Октомврийското мъниче с мама към морето тича!

• 12 024
  • 300
  •   1
Отговори
# 285
Minana,  само да кажа, че е супер, че имаш апетит. Аз все си мисля, че това е хубаво нещо.

# 286
Абе ние на шега, на майтап и ей пак привишихме лимита. ИВОНКА пускай нова тема мило.... Пък ако не ти се занимава, някой доброволец да се заема   smile3519

Аз като новак да задам тъпия въпрос - тук и лимит ли имало? За кое и какъв по-точно?

# 287
A на polly1234 здравей, аз съм от новите мами като Аxi

# 288
Абе ние на шега, на майтап и ей пак привишихме лимита. ИВОНКА пускай нова тема мило.... Пък ако не ти се занимава, някой доброволец да се заема   smile3519

Аз като новак да задам тъпия въпрос - тук и лимит ли имало? За кое и какъв по-точно?

ДА ТЕМИТЕ ОБИКНОВЕНО СА КЪМ 15 СТР., ПОСЛЕ ГИ ЗАКЛЮЧВАТ. ПОСЛЕ СИ ОТВАРЯМЕ НОВА ТЕМА С НОВО ИМЕ. /ДОСЕГА ИМАМЕ МАЙ ОКОЛО 16 ТЕМИ- ВСЕ НА ОКТОМВРИЙКИТЕ/

# 289
Hexina и другите мами сладурани само да ви кажа, че направих нова тема.. да можем пак да си говорим.. "Октомврийски мами под жегата събрани"...

# 290
  • София
Леле момичета какво направихте вие......да не легне човек малко да поспи и хоп - 15 стр.  Mr. Green Joy hahaha

Аз дойдох уж само да си изключа лаптопа и си мислех, че утре-другиден ще трябва нова тема, за това копирам бързо старата и я пускам. Ще правя довечера други промени. Мисля, че имаме още една нова мама - axi добре дошла, на една дата сме....изглежда 2.10 наистина ще е розов ден.  Hug Лени    теб ще те оцветя в синичко, трябваше още в началото да си качеш, че чакаш момченце.  Heart Eyes Hug Като се върна довечера ще прочета дали не изпускам нещо за добавяне, че в момента хем бързам, хем още не съм се събудила.... hahaha

# 291
  • София
Здравей Лени и добре дошла   bouquet
Лимит има за броя на страничките на една тема, друг за сега не са ни сложили.
Как не ви е срам аз преди две седмици се търкалях с 15кг отгоре  Joy  Joy , а вие за три ми говорите,  Hug
polly1234 то ствойте изпити много начетено ще се роди бебо, колко останаха- два или три, че им загубих бройката  newsm78

Наде, мъжо прочел как си се катерила надолу, нагоре по стълбата и само ми вика, ето виждаш ли а ти само си спинкаш и после ревеш че си качила много.  Joy  Joy , вече няма да оставям страницата на форума на компа отворена. Днес се снимах на разходката с Цезар, обаче скапаният нет е доста слаб и имам три неуспешни опита да кача снимките, като успея ще се уверите какъв слон съм станала. 

Да ви призная хваща ме депресия с тези килограми, цялата съм в целулит и едни селски бузи съм отвъртяла - малееееее направо не се понасям, а ако не дай си боже кърменето ми се отрази пак с качване на килограми сериозно обмислям варианта да се гръмна. Днес се рових във форума и едни мами казват, че страшно лесно и бързо са свалили всички излишни кг., други още се потят, та от сега се моля да съм от първия вид  Praynig   Praynig

Много от редовните иначе мами се скатават напоследък  Naughty  Naughty туко се сетя за някоя мама неписала от отдавна. Имаше една мама от гърция чакаща близнаци, но с месеци не се е обаждала, дано е добре.

Появи се следващата дразнеща подробност, не мога сама да си лакирам ноктите на краката - е стигам ги, но така се свивам, че чак ми става гадно и започва да ми се повдига  Joy  Joy Та въпреки налегналият ме мързел ще се завлека до педикюриската, само не съм взела от София телефона за да си запазя час, та явно два пъти ще се разкарам. Ако мамите от Варна препоръчат някоя добра ще се възползвам, аз от години ходя тук в един салон до старата окръжна Explosion  или нещо подобно, но там са все едни часове, все едни засукани мадами, ще се комплексирам още повече.

# 292
  • София
Лени видях, че си направила нова тема, но разгледай как изглеждат старите....имат украси, списък в началото с термините на мамите, освен това разни полезни линкове, линкове към стари теми и т.н.

Пък нали имаме и ред със заглавията.  Rolling Eyes

Та....ще можеш ли ти да оправиш твойта и да я обновяваш или аз да пускам?

# 293
О, добре, пускай ти! Съжелявам, че не съм спазила реда  Embarassed..  Пускай ти с ред и порядък както трябва, пък аз ще се присъединя.

# 294
Лени е открила нова тема. Който може и ако държи да я поразкраси. Grinning

# 295
  • Банкя
Имаме си нови мами а? И едната даже ми е комшийка. Аxi ако в княжево видиш да се разкарва един слон с видими външни белези на прасе, да знаеш аз съм!  Animal Pig  261uu

Довечера почвам да се оглеждам newsm52
И успех с ученето...

Ивон
Мерси  bouquet , датата май наистина е розова, но дали ще я уцелим всичките Laughing

meggyv
Тази операция с лакирането я правих преди няколко дни, чувството не беше по-различно Sick

# 296
Здравейте момичета! Днес е доста топличко, но в работата имаме климатик и ни е приятно  Laughing
Mirama на теб нещо лентичката май не ти е вярна, аз реших да си правя моя, загледах се по твоята, но ми се стори, че ще си бременна много дълго newsm78
Относно количките, ние решихме да изчакаме, защото и без това ще е студено и няма от първия ден да се литнем да излизаме, та май ще си я избирам след като пупчо се роди.  Heart Eyes Пазарувате ли си дрешки от сега? Аз се чудя, дали не сме малко големички, та незнам и колко ще се родим..... #Crazy

Ами то вярно отчита седмиците, но в дните има някаква грешка. Не знам защо така се получи. ))))
Иначе седмиците са правилни.

# 297
  • София
leni01 - няма проблеми, по принцип всеки може да пуска теми, въпросът е, че отчетните трябва да са оформени с малко повече флинтифлюшки... Mr. Green Ако искаш погледни хубаво как изглеждат и другия път наистина ти направи една.  Hug За съжаление не мога да редактирам твоя пост, иначе направо твойта тема бих използвала, но ще трябва да пусна нова.

: Mirama - и аз това гледам напоследък, че още много дълго ти остава да си бременна май.  Laughing Изглежда лентичката нещо се е объркала... Sick

# 298
Ивон,  Hug ооо мерси. Реших, че нещо съвсем съм объркала хихи.

Пусни нова, пък аз на моята ще пренасоча вниманието към твоята. Нали трябва да сме задружни  Grinning

# 299
Здравей Лени и добре дошла   bouquet
]

Здравей и на теб  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт