потребителите в публикация?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват имената на зодиакалните знаци до имената на потребителите в публикация?
-
Какво включва публикация със заглавие „СЛАДКИ БЪРБОРАНИ ОЧАКВАТ ОКТОМВРИ ДА СТАНАТ МАМИ НА 114 МАЛКИ МУШМОРОКА, 39 МОМЧЕНЦА И 27 МОМИЧЕНЦА“?
-
Какви са датите до имената на потребителите в публикация?
-
Какво се споделя в публикацията от 01.10?
-
Какво се споделя в публикацията от 10.10?
Уф....така ми е много кофти - като няма да уча и ще изперкулясам.
Ама то така е - преди се оплаквах, че все нямам време, сега по половин ден съм свободна и пак се оплаквам.
Че даже се чудих дали да не се върна на работа юли и август.... 
Ще стискам палци с Касабова....при мен голям кошмар беше, че първо Касабова, после Герджиков и ми разказаха играта. Аз за това устни изпити мразя, защото се паникьосвам и ми изчезват елементарни неща от главата....
Но при теб добре ще мине, ти сигурно не си толкова притеснителна.
Надявам се всичко да е минало добре на прегледа и поне ще си починеш малко.
Много ти е сладко комплектчето....идеално е направо. Пък и ти каква си фина...страхотно изглеждаш.
)) Мерси, че ме подсети за кречето за лицето - аз смятах довечера на купя някои такива неща и въобще нямаше да се сетя. 
не че не се радвам, че съм бременна ама днес лекаря ми вика 90% сигурност че е момиче, и аз ама верно ама найстина толкова се радвам. Моля който е прави новата тема да ми смени синия цвят с розов. Ох на 7-мото небе съм още докато чаках да мина на преглед и мишлето малко взе да подскача нагоре надолу се едно се подготвяше за фотосесията нали трябва да е хубавка пред мама
Поне няма нужда от кола маска или алтернативен метод
ама то и аз предната седмица с еулях с това ядене-за закуска 1 хляб БОНУС на сандвичи
ко да праиме-гладдд