Отговори
# 270
Бубончето честито! Дълъг и щастлив семеен живот!

Много топло стана, не е за излизане на бременни наван  Laughing

# 271
ШУШОНЧЕ, ЧЕСТИТО - ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО ЩАСТЛИВ СЕМЕЕН ЖИВОТ, ИЗПЪЛНЕН С ЛЮБОВ И РАЗБИРАТЕЛСТВО  И ЕДНО СЛАДКО И ДОБРИЧКО БЕБЕНЦЕ newsm51

newsm44 Ходих на доки и всичко е наред - нямам разкритие, така че малката мързелана няма да излиза скоро!

Никка, и мен ме боли долу в ляво, но това е защото бебчето притиска пикочния мехур - споко!
А за кръста - много ме боли и ме мързи да гледам.
А прегледа за разкритие се оказа много гаден! Ужасно кофти ми е сега  tantrum
А и да се похваля - най-добрата ми приятелкае родила един много голям  мъж и всичко е наред. Не можах да я изпреваря smile3521

# 272
  • sf
аз ходих до едно кулинарно магазинче наблизо и така се освиних, че чак лошо ми стана. даже се чудя дали въобще да ходя на ЖК.
ох, не е лесно да си прасе

# 273
Аси, да си обърнала внимание дали вече са получили в прасето бг вариант на легълцето, изложено вдясно от касите?
Aganka, не съм за съжаление... ние изобщо не сме гледали леглата даже, само спалните комплектчета. както и куп други неща де Wink

tweetybaby, какво точно представлява този гаден преглед за разкритие? на мен не са ми правили още, но се стряскам...

# 274
  • Бургас
ЧЕСТИТО НА ШУШОНЧЕТО ,МНОГО СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ И ВИНАГИ ТАКА ДА СЕ ОБИЧАТЕ И ЮЛИ МЕСЕЦ НАЙ-ХУБАВИЯ ПОДАРЪК И ЗА ДВАМАТА ДА Е ЕДНО ЖИВО И ЗДРАВО БЕБЧЕ КОЕТО ДА ОСМИСЛИ ЖИВОТА ВИ.

# 275
  • София
Шушонче, честито! Само хубави мигове заедно и с дечицата!   bouquet

Аз ще загина от жега, направо не мога да си намеря място, а направих и грешката да готвя и щях да колабирам Crazy Но мъжката ми половинка трябва да се храни все пак  Mr. Green Heart Eyes Обмислям да хвана някое книжле, но нещо дори това ме мързи да правя  Tired

# 276
Ето ме и мен, полусварена в собствен сос....вчера получих няколко смс-а- много ви благодаря че ме мислите и мен Embarassed Simple Smile
Нещо ми беше свинско и не ми се щеше да освинвам и темата с лошото си настроение. Днес не съм много доволна от лекцията, но поне се видях със себеподобни....
След това успяхме с Боряна и да се видим с бъдещият ни педиатър, та поне свърших полезна работа...
Аркси, дано да се закрепи работата с кръвното.....ти си знаеш предполагам - никаква сол, много пиене на вода и пишкане...и лежане...
Лекси, това с водата е адски гадно. Спре ли водата у дома аз се разболявам направо, телефона на ВИК е 8122121- там можеш да питаш кога ще отстранят повредата.
Шушонче, честито! Дълъг и щастлив семеен живот  bouquet
Донси, права си че не е лесно да си "прасчо", но пък е голям кеф Mr. Green

# 277
имаме си матрачееее.. то е едно много мъничко 60х120. Чак ми стана съвестно че ангажирахме човек с кола.. то можеше мъжо с една ръка да го поноси  Mr. Green
сега трябва да отида до личната за направление за хоспитализация, а малко ме мързи в тази жега
надявам се само че и бабите ще си седят в къщи и няма да има опашка
хайде приятна ви почивка на хладничко

# 278
  • София-Лозен
Ехо, здравейте!
Аз не смея нищо да кажа за жегата. Тук определено не е чак толкова зле както е в София, тъй че си трая. Гората си е гора, оказва си влиянието!
Днес нещо не ми е активен ден, станахме уж хапнах нещо и пак ми се приспа. Ама човек един път да реши да си почива в необичайно време и ето на, все някой ще реши, че няма да го остави на мира. Раззвъняха се телефони, звънци, отврат  #2gunfire #Cussing out тъкмо бях задремала най-сладко и ..........
При нас също цари момент на ремонти, аман вече. Любимият ми се занимава с довършването на вратите /сменихме вратите на банята и тоалетната с нови/ и сега е нещо страшно. Прах, прах и пак прах. Ама хич не ми пука вече, отивам пак да си легна и тва е!

Да кажа и аз нещо относно състоянието ми. Вчера такива залпове имаше от корема ми, че имах чувството, че бебето ще излезне през корема отпред .Такова блъскане не е било, кво му става. Току виж се обърнало. Дай Боже! Ще видим утре при доФторката какво е положението. Ако Донси прочете ЛС и ми даде телефона на Ce DIm, мисля да и звънна и да я видя. Ние се нея се оказа, че и двете ще раждаме при БОгословова!

Прегръщам ви всички!

# 279
  • Sofia
55

най накрая и аз се добрах до една лекция/с половин час закъснение   Embarassed/   после някой други задачки и бързах да ви проверя, дали още сте си 2 в 1 или има промяна. Както виждам бебчетата слушат и си стоят засега където им е мястото.
Аз пък нещо се чудя каква работа да си намеря, ще взема да погладя и да пусна да доизпера дрешките на Макс, а и още не съм решила с какво да го изписваме. 
Кои ме подсети не знам, но наистина не сме си видели още нито един от бебоците, хайде гордите майки да показват снимки.
Да не пропусна - честито на шушончето, много да се обичате, много да се слушате и подкрепяте, здраво и послушно бебче ви желая.

# 280
Шушонче, честито и от мен много семейно и лично щастие ти пожелавам!   bouquet

# 281
Честито на Шушончето- много любов и семейно щастие  bouquet
Аркси, дано нещата при теб се нормализират. Уф, това кръвно, дано и Ce dim е по- добре. Praynig
Мен също почва да ме боли, когато много стискам пишкането, явно е нормално.
Днес си купих превръзки за родилки, вярно са като пампита :

# 282
  • София
Ау с тази жега не знам как ще издържа а за горкото бебе- още повече #Crazy
Едва дишкам тука и пуфтя и се потя отврат...

Адашче честито ти госпожа Бъчварова! Да сте винаги влюбени и да се уважавате както пт първите ви мигове заедно! А малкото и голямото момчета да ви слушат и радват много!
  bouquet

Ние сме още на вили и могили, само дето сега Ицо се премести пак в нашата стая за още една ръка на тавана. А днес с мама отидохем да си поръчаме кухнята- явно няма да се разминем без нея сега, аз си мислех че по -натам ама..... Поне е за хубаво Simple Smile Peace Чакаме я на 1-2 юли. ша са хваля Peace
За стелиризаторите, аз ще си ползвам стария начин, при все че имаме този на Чико (нещо много съм скептична, а на практика той работи на същия принцип, както и тенджерата с вода та не виждам разликата  newsm78), както ви писах вече, още повече студените разтвори, а това за помпите искрено ме учудва че се топят- Аси, ти за кои помпи казваш? В смисъл за някоя марка конкретно ли си видяла? Thinking
Днес никой ен се е похвалил май а....
Искре, ти се пази, на мен ми казвап ама май ти ен се пазиш а Naughty
беболинчо честито матраче- аз само съм пропуснала май- какво е матрачето?

# 283
  • Бургас
Благодаря  bowuu благодаря  bowuu Hug и вие от здраве и щастие да не се отървете.

Ама защо ми се струва че Рени78 липсва и други липсват  newsm78

# 284
  • София-Красна поляна
Благодаря  bowuu благодаря  bowuu Hug и вие от здраве и щастие да не се отървете.

Ама защо ми се струва че Рени78 липсва и други липсват  newsm78

Рени е още 2в1 няма да се плашите.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт