Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за посещенията след раждането?
Какви са мненията за обличането на бебето?
Какви са мненията относно посещенията на новородени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за посещенията след раждането?
Форумът съдържа различни мнения относно посещенията след раждането. Някои майки предпочитат да ограничат посещенията само до бащата и някои близки членове на семейството, докато други се чувстват по-комфортно с повече хора, които ги посещават. Има обаче и желание за тихо време за адаптация преди увеличаването на броя на посетителите.
-
Какви са мненията за обличането на бебето?
Отзивите за обличането на бебето варират. Някои майки споделят своя опит, че в горещото време не е необходимо да се обличат с шапки и чорапи, докато други се съмняват и се чудят какво е най-подходящото облекло. Има и различни подходи за обличане след изписване, като предпочитание към по-леко облекло за първото излизане на въздух.
-
Какви са мненията относно посещенията на новородени?
Мненията за посещенията на новородени са разнообразни. Някои майки предпочитат да ограничат посещенията, позволявайки само на бащата и някои близки роднини да видят бебето. Други се чувстват по-комфортно с посещения от по-широк кръг хора. Въпреки това, има и изразено желание за спокойствие и време за адаптация преди посещенията да станат по-чести.
-
Какви са мненията за закаляването на бебето?
-
Как мога да получа резултатите от изследванията си в кабинета на ТК 120?

26.05.2007 -
)/ термин 31.07.2007г/

- гр. София, Тина Киркова, нормално раждане,

Иначе е сглобена собственоръчно от мен, че пристигна на части
писна ми!!!
... вече си има 3, а мислех да взема поне още 3 за да му слагам. не че бих си сложила на мен, но някъде четох, че не трябвало без шапка да се извежда
... абе нещо голям хаос с това какво трябва и не трябва да се облича на бебо - ще взема аз накрая една дрешка аз = на една дрешка той и така

/ и си напълних едно шишенце с пръскало с вода и се пръскам от време на време . ако имах един латиноамериканец да ми вее с палмово листо щеше да е супер