Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли новини за Мунка и тя роди ли Аркси?
Какви са препоръките за избор и инсталиране на климатик?
Какви са предимствата от изписването на бебето в кошница?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли новини за Мунка и тя роди ли Аркси?
-
Какви са препоръките за избор и инсталиране на климатик?
Когато избирате климатик, вземете предвид размера на помещението, мощността (измерена в BTU), енергийната ефективност, произхода на компресора (най-добре японски или малайзийски) и наличието на сервиз. Препоръчителни марки са Panasonic за среден клас и Osaka, Midea и Neo за нисък клас. Консултирайте се със специалист за правилния избор на климатик. Инсталирането на климатик обикновено се таксува допълнително, а в момента може да има забавяне поради голямо търсене. Важно е да изберете подходяща мощност на климатика въз основа на обема на помещението и при избора на марка е препоръчително да изберете японски или малайзийски производител. Препоръчително е също така да изберете сертифицирана монтажна фирма за инсталиране, като цената може да варира в зависимост от мощността и етажа. Освен това се вземе предвид гаранционната карта, която обикновено включва информация за оторизирани монтажни фирми. При избора на климатик е важно да се вземе предвид мощността му, която трябва да отговаря на нуждите за охлаждане на конкретното помещение, и също така е добре да се консултират професионалисти за подходящ модел за вашите конкретни нужди.
-
Какви са предимствата от изписването на бебето в кошница?
Изписването на бебето в кошница предлага няколко предимства, включително безопасност при транспортиране в колата, имитиране на утробна поза, която е удобна за новороденото, и необходимостта от изписване в някои страни. Освен това, изписването на бебето в кошница може да бъде предпочитано и в случаи без кола.
-
Какви са препоръките за транспортиране на бебе без количка и при изписване от болницата с количка?
-
Какви са препоръките за защита от комари за новородени и малки деца?
Ще ми липсва коремчето й,беше уникално,като плодче за сервиране!
Леле,сега и Донси и Рокси като родят,кой ще ни организира срещички!
ЧЕСТИТО ДИПЛОМИРАНЕ НА БЪДЕЩЕТО МАЙЧЕ!!!БРАВО!И аз започнах да получавам контракций,ама ще стискам и все му викам на малкия да си постои до 23юли,ако може,ако не-здраве да е!ДА СЕ ПОХВАЛЯ-днес напазарувахме почти всичко и вече съм по-спокойна.Остана прането и гладенето.Рокси,купих си като вашата кошарка,но матрачето го бяха свършили.Аз искам едно сгъваемо на АБС.УТРЕ ИМА ЛИ НЯКОЙ НА ЛЕКЦИЯТА?Мъжо почива и съм пред дилема дали да пробвам да оставя детето на него,пък аз да отскоча до мис Каприз,ей така да видя как ще се справи.Относно мазането,аз също мажех Надина доста време със зехтин,като стана топло минах на лосиона на Клоран,от който съм много доволна.Тя никога не е имала корички по главата,но аз имах шампоана на Клоран за корички.За сметка на това пък дето вика Донси,щерка ми е с мнооого суха кожа и проблемна.

,и ми се реве вече.не само жега м и туй ма сполита вече 3-ти ден
).